• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    SWT
    SWT --- ---
    ALONSY: Ty sis dělala nějakej průzkum, nebo jsi příznivce jedné z variant a proto ji považuješ za jedinou správnou a nevěříš, že by to někdo mohl chtít jinak? Osobně jsem příznivce řešení, které zachovávají v maximální míře možnost volby.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SWT: To by mě zajímalo, kolika lidem by zrovna tohle mohlo tak strašně vadit. A proč. Napadají mě možná tak ti fňukalové, kteří by brečeli nad každou změnou. Ale mě je to ve skutečnosti fuk, je to zvláštní, ale už jsem si tak nějak zvykla.
    KEJML
    KEJML --- ---
    BUCCI: Já mam třeba na touchpadu nastaveno, že klik do jeho levýho horního rohu provede klik prostředním tlačítkem, ale tak variant jak si to nakonfigurovat je mnoho.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SWT: njn
    SWT
    SWT --- ---
    BUCCI: OK, a jak bys řešil lidi, který nechtěj, aby se jim to otvíralo v novým okně/tabu? Stávající řešení pro většinu lidí dává volnost v tom, jestli kliknou [left_mouse_button_equivalent] nebo [middle_mouse_button_equivalent].
    Za mě lepší než vynutit všem jednu nebo druhou variantu.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    PISKVOR: vyzkoušim
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    BUCCI: Droid tablet má click-and-hold.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    ADITU: neni to jen o jablku... používám i wokna (jen na ntb touchpadu místo myši)... a klikání s ctrl je ... divný, na droidu to samý, (transformer prime)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ADITU: think different!
    ADITU
    ADITU --- ---
    BUCCI: v jabkach se nevyznam, ale vážně v jejich prohlížeči neni možné si nastavit něco jako ctrl+click na otevření na nové záložce nebo v novém okně...? o.O
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    ADITU: njn... bohužel tohle neni řešení pro mě
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    ADMIX: jablka s origo myší kolečka nemaj, touchpad na ntb kolečko nemá, droid tablet kolečko nemá.... mam pokračovat?
    ADITU
    ADITU --- ---
    BUCCI: "tak něco" v kódu se dá nahradit tím, že na linky budeš klikat kolečkem myši (příp. se dá v prohlížeči nastavit i jiné řešení/zkratka). Alespoň tohle tu už někdy padlo :) Štvalo mě to, ale na řašení přes klikání kolečkem jsem si zvykla a už o tom ani neuvažuju.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    BUCCI: My mame takovej vynalez, rika se tomu prostredni tlacitko mysi :)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    jen technická.... to nikoho neštve (mě teda strašně), že pokud kliknu na jakýkoliv link vedoucí na jiné stránky, tak jdu přímo z aktivního okna - nyx je fuč?

nechtělo by to target="_blank" nebo tak něco???
    SHM8
    SHM8 --- ---
    NYX: dík, aha .) ..holt to asi budu muset strpět .))
    NYX
    NYX --- ---
    SHM8: asi je vidis tam, kde mas pravo mazat
    SHM8
    SHM8 --- ---
    mám konkrétní otázku - do ignorelistu jsem si dal id ADAMIRA - bohužel, některé jeho příspěvky se mi stále ve veřejných diskuzích objevují.. moc tomu nerozumím..někdy ano, někdy ne..
    zachraňte mě prosím .)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    A uz zase funguje :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Na bete i na ostry mi prestala fungovat historie diskusi - ted nekdy okolo jedny rano.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam