NYX: Jasne, klidne si dal nech klapky na ocich a spunty v usich. Ja bych se treba ted z changeLogu dozvedel, ze se krom formatu casu zmenilo i neco v CSS a proto se mi na osobni strance s prehledem reakci na moje posty zobrazujou vsechny ikonky podbarvene stejne, zatim co driv jsem mohl odlisit ty nove reakce od tech, ktere uz jsem si driv prohlidnul.
Jo jo, jedno vylepseni vedle druheho. Me by zajimalo, kolikrat ses pred nejakou provedenou zmenou ptal nejakeho sirsiho poctu uzivatelu, jestli jim takova zmena neco prinese atd.
Nemuzu si pomoct, ale mam z tebe neoblomny pocit, ze posledni dobou delas zmeny jen aby byly zmeny a nebo se az prilis nechavas "inspirovat" na nejmenovanem webu.
Tady jsi svym panem, muzes si tu delat co chces a taky to delas. V poradku. Ale nedovedu si predstavit, ze bys podobnym zpusobem fungoval s produktem pro jednoho konkretniho zakaznika, nebo i treba v ramci sirsiho open source projektu s komunitou vyvojaru.
Pripadne kazdy zijeme v jinem svete. Mam za sebou jak praci na komercnich webaplikacich na zakazku, tak spolupraci na open source projektech a nikde si nedovedu predstavit, ze by mohl fungovat tvuj pristup k veci.