• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    ahoj, při nedělním podvečeru jdu za vámi s dotazem lamy a předem se omlouvám, jestli zbytečně zdržuju, ale už jsem vyzkoušela vše co mě napadlo a nic nepomáhá...

Včera jsem si začala všímat lehké diskrepance při zobrazování nyxu (W 8.1, Chrome) v diskuzích se nezobrazovaly vůbec ikony pro hodnocení a ostatní v téhle oblasti, po instalování poslední verze adobe flash a aktivování pouze jedné verze shockwave flash se mi zobrazují "alespoň" ikony vlajka a odpadkový koš...V poště ve výpise poslední konverzace se nezobrazují ikony u IDček - půlměsíc když jsou off či silueta když on. Ve výpise diskuzí se nezobrazují ikony za počty nových příspěvků.
    Vše viz obrázek. Tušíte prosím jak z toho ven?

A teď při nahrávání obrázku koukám a ikona pro přidání fotky nikde...

VECTOR
    VECTOR --- ---
    NYX: Ok, chapu, ono by to bylo vhodne jen ve specifickych pripadech no. Ale diky.
    NYX
    NYX --- ---
    VECTOR: tak jsem zkousel, nenapada me moc jak to resit kdyz jsou obrazky hodne ruzne vysoke, vypada to pak fakt blbe
    NYX
    NYX --- ---
    VECTOR: poznamenam si a zkusim
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Kdyz vkladam do prispevku dva uzke obrazky vedle jako prilohu, neslo by udelat, aby se zobrazily vedle sebe a ne pod sebou?
    NYX
    NYX --- ---
    SKAFF: Jj, tohle uz je snad na bete opravene par hodin.
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    SKAFF: nojo..ted jsem si to roztahl na oba monitory a je videt i ten zbytek..:)
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    NYX: me spis fascinuje, proc neni videt to pismenko "D" v bubline "HD" vpravo dole..samozrejme o nic nejde..ale proc?:)) v Chrome je videt o kousek vic, ale taky ne cely.. ze by vlastnost toho embedu od YT?

Opera:
    Verze 12.16
    Sestavení 1860
    Platforma Win32
    Operační systém Windows 7

(pro rejpaly - ve forestu se to chova stejne :))

NYX
    NYX --- ---
    ty zmeny [ NYX @ nyx :: pripominky uzivatelu ] jsou uz i na normalnim nyxu. obcas se mi u toho HD videa stane, ze po posunu na jiny cas ve videu se mi posune uvnitr toho bloku a cast ho neni videt. kdyby se to nekomu delo, dejte mi vedet jaky prohlizec / os to dela.
    NYX
    NYX --- ---
    ALCATOR: u par webu se to pridava pri zapisu do db, tj. tam se to premiovkou ridit nemuze. zbytek se prepisuje pri zobrazeni a to je v premiovce vypnute.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    NYX: A připadá ti to jako OK? Respektive - šlo by se dohodnout, že těm, co mají placenou verzi, tohle dělat nebude?
    NYX
    NYX --- ---
    KEJML: Pridam zminku do napovedy. Mam pocit, ze jsem to nekam psal, ale taky to ted nemuzu najit.
    KYRBI
    KYRBI --- ---
    To je dobrý dotaz, ta změna referala u Amazon linku je docela hnus.
    KEJML
    KEJML --- ---
    Je někde seznam serverů, u kterejch si nyx připojuje vlastní affiliate linky? Prošel jsem help a podmínky používání a nikde ani zmínka, že by se to dělo.
    NYX
    NYX --- ---
    na bete to ted u youtube embedu nabizi HD (720p) verzi (video musi byt vlozene a prohlizene pres betu aby to fungovalo)

v trzisti dalsich par zmen (taky beta zatim) - pokud ma clovek vic inzeratu, v trziste/moje jsou roztridene podle kategorie. taky je mozne inzeraty vytvaret jako kopii stavajiciho inzeratu podobne jako u udalosti.

a delal jsem nejake zmeny u generovani selectu, tak kdyby to nekde bylo rozbite, dejte prosim vedet.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    Dik za prodlouzeni historie i pro nepremiovou verzi!

Jen teda doufam, ze to neni bug, kterej ted bude opraven ;)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NYX: to jsem si myslel, dekuji.

NYX
    NYX --- ---
    VON_GILOTINE: to muze byt mazanim. pokud si dobre vzpominam, u odpovedi se to cislo pri mazani nesnizuje.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    pravidelne mam napsano v historii nebo sledovanych treba "3 odpovedi", vlezu tam, a tam treba jen 1. nechapu proc.odpovidaji na me lide co me maji v ignoru?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam