• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    // kazdopadne ta hlavicka tam byla minimalne uz tak rok a neblblo to, takze nevim. a vsechno ostatni ( [ NYX @ nyx :: pripominky uzivatelu ] ) mi prislo byt v poradku.
    NYX
    NYX --- ---
    TARMAQ: no to je samozrejme mozny, ale kdyz nemam okolo zadny sw/zarizeni, ktere by se takhle projevovalo, tezko muzu testovat co presne za to muze :)

    muzu jen tipovat, ze se mu nelibi ta content-disposition, ale ted je tam inline a stejne to blbne. a dalsi napady v tuhle chvili nemam.
    // a vyhazovat tu hlavicku nechci pokud mozno, neni tam jen tak z legrace :)
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    NYX: podle me to musi byt zpusobeno nejakou zmenou v nyxu, nyxdroid se mi neaktualizoval uz celkem dlouho, ale tohle zaznamenavam tak tyden, max dva..
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    NYX: aha, ok, dik.
    NYX
    NYX --- ---
    WITCHIE: nejake spolehlive neda - nektere prohlizece to vubec neumi. mam tam zkracovac, ktery vykucha stred toho odkazu a nahradi ..., ale z nejakeho duvodu mam ten limit ted nastaveny na 250 znaku. snizim na 100 a snad to pomuze.
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    Neda se zaridit aby se zalamoval jako ostatni text? Jednou zalomeny tedy je a presahuje jen jeho druhy radek
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    NYX: mam :)
    NYX
    NYX --- ---
    WITCHIE: nemas tam nekde v prispevku nejaky extra dlouhy link, co by lezl mimo?
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    Mam problem se zobrazovanim na ipadu: obcas kdyz vlezu do nejakeho klubu, vse se mi zobrazi zmensene, po prave strane je prazdno, a pismena jsou mini ze je neprectu. Zatim jsem to prrechazela ale ted se mi tak zobrazuje posta a to uz je trochu opruz, musim pokazde roztahnout obraz abych mohla cist a psat. Da se s tim neco delat?
    NYX
    NYX --- ---
    TOMMY69: tak to asi smerovat na voida.
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    NYX: porad to samy :/
    NYX
    NYX --- ---
    TOMMY69: co ted?
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    TOMMY69: beru zpet tu velikost, dela to treba u tohohle [ FROSTACK @ Čechy kuriozní - choďme a foťme ]
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    OVECKA_MJ: ja prave nainstaloval nyxdroid v2, tak jsem tu puvodne pripisoval tomu, ale zkusil jsem to ted ve v1 a je to to samy.. videl bych to na neco v API..
    chova se to, jako kdyz nekdo pri linkovani z fb neumaze z konce adresy to dl=1, nebo jak to tam je.. ale na nyxu se na prvni pohled tvari vsechno, jak driv..a odjinud to imo problemy nedela..
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    TOMMY69: souhlas, deje se mi to taky. puvodne jsem si myslel, ze to je neco na mem pristroji, protože jsem zrovně něco měnil :)
    mam nyxdroid v1
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    Uz to tu myslim probehlo, ale bez nejakyho reseni.. Kdyz si rozkliknu nejakej obrazek v nyxdroidu, kterej je ulozenej na nyxu a vetsi, nez pul mega (alespon tak mi to pripada, je mozny, ze i mensi), tak se mi zacne rovnou stahovat..jeste nedavno to nedelalo.. Je to docela neprijemny, obzvlast, kdyz pak otevru pred nekym galerii a je tam nahled nakyho porna :)
    Tim, ze je to (asi) jenom u obrazku ulozenejch primo na nyxu, tak tomu davam souvislost spis s nyxem, nez nyxdroidem..
    NYX
    NYX --- ---
    PISKVOR: divne, ani v chromu ani v FF se mi tam nic neukazuje...a neprebil by to stejne ten odkaz? a stejne je to moc z ruky nez aby clovek koukal sem a tam.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NYX: FYI, pokud máš browser se stavovým řádkem (většina vanilla instalací ho má), tak se title zobrazuje taky tam (nevím, jak je na tom IE).
    KEJML
    KEJML --- ---
    KOC256: Tak čemu se divit, když ty koberce lepí klidně přes vypínače a zásuvky ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KEJML:
    tak pokud uz neni co prevratneho vymyslet tak se NYX snazi uz jen lepit koberce na zed :) Jenze ne kazdy komberec vede ke spokojenosti masy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam