• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Sjíždění horního menu simultánně se skrolováním stránky

    Nešla by výhledově integrovat možnost toto individuálně vypnout?

    Při zobrazování Nyxu na mobilu je to zbytečné. Navíc ten panel je stejně většinou použitelný až při najetí na úplný top stránky (opera mobile 12.x - symbian 60 3rd fp2), takže obtěžuje.

    Pokud ta možnost existuje, tak se omlouvám, nenašel jsem to. Ani nerozumím, do jaké míry toto souvisí s překladačem Opery a do jaké s kódem Nyxu, tak mne omluvte, jestli se ptám hloupě.
    HASH
    HASH --- ---
    idiot, co na gate v komentarich pod statusama implementoval limit 255 znaku, ale uz zapomnel na zkracovani URL, by zaslouzil povesit za koule do pruvanu
    NYX
    NYX --- ---
    na bete je ted trochu jinak resena reklama, tak kdybyste to mohli zkusit v nejakych divnejsich prohlizecich. testnul jsem to v poslednich verzich Chrome, FF, Opery, Safari, na mobilnim safari (iOS6 a 7) a v IE8 a 9. jine IE tu nemam, tak bych ocenil hlavne to :) diky

    melo by to zaroven resit [ KEPASO @ nyx :: pripominky uzivatelu ]
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    NYX: Díky
    MATHEW_ER
    MATHEW_ER --- ---
    Mohl by si prihlasovaci formular pamatovat, ze si ma pamatovat prihlaseni (myslim ten checkbox, u neviditelnosti to tak jiz funguje)?
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Mohu se zeptat, jestli existuje adresa pro takovu tu defaultní ikonku nových ID? Potřeboval bych ji do jedné tabulky, aby se mi nerozhodila šířka řádků...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    NAVARA: Ty me sledujes!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    vem si že necháš vyhledat grantorinino civilní jméno, google ho najde na nyxu vedle nicku, najde další vyskyty toho nicku v jiných klubech, a hned ti na prvním místě vyleze pohled do klubu "deutsche fekál porno"
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ja vim, ze co je na netu, tak je na netu... ale presto jsem necekala, ze je to takhle verejny, jakože totálně! bez registrace
    TOMMY69: presne tak
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    PISKVOR: ono to bejvalo videt hned vedle textarea, ale nejspis v ramci posledniho kola vylepsovani to slo pryc :/
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    ale ono ani nejde o to, ze by nekdo neco umyslne vytahl.. spis mi je neprijemny, ze pri zadani myho nicku (kterej pouzivam i jinde) do googlu, jsou zaindexovany i prispevky z nyxu..
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KOC256: No, jde; ale je to dost nepraktický kontrolovat pokaždý znova. Nějaká jednoduchá indikace "toto auditko je viditelný z internetu/z nyxu/jinak" by se hodila.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KEJML:
    GRANTORINO:
    jde to vidět v právech... ...poslední řádek.
    KEJML
    KEJML --- ---
    GRANTORINO: Doporučuju smířit se s tím, že je napsáno na internet může kdykoli začít žít vlastním životem, ať se server tváří uzavřeně jak chce. Navíc Nyx není zdaleka tak uzavřený, jak se může stát, přecejen jsou na Nyxu denně aktivní tisíce lidí, takže hádám, že účtů celkem jsou desítky tisíc. A kdokoli z těchto lidí může cokoli co napíšeš vytáhnout mimo Nyx.

    Nicméně ta indikace veřejného přístupu do klubu tu bývala pod ikonkou majitele. Bohužel vzala za své při velkém redesignu.

    GRANTORINO: Při vytváření inzerátu je jedna z voleb i "viditelný i pro nepřihlášené".
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    tyka e to i trziste... ozyvaji se mi lidi "zvenci" / ale o to moc vlastne nestojim...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    nebo funkce, ze lze udelat aby veskere moje prispevky proste verejne nebyly...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    nektere diskuze jsou zcela verejne pristupne bez registrace a nevsimla jsem si toho, mela jsem za to, ze nyx je uzavrenejsi server, ale ted zjistuju, ze je to v nekterych ohledech volne dostupny server, prijde, mi, ze by volne dostupne diskuze bez registrace meli byt oznacene nejakym zkusobem aby clovek vedel, ze se to muze dostat totalne ven, ted budu muset jit a pomerne dost se promazat....
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    PISKVOR: nemam ted v ignoru nikoho...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam