• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NYX: Hrube nesouhlasim.
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    fejsbuk stajl!:)
    NYX
    NYX --- ---
    AXTHEB: jo
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NYX: To chces rict, ze ted nekdo muze nastavit ze neuvidim jeho posty?
    NYX
    NYX --- ---
    BLAMI: pro jednotlive diskuze urcite ne, planuji to zas nejak udelat pro skupiny
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BLAMI:
    rozklikavani zavrene skupiny, vyhledavani. ale nevim co umi nyxdroid... mam iNyx...
    BLAMI
    BLAMI --- ---
    Ahoj, slo by do nastaveni bookmarks pridat per-diskuze nastaveni "zobrazovat vzdy"? Prikladem pouziti budiz, ze mam zabookovano spousta auditek, ktery ctu jen kdyz tam neco pribude - takze mam na webu i v mobilni aplikaci na android zapnute schovavani auditek, kde neni co cist. Pak mam ale nejaky set kam casto i z niceho nic pisu a tyhle bych prave rad videl porad, bez ohledu na to general nastaveni. Nebo, mozna uz to nejak jde, ale jen to neumim pouzivat/mam jiny workflow, tak me kdyztak nakopnete :) Diky.
    NYX
    NYX --- ---
    R1CH4RD: divne, taky je vidim kdyz odznacim vse a prepnu na veci hodnocene mnou.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    NYX: ok, dik
    NYX
    NYX --- ---
    GENERIXX: mam tam chybu, kdy by se to melo prepocitat pote, co vlezes do klubu s novou odpovedi, ale zjevne to zustane svitit a pak v notifikacich se to tvari jako uz prectene. mam to poznamenane a opravim.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    Přestaly se mi zobrazovat notifikace o odpovědích nebo palcích - odvčerejška mi vždycky dole v pravým rohu svítí, že mám 1 notifikaci a když na to kliknu, ve výpisu není nic nového. Buď mi je to nezobrazuje, nebo si to vytváří fake, že nějaká přibyla. Co s tím?
    SWT
    SWT --- ---
    NAVARA: No zas tak bych to nepodal, spíš jsem trochu rejpal do NYXE ;)
    KYRBI
    KYRBI --- ---
    Taky bych raději viděl počet plusek a mínusek.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SWT: Napiš systém pro idioty a idioti ho budou používat :o
    SWT
    SWT --- ---
    No tak evidentně NYX si myslí, že je lepší vidět [+3] nebo [-2] u příspěvku, než u stejného příspěvku vidět [-62/+65] a [-4/+2]
    Holt se vyznává sancta simplicitas :)))
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    KEJML: ja jsem schvalne o nic nezadal, jenom jsem se ptal jestli je v poradku ze se z nejakyho zahadnyho (sloupecek v db?) duvodu clovek nemuze zadnou cestou dostat k poctu paleckum u svych prispevku :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    HARDCABB: Tady se odpovida jen na vybrane otazky ;) Pokud lidé něco opakovaně žádají, lepší je to ignorovat a u místo toho udělat nějakou píčovinu, kterou nikdo nechtěl, ale vůči který se zvedne vlna odporu. To skvěle maskuje starší návrhy
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    a ja si naivne myslel ze dostanu odpoved :)
    NYX
    NYX --- ---
    HAWLIS: v premiovce mas u klubu krome novych i pocet novych obrazku a odkazu a tohle cislo funguje jako odkaz na filtr, tj. tohle to castecne muze resit. na jine veci to nefunguje - byl tu kdysi definovatelny filtr, ale v podstate ho nikdo nepouzival (a pokud pouzival, tak prave na obrazky nebo filtrovani sveho nicku, coz ted resi odpovedi).
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    mel bych zvlastni dotaz - napad.. nevim jestli neco takovyho uz nekdy nekdo vznesl..
    slo by nejak udelat stálé filtrování? myslim treba tak, aby například anketním auditku ([ ANKETY nyx :: pripominky uzivatelu ]) byla moznost nastavit tvralé zobrazování jen anket, nebo treba v jinem auditko slo filtrovat trvale pouze img, pokud v dame diskusi jde predevsim v tomto pripade o obrazky, ale jede se tam i spousta flejmů, ktery nikdy nectu..
    optimální by bylo mit nekolik preset moznosti, ktere si dle libostu budu moct vytvaret a doplnovat a jeste by bylo fajn to moct jednoduse v zahlavi diskuse vypnout, pokud bych chtel zobrazit nefiltrovany zbytek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam