• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    VECTOR: nevim, priste zkus kouknout jak vypada html
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    ta rozdilna velikost obrazku u notifikaci je bug nebo feature?

NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: aha, kouknu na to.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: "ignorujete tohoto uživatele - kliknutím příspěvek stejně zobrazíte"
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: Co myslis tim rozkliknout?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    1) proč je při oboustranném ignore umožněno si ty posty ignorovaného přeci jen rozkliknout - nemá být důraz na tom "oboustranné", tedy ani ťuk - hlásit posty jako neexistující?

2) jak dopadlo testování? budem se moci opět podívat, co za existence nějaká individua dle svých názorů jsou?
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    NYX: aha, mas pravdu...sem slepej, sry
    NYX
    NYX --- ---
    QUARATH: je to v nastaveni, ale asi jen v premiovce tusim. A nerucim za 100% funkcnost :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    QUARATH: já ti nevím, ale mě to reakce na ignorovaného nezobrazuje - reakce na reakce ignorovaného sice jo, ale to už mi až tolik nevadí...
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    Asi nejde nejak "vyignorovat" reakce na cloveka, kteryho mam v ignore, ze? Takova featurka by se docela hodila...zvlast proto, ze trollove sou na nyxu v posledni dobe hodne uspesni.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    NYX:
    Slo by to nejak poladit ?
    Vpodstate je to stejne jako [ FATBOZZ @ nyx :: pripominky uzivatelu ] , nejak se to vytratilo z reseni ... [ FATBOZZ @ nyx :: pripominky uzivatelu ]
    NYX
    NYX --- ---
    FATBOZZ: zkusil jsem a nenaslo mi to nic
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    V trzici hledam vyraz R820 a vyhazuje mi to inzeraty, kde neni R820 vubec obsazeno
    KEJML
    KEJML --- ---
    JTP: Jasně, ale sledované musím lovit v menu, zatímco zpět mám na myši neustále podpalcem, případně ho udělám jednoduchým gestem.
    JTP
    JTP --- ---
    HOUMLES: KEJML: Mně to taky přijde tochu nepohodlné, ale stačí místo návratu na předchozí stránku kliknout na "sledované" v menu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KEJML: netřeba, já to tak mám také radši, takže vyřešeno :p
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    aha, takze zapnuti reklamy a adblock to resi :) to me nikdy nenapadlo si v premiovce zapinat reklamu teda :))
    vraceni na vyplnenej formular je asi dobra vec, ale co kdyby o tom rozhodoval uzivatel? nekde v nastaveni zapnout/vypnout refresh?
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: Jako takhle, mně osobně by se nejvíc líbilo, kdyby se seznam diskuzí vždycky refreshoval, zatímco samotný otevřený kluby by se tahaly z historie, ale nevím jestli je to vůbec reálný nastavit.
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: Anketa? :)
    NYX
    NYX --- ---
    Jak rika kejml. Vyhoda je v moznosti vratit se na vyplneny formular nebo na puvodni pozici na strance (a v diskuzi i zustane oznaceni a pocet novych apod). Prijde mi to chovani jako lepsi i za cenu toho co zminujes.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam