• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: Takže technická chyba... doufám v brzký rollback :)

    Přijde mi to podobné jako vnutit analogové hodiny někomu, kdo je zvyklý na digitální - je to jiné vnímání času (přestože se mluví o tomtéž), kdy si musím umístění ručiček překládat na číselný údaj... - nepohodlné, nepříjemné, zdržující. A nemusí to mít žádný racionální důvod...
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: pokud se ukaze, ze je k nemu duvod :)
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: neexistuje, nepomuze, nic nebylo rozbiteho :) jak rikam od zacatku, neco jsem testoval (jestli by bylo mozne v pripade nizkych rozliseni to datum zkratit bez nejakeho dopadu na funkcnost) - proto jsem to mel zapnute na bete vsude bez ohledu na rozliseni. a zapomnel jsem na to a nasadil to pri opravovani neceho jineho i na ostre verzi. a protoze za cely tyden jsem nikdy nic z tech dalsich udaju nepotreboval, zjistuju ted jestli vlastne existuji smysluplne duvody, proc to tam vubec vypisovat.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: To jsou důvody proč to (ne)měnit zpět... ale unikla ti pointa toho dotazu: Čemu vadil přesný čas u příspěvků? Kolik rodin se rozvedlo kvůli tomu, že byly na nyxu u příspěvků i vteřiny? Kolik koťátek kvůli tomu zemřelo? Proč jsi to vůbec spáchal?
    NYX
    NYX --- ---
    QUIP: jake duvody? ja vim o tech treba co jsem psal v [ NYX @ nyx :: pripominky uzivatelu ] + ted mi byl vysvetleny ctvrty - napsat prispevek, po odeslani porovnat datum toho noveho a toho na ktery se odpovida a podle toho se pripadne smazat pokud by to byla odpoved na neco neaktualniho.
    + mezitim STARE_CASY, coz je asi nejbliz tomu ceho se tu dozaduji :)
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Je to poprvé na nyxu, kdy brblám nad nějakou změnou. Nyxi, chápu, že je to tvůj server a respektuju, že si s ním děláš, co sám uznáš za vhodné. Navíc si ani neplatím premium, takže jsem jen pouhý návštěvník.

    Pro mne ale byl nyx vždy velmi příjemným místem právě díky tomu, že nebyl debilizován svým vzhledem pro jednodušší spoluobčany. Nebyl sociální síti v tom dnešním módním stylu a přese všechny změny si zachovával přehlednost oldschoolových diskusí. Skrytí data u nových příspěvků, případně času u starých mi však přijde skutečně zbytečné. Mnohem hůř se v tom orientuje a fakt se na to nedá zvyknout - tuhle vlastnost má třeba Outlook u přehledu mailů, který používám pracovně a ani po několika letech jsem si na to nezvykl. Je to stále stejně nepřehledné, stále musím v duchu převádět data z pojmů dnes, včera apod., případně složitě dohledávat časy u starších.

    Tam mi třeba šíleně vadí, že když najdu starší mail, kde je napsáno např. „vyrážíme, v deset jsme u vás“, tak z něj po měsíci už na první pohled nezjistím, jak dlouho cesta trvala, což bych už mnohokrát uvítal při plánování cesty. Musím tu informaci dohledat v detailech. Také nevidím po pár dnech, jestli mail přišel dopoledne či odpoledne, což je mnohdy zásadní informace.

    Nyxi, tohle skrytí a znepřehlednění informace je opravdu hrozně nepraktické a přitom šíleně zbytečné. Pochopil bych to, kdybys potřeboval ušetřit místo, ale u příspěvků je v této oblasti místa dost.

    Upřímně se děsím, co přijde příště... Smajlíky?

    Prosím tě, zkus se fakt zamyslet nad tím, jestli je tahle změna opravdu užitečná.
    QUIP
    QUIP --- ---
    NAVARA: tohle je presne ono. Zaznelo tu nekolik smysluplnych duvodu, proc je novy "format" datumu a casu horsi nez ten puvodni. Od Nyxe nepadnul ani jeden duvod, proc bylo potreba puvodni format zmenit... ale opakovane zminil, ze zadny z dosavadnich argumentu nebyl dost padny a pocka si, jestli budou prudit i nejaky jeho vyvoleny ovecky, pro ktery by to byl ochotny zmenit...

    Rekl bych, ze si tady trenuje chovani pro vstup do vrcholne politiky. Tam to funguje zrovna tak.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    pravidelne docitani klubu Veci Verejne se nahle stava absurdnim soupisem zprav, ktere maji vsechny jeden spolecny cas "17.6.2013"

    demence
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    kde muzu brecet abych si vybrecel zmenu zpet k datumu a sekundam?
    kdyz si je mozne vybrecet dvojity ignore, ktery nasledne funguje tak, ze ja dotycneho nevidim, zatimco on si me dal pomlouva a spehuje pres alter id, proc si ne zmena datumu?
    proc to kurv anemuze byt nikdy volitelne..goddamn it
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja nechci nic menit !!!!!!! :(
    NYX
    NYX --- ---
    ADMIX: a k tomu @import-u davej do adresy i aktualni query string, jinak budes muset pri kazde zmene skinu reloadovat skin (posila se tam timestamp posledni zmeny neceho na nyxu) - nebo si aspon nastav dostatecne kratkou expiraci
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    HURA!
    NYX
    NYX --- ---
    ADMIX: ten soubor uvnitr adresare se musi jmenovat nc.css
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Je mozny, ze nyx nepodporuje stahovani skinu z HTTPS? Jinak si neumim vysvetlit, proc https://www.admix.eu/_static/nyx/hovado/ nefunguje ...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    pořád nezazněla ta nejdůležitější informace - jakou ta změna má motivaci? jaký "byznys case", v čem uživatelům pomůže? co bylo rozbitého, že se to muselo "opravit"?
    prostě proč jsi věnoval čas tomuhle, místo brouzdání galerkou mulatek?
    NYX
    NYX --- ---
    KEJML: protoze bych prisel o moznost zjistit jestli a pripadne jak casto by nekomu mohly realne vadit.
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: Jasně, ale nám je neřekneš proč? ;)
    NYX
    NYX --- ---
    KEJML: ty dva duvody neni treba hledat, ja o nich vim.
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: Aha, takže z toho uděláme bojovku? Když ti příjdeme na dva tajný problémy, tak nám to vrátíš zpátky, když ne, tak to takhle zůstane. Zajímavej systém ;)

    A teda jedinej důvod to zavést teda byl ten, že jsi to zkusil a už se ti to nechtělo vracet zpátky? :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PISKVOR: Koukam ze s tim stejne vyjel i Nyx, takze je to fuk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam