• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    WOODMAKER: tak to rozliseni od kdy se ukazuji se pokud vim nastavuje ve skinu, takze je moznost si to upravit pres skin.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    THESTOUPA: chci, aby tam byly pořád, abych získal jako uživatel velkých okýnek ponětí o tom, na co kliknout, když náhodou potřebuju komunikovat na telefonu. Ale good point.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    WOODMAKER: v PC verzi mas ikonky taky - zalezi to na rozsliseni, takze staci kdyz si zmensis okno prohlizece a zacnou ti tam naskakovat.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Ahoj, pustil jsem si po dlouhé době nyx na telefonu (nokia C5, opera) a
    - absolutně jsem se nezorientoval v ikonkách v menu. Bylo by fajn, kdyby byly ikonky i na PC verzi, aby měl člověk trošku ponětí.
    - nešlo klikat dole na chat a podobné věci. Mohlo by to být tím, že ty okýnka byly prostě větší, než display telefonu, tak se nezobrazily, ale nevím.
    TUILE
    TUILE --- ---
    NYX: tu ikonu nezobrazenyho obrazku vidim napr. i v momente, kdy je link mrtvej, coz je v poradku.
    (viz diskuze [ Etiketa a slušné chování ] a druhej obrazek v zahlavi)

NYX
    NYX --- ---
    TUILE: kvuli tomu mobilnimu zobrazeni to cele vzniklo, jinak to na ten radek pri danem rozliseni nedostanes.
    TUILE
    TUILE --- ---
    NYX:
    a to zobrazeni data bez casu je chybou na mem prijimaci?

NAVARA
    NAVARA --- ---
    co možnost do práv nastavit (konkrétním ID / všem) limit na počet příspěvků v daném klubu za posledních 24 hodin? klidně premium only :)

interně třeba jako podmíněné read-only na 24 hodin od nejstaršího postu, který dosáhl limitu
    KEJML
    KEJML --- ---
    WITCHIE: Nemyslím ikonky uzivatelu, ale ikonky jako prave palce, napoveda, odhlaseni a tak, ty se vypinaji zvlast
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    NYX: opraveno:o)
    JACOB
    JACOB --- ---
    Supr, dik :)
    NYX
    NYX --- ---
    LEENVECKA: snad opraveno
    JACOB: tohle snad taky
    JACOB
    JACOB --- ---
    PJOTRIK: Hm, to mam taky vyple - a zamerne. Zvyraznovani prispevku se mi nelibi, ale tudle funkci bych zas mel rad

Lze tydle dve veci od sebe odpojit?
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    Uz jsem to objevil, pokud si zapnu "zvyraznovat kladne hodnocene" tak se to ukazuje
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    To jsem teda blbe vybral prispevek co nema plusy, ale je to stejny i kdyz ma. Ze by nejaka necekana kombinace nastaveni?
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    forest, ff21

NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX
    NYX --- ---
    PJOTRIK: presne tam je prave vidim
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    NYX: a mluvite o tomtez? V tom okynku co se otevira na hover u odkazovaneho prispevku plusy/minusy taky nevidim (s premiovkou) a nikdy tam iirc nebyly
    NYX
    NYX --- ---
    LEENVECKA: to zni jako chyba, poznamenam si.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam