• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    ADITU
    ADITU --- ---
    BUCCI: v jabkach se nevyznam, ale vážně v jejich prohlížeči neni možné si nastavit něco jako ctrl+click na otevření na nové záložce nebo v novém okně...? o.O
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    ADITU: njn... bohužel tohle neni řešení pro mě
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    ADMIX: jablka s origo myší kolečka nemaj, touchpad na ntb kolečko nemá, droid tablet kolečko nemá.... mam pokračovat?
    ADITU
    ADITU --- ---
    BUCCI: "tak něco" v kódu se dá nahradit tím, že na linky budeš klikat kolečkem myši (příp. se dá v prohlížeči nastavit i jiné řešení/zkratka). Alespoň tohle tu už někdy padlo :) Štvalo mě to, ale na řašení přes klikání kolečkem jsem si zvykla a už o tom ani neuvažuju.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    BUCCI: My mame takovej vynalez, rika se tomu prostredni tlacitko mysi :)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    jen technická.... to nikoho neštve (mě teda strašně), že pokud kliknu na jakýkoliv link vedoucí na jiné stránky, tak jdu přímo z aktivního okna - nyx je fuč?

nechtělo by to target="_blank" nebo tak něco???
    SHM8
    SHM8 --- ---
    NYX: dík, aha .) ..holt to asi budu muset strpět .))
    NYX
    NYX --- ---
    SHM8: asi je vidis tam, kde mas pravo mazat
    SHM8
    SHM8 --- ---
    mám konkrétní otázku - do ignorelistu jsem si dal id ADAMIRA - bohužel, některé jeho příspěvky se mi stále ve veřejných diskuzích objevují.. moc tomu nerozumím..někdy ano, někdy ne..
    zachraňte mě prosím .)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    A uz zase funguje :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Na bete i na ostry mi prestala fungovat historie diskusi - ted nekdy okolo jedny rano.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    NYX: Kdyz prijdes k doktorovi se zlomenou nohou tak ti taky prece nerekne jestli sis uz delal rentgen. Nemel by jsi o svem systemu vedet kde by se co mohlo pokazit a zkouknout kod ?
    NYX
    NYX --- ---
    VECTOR: nevim, priste zkus kouknout jak vypada html
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    ta rozdilna velikost obrazku u notifikaci je bug nebo feature?

NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: aha, kouknu na to.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: "ignorujete tohoto uživatele - kliknutím příspěvek stejně zobrazíte"
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: Co myslis tim rozkliknout?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    1) proč je při oboustranném ignore umožněno si ty posty ignorovaného přeci jen rozkliknout - nemá být důraz na tom "oboustranné", tedy ani ťuk - hlásit posty jako neexistující?

2) jak dopadlo testování? budem se moci opět podívat, co za existence nějaká individua dle svých názorů jsou?
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    NYX: aha, mas pravdu...sem slepej, sry
    NYX
    NYX --- ---
    QUARATH: je to v nastaveni, ale asi jen v premiovce tusim. A nerucim za 100% funkcnost :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam