• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    KEJML: Pridam zminku do napovedy. Mam pocit, ze jsem to nekam psal, ale taky to ted nemuzu najit.
    KEJML
    KEJML --- ---
    Je někde seznam serverů, u kterejch si nyx připojuje vlastní affiliate linky? Prošel jsem help a podmínky používání a nikde ani zmínka, že by se to dělo.
    NYX
    NYX --- ---
    na bete to ted u youtube embedu nabizi HD (720p) verzi (video musi byt vlozene a prohlizene pres betu aby to fungovalo)

v trzisti dalsich par zmen (taky beta zatim) - pokud ma clovek vic inzeratu, v trziste/moje jsou roztridene podle kategorie. taky je mozne inzeraty vytvaret jako kopii stavajiciho inzeratu podobne jako u udalosti.

a delal jsem nejake zmeny u generovani selectu, tak kdyby to nekde bylo rozbite, dejte prosim vedet.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    Dik za prodlouzeni historie i pro nepremiovou verzi!

Jen teda doufam, ze to neni bug, kterej ted bude opraven ;)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NYX: to jsem si myslel, dekuji.

NYX
    NYX --- ---
    VON_GILOTINE: to muze byt mazanim. pokud si dobre vzpominam, u odpovedi se to cislo pri mazani nesnizuje.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    pravidelne mam napsano v historii nebo sledovanych treba "3 odpovedi", vlezu tam, a tam treba jen 1. nechapu proc.odpovidaji na me lide co me maji v ignoru?

ADMIX
    ADMIX --- ---
    NAVARA: Bonzaku!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ADMIX: dyť stejně chodíš jen do tří klubů - pivo, žrádlo a ženský - to nemaj moc těžký :p
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    NAVARA: mne osobne to treba pomaha v tom, aby trotlove meli tezsi praci, kdyz mi minuskujou kazdej prispevek, na kterej narazi :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VECTOR: to je přeci aby se trollům lépe a dlouho trollilo, aby ses nemohl podívat jak na nyxu fungují, reagují,...
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Some users don't want their posts searchable: ***

To jako proc? Clovek si ted musi prochazet kluby rucne a filtrovat? Nebo to se taky zakaze? Za me osobne "nejdebilnejsi feature na nyxu ever.".
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NAVARA: dik, jsem blbec ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VECTOR: ?

VECTOR
    VECTOR --- ---
    Porad mi vadi, ze kdyz clovek z gate klikne na premium, tak nevidi kolik mu zbyva a chybi i odkaz na formulark darovani premiovky (na kterej se musi proklikavat skrz "hackovani" url adresy). Neslo by to zmenit?
    NYX
    NYX --- ---
    TLAMPACZ: kouknu na to, diky
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    DWAY: ja mel za to ze by mohl kde kdo klepnout na vejce kde ho klepe a mohla by z toho vzejit zajimava heatmapa

DWAY
    DWAY --- ---
    FATBOZZ: tady to mas aji s popisem uchopu :-D A myslim ze to bude stejne jako tady zminovany postup KOC256: :-D

http://i.nyx.cz/files/00/00/11/10/1110022_368d40f76bd3e646270b.jpg?name=brown-egg.jpg
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    KOC256:
    Zakresli do obrázku :)

KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT:
    z boku nozem nebo vyjiámecne jen o talir/misku...

Jake si predstavujes moznosti?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam