• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    HARALD
    HARALD --- ---
    FURYAN: Ono to v reálu řeší méně než 1% lidí.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    ADITU: Vzdyt ja nejsem s vami v rozporu, jen pisu o necem jinem. Vubec nechapu, proc se vubec poustite do srovavani N a FB, vzdyt je to uplne jiny tema. Pokud nejsem slepej - 90% lidi resi to, ze je serou jiny lidi. ne funkce nyxu, ne diskuze / FB, ale to, ze nekdo sere nekoho jinyho. Na to jsem vymyslel nejprve FURYAN a pote se chytil tech sto let probiranych "palecku". A na to jsem napsal, ze by to vyresilo SIRSI moznosti v nastaveni prav. Ignore evidentne nestaci. Nic vic, nic min.

    (ale pokud je nekoho bavi, ze ho jini serou, tak mlcim, samozrejme, na to nemam co rict)
    ADITU
    ADITU --- ---
    FURYAN: nemůžu než souhlasit s KOC256. Tohle je server, kde se diskutuje. Za sebe vítám i lidi, se kterými nesouhlasím, a kteří nesouhlasí se mnou - jednak je to zábavnější, druhak se člověk mnohdy leccos dozví...
    Jinak ano, na FB nebo G+ mám různě rozvrstvené, co s kým sdílím a vyhovuje mi to. Ale nijak to nesouvisí s dikuzními servery, kam chodím, to souvisí naprosto minimálně.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    KOC256: Vzdavam to, je to marnym, marny, marny. Mluvil jsem _jen_ o nastaveni prav a o moznosti cist nebo necist nekoho jineho. Tecka. To, co jsi mi na to napsal, je uplne mimo
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FURYAN:
    toto neni FB ale diskuze. v ni se lidi sdruzuji do skupin a nemusi sdilet soukromi, ale bavit se o tematech...

    Pokud ti tento zakladni princip nevyhovuje pak tu jsou nadstavby jako soukrome diskuze nebo ignor.

    Nemuzes NYX srovnavat s FB. To je jako srovnavat osobak a nakladak a chtit aby nakladak byl pohodlnejsi a slo s nim lepe parkovat ve meste...
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    ADITU: NE. Pouze si aktivne vybiram lidi, se kterymi chci sdilet. Ty to nedelas? Ackoli FB do morku kosti nesnasim, tak musim uznat, ze nekolik levelu nastaveni sve vlastni citelnosti a soukromi (jen ja, pratele, pratele pratel, vischni) je proste dokonaly. Tady na to mame jen pouhe ignore. No co uz...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Verejne minus je pro vetsinu lidi nekousnutelne... Protoze vetsina se za svuj nazor stydi a premysli ve smyslu "co na to ostatni". Takze me soucasny stav vyhovuje...
    KEJML
    KEJML --- ---
    WILDENBURY_SQ: Já bych uvítal komplet neanonymni minusy. Ale Nyx ma steach to byt jen zkusit. Kdyby nic jineho, alespon bych rad, kdybych mohl nastavit to, ze minusy u mych prispevku budou verejne viditelne pro vsechny. Kdyz nejde ani jedna z techto moznosti, pouzivam takove nastaveni, ktere je k tomuto nejblize.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    FURYAN: tohle je poprve, co mi vazne chybi moznost dat zaroven plus i minus :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ADITU: Na tebe zkusim plus :P
    ADITU
    ADITU --- ---
    ADMIX: tj, kazdej at dela, co chce ze...
    btw bya jsem v pokusni udelat to same :)))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ADITU: Zase je to pomerne prinosne pro psychiku :)

    FURYAN: ping :D
    ADITU
    ADITU --- ---
    FURYAN: mno, chtit diskutovat jenom s lidmi, co s tebou jen souhlasi, je pomerne ... omezene.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    WILDENBURY_SQ: Za minus davam oboustrany ignore, nevim, proc bych byl citelnej pro ty, kteri se mno nesouhlasi? Nebavim se taky s kazdym, lidi si aktivne vybiram. (...a tim vlastne chranim ja je predemnou :DD)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WILDENBURY_SQ: Ja jsem za to rad, snadno se tim odhalujou stalkeri a profesionalni minuskari, co to mysli fakt vazne, a ja tak mam sanci mit je prednostne v prdeli :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Tipuju, ze tohle tema tu probehlo 100x, ale zkusim to po sto prvni, never give up.

    Je opravdu nutny, aby lidi s premiovkou nebo treba VIP zlatym dozivotnim uctem meli moznost nechavat si zobrazit, kdo je minusoval? K cemu to je? Sam jsem dlouholetym spokojenym uzivatelem premiovky, ale tohle jsem nikdy nepochopil a nevyuzil... Jen to skodi. Cloveka s pevnym nazorem to od kliku na minus neodradi, ale pak mu do posty nebo diskuzi pisou sociopati, onanisti, ruzni vyhlaseni nyxoti a jina podivna individua - co a proc a jak a co ti vadi a hned se nevztekej a jdi do prdele a kretene a jine vylevy, ktere cist normalni clovek nechce.

    Ignorem se tomu branit nelze, protoze predem nevim, kterej trotl bude mit problem s minuseckem. Jsem bud pro to, aby byly palecky plne transparentni (plusy i minusy) a nebo plne anonymni, nezavisle na typu uctu.

    Aspon jsem to zkusil, pokud nemam sanci, smele me ignorujte nebo dejte minus (anonymne, feel free ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    beta je rozpadla jeste vice nez PROD.

    MATHEW_ER
    MATHEW_ER --- ---
    NYX: po vycisteni cache a se systemovym skinem vypada beta takhle.
    NYX
    NYX --- ---
    na betu jsem nahral nove entypo - nemam tuseni, jestli to neco vyresilo a nemam to jak zjistit :) pokud to stale blbne, nema nekdo k dispozici postizeny pocitac kde by mi mohl nasdilet plochu nebo tak neco?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    NYX: Ted to znicehonic zacalo fungovat! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam