• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    KEJML: ano, ale kdysi nebyla a menilo se to s podobnym pokrikem okolo.
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: Ta už relativní je, ne? Nebo nevim o čem mluvíš. Ale to je fuk, blbostí se dá vymyslet, od řazení diskuzí podle id místo abecedy po psaní zprava doleva. Jen doufám, že to zas nebudeš zkoušet a čekat na argumenty proč to není krok vpřed
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    !!!!!!!!
    NYX
    NYX --- ---
    ADMIX: asi si budes muset vypnout ten custom skin, na betu jsem nahodil verzi co ma defaultne zpatky ten plny format a ten zkraceny se presunul do jineho atributu, tj. tam jinak asi neuvidis nic :)
    NYX
    NYX --- ---
    KEJML: treba zmenu casu posledni aktivity uzivatele z absolutniho na relativni?
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: Možný to je, je mi trochu vedro :) Ale když se ti nelíbí příklad s obrázkama, který si můžeš přečíst v db, tak si dosaď jinou změnu, kterou z databáze nevyčteš
    NYX
    NYX --- ---
    KEJML: a ty snad ne?
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX:
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    nechci prudit, tak jen slusne. prosim o vraceni puvodniho formatu datumu.
    i kdyz jsem mel smartphone s malym displejem, tak mi to nezpusobvalo zadnej problem.
    NYX
    NYX --- ---
    TARMAQ: tam se muzu podivat do db co, kam, jak casto apod se vklada.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    TARMAQ: ja bych rovnou zakazal vkladani prispevku, ty maj na nyxu asi nejmensi dulezitost
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TARMAQ: ale zato už se v zákulisí chystá fialový tleskající emotikon s trumpetkou, který bude ty obrázky nahrazovat.
    a pokud budeme hodný, budou mít tleskánky i zvuk, takže na nás nyx.cz bude troubit
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    tak to bychom mohli priste treba vypnout funkci vkladani obrazku do prispevku, abychom se dozvedeli na co to uzivatele nejvice potrebuji. Samozrejme dokud nebudou odhaleny vsechny mozne problemy, ktere to zpusobuje, se ta funkcnost z pruzkumnych duvodu vracet nebude..
    SWT
    SWT --- ---
    NYX: Hm, co na to říct než že máme zcela jiná měřítka podstatnosti (pádnosti) ...
    NYX
    NYX --- ---
    SWT: ale jak sam vidis, ty nejpadnejsi argumenty pro vraceni padly az dnes, tj. pri vraceni vcera bych se je ani nedozvedel.
    SWT
    SWT --- ---
    NYX: V zásadě ano. Kdyby už včera, kdy už padlo více než dost informací o tom, proč to nemá být jako default uncustomizable behavior, byla vrácena předchozí verze timestampu, tak bych ti věřil, že to byla chyba a že tě zajímá tahle diskuse z jinýho důvodu než že se tu bavíš reakcema ...
    NYX
    NYX --- ---
    QUIP: jo, takhle uz to chapu, diky.
    SWT: to se vazne ptas jestli nekdo ocenil zmenu (!), ktera ma pomoci v zatim nikdy nenastavajici situaci a ktera se na ostry nyx nasadila omylem v nedokoncene podobe?
    QUIP
    QUIP --- ---
    NYX: Verim, ze se vsim tim okolo naramne bavis a uzivas si dokola to mlaceni prazdne slamy. Jak se porad snazis z nekoho vykresat nejakou inovativni myslenku o timestampu. Zadna inovativni neni. Je to proste jen o tom, ze se to nekterym z nas hodi, ze to nekterym prijde praktictejsi a prehlednejsi a hlavne ze to bylo neco, co fungovalo, nebylo to nijak rozbity a nebylo potreba to "opravit".

    Pokud si nepochopil, co muze byt prinosneho na casech u stare diskuze, tak ja byl napriklad pred tydnem na 8 dni pryc a kdyz jsem se vratil, projizdel jsem tady diskuze se 100+ prispevkama a tam by me hodne vadilo, kdybych projizdel dlouhou stranku jen s datumem bez casu, protoze tim ztracim cast informace o tom, s jakym odstupem kdo na koho reagoval.

    Co se tyce tech zminovanych tabu (bod 3. MATHEW_ER), ktere jsi nepochopil, tak si zkus predstavit situaci, ze ma nekdo na pocitaci otevreno nekolik oken, v kazdem okne nekolik tabu a pocitac nevypina, ale treba dava jen hibernovat (hlavne notebooky). Takze se ti klidne stane, ze mas otevrenou diskuzi s 2 dny starymi prispevky a protoze jsi to okno nereloadnul, mas je dokonce oznacene cervene jako nove a vidis jenom cas. Prekliknes do jineho tabu, kde mas diskuze starou jeden den a opet vidis jen casy, ale bez datumu a opet cervene jako nove. A k tomu si otevres novy tab, kde budes mit aktualni casy... vsechny tri taby budou vypadat stejne a pritom budou obsahovat v nekterych pripadech nekolik dnu stare informace a vizualne bez dalsi akce to nezjistis.

    Uz to chapes?

    Oboje vyse uvedene neni zadny imaginarni z prstu na noze vycucany usecase, ale u me realna situace a evidentne nejsem sam, kdyz to zminil MATHEW_ER.

    Potrebuju to nutne? Ne, nepotrebuju. Nutne k zivotu nepotrebuju ani Nyx, ani internet, dokonce i bez rohliku, bez cinskych nudli a bez pizzy se da zit... ale zivot s tema vecma je tak nejak lepsi.
    SWT
    SWT --- ---
    V zásadě bych uvítal odpověď na jednu dost kruciální otázku (pokud už padla, tak se omlouvám)

    Je někdo, kdo to pochválil, kdo proshlásil, že to je lepší než původní řešení, nebo jsou jen skupiny "nasraně prostestuji", "neprotestuji, protože už jsem rezignoval" a "mlčím, protože mi to je šumák"?


    NYX: Konečně nějaká pozitivní zpráva, kromě tý pasáže "jen mi to chvíli potrvá".
    SWT
    SWT --- ---
    NYX: na téma "zjistilo se, jestli to je potřeba" viz NINE_OF_NINE
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    NYX: ja bych rekl, ze se to tyka jakehokoli kvizoveho klubu (jsou tu mam pocit veci jako hadani filmu, poznavani obrazku...), soutezni kluby (ja se treba (ne)stara o skoro mrtve Flash games, ale kdyby to tam zilo jako za starych casu, tak me zajima jestli tam lidi hazej skore rano/behem pracovni doby/vecer...), a v zasade treba i obrazkovy kluby. cili nemam na mysli jen kluby, ktere ze sve podstaty primo pracuji s casem jako 4:44:44.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam