• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    FATBOZZ:
    jo me treba beta nevadi jen me to na ni samo nepresmeruje a ja si to neuvedomim... :)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    NYX: Udelej cudlik, "chci byt betatester" v nastaveni a kdyz chces pak testovat dej do zahlavi pod uvod posta temata udalosti .... boxík s cim mame pocitat ze se pokazi a kdyztak hlasit
    NYX
    NYX --- ---
    btw: ocenil bych ted vic lidi pouzivajicich betu...dost jsem soupal kodem a potrebuji vedet, ze se nerozbilo neco duleziteho
    KEJML
    KEJML --- ---
    DNF: No to já si právě myslím taky
    DNF
    DNF --- ---
    KEJML: ale hlavne je to presne to co chce Tomasz, jen by potreboval zmenit ten pevnej nazev od NYXe - jestli tech klubu teda nemaj tech 1404 :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KEJML:
    Ano
    KEJML
    KEJML --- ---
    ALCATOR: Sorry, mám asi problém s porozuměním.

    Pokud jsi měl klub s názvem ABCDEFGHIJKLM tak si hi ho jednou můžeš přejmenovat na ABCDE a to to už nikdy nezměníš, Můžeš ale libovolně měnit onen podnázev, čili v pondělí se klub může jmenovat "ABCDE dneska máme hezky", v úterý "ABCDE dneska už tak hezky není" a od středy třeba "ABCDE dneska už je fakt hnusně".

    V případě, že tvůj klub se před velkou změnou jmenoval ABCDEFGHIJKLM, ale ty bys chtěl, aby se po změně jmenoval UVWXYZ, tak napíšeš Nyxovi a on ti to udělá. UVWXYZ pak budeš mít napevno,ale podnázev si můžeš měnit jak chceš, třeba na "UVWXYZ padaj trakaře".

    Takhle tu podtrženou větu chápu a ze zkušnosti to tak i funguje.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    KEJML: ale ten text přece říká něco jiného.

    Ten text ohledně přejmenovávání říká:

    Jméno klubu je možné změnit pouze jednou a to tak, že nové jméno je součástí starého jména, tj. je možné pouze stávající jméno oříznout z jedné nebo druhé strany. Podnázev je možné měnit zcela volně.

    Jinými slovy:
    Pokud se klub prapůvodně jmenoval ABCDEFGHIJKLM,
    tak si z tohoto můžeš vzít libovolnou pětiznakovou (nebo delší) podmnožinu, ale NIC VÍC.

    Pokud je možné k tomu přidávat něco nového, tak to neodpovídá tomu, co ten text říká.

    O žádný prefix se tedy nejedná, protože pokud bych klub přejmenoval na "ABCDE - Nový název", tak už tento celý nový název klubu NENÍ podmnožinou původního názvu.




    KEJML
    KEJML --- ---
    TOMASZ: Jakože máte 1404 klubů, který potřebujete přejmenovat? Jen do toho, třeba to Nyxe donutí změnit ten systém :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    kdyz se to zavadelo, padl tu i navrh na moznost libovolneho prejmenovani soukromych klubu.

    boháuzel to tehdy nyx nezavedl.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    TOMASZ: sigh. tak jeste jednou: napises adminovi.
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    ESTEN: Jestliže pevná část názvu musí být substring, možná dokonce left nebo rightstring původního názvu o délce min. 5 znaků, jak tam dostanu něco, co v původním názvu nebylo? Ha?
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    NAVARA: aha, ok. Ano, to by bylo resenim. Ale nasledny ucesani aby ty kombinovany nazvy byly trochu k svetu by stale vyzadovalo moje usili.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ESTEN: název v době booku je ten název, pod kterým jsi si ho kdysi zařadil, bez ohledu na to, jak si ho dneska správce přejmenoval
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    NAVARA: [tvůj název v době booku || jak si později zvolíš]

    jak tomu mam rozumet jinak, nez ze kdyz si je sam nepojmenuju, budou mi litat po bookmarcich podle toho, jak se zrovna spravce citi byt vtipnym?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ESTEN: kde jsi v NAVARA našel, že si je MUSÍŠ pojmenovat sám?
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    TOMASZ: ne, musel bych si ty kluby pojmenovat podle sebe.

    ano, je to tezky pochopit. Nevim, co je hassan, ale misto neho by tam asi melo bejt neco jako "specialni-klub-pro-jakousi-online-hru-tomasze-a-spol". Neco jako mas ted "mestecko palermo". Co se ti na tom nezda? Proc by mel mit kazdej klub pravo na globalni namespace? :)
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    ESTEN: ...no a to, co např. navrhuje Navara, by od Tebe nevyžadovalo naprosto nic, ani nutnost o tom trochu zapřemýšlet, což se nedá říct o mém problému. ;)

    "nechapu, proc by komukoli melo vadit mit cast nazvu klubu nemennou -- vzdyt jde o jeho identifikaci"
    Tak na tomhle mi vadí, že diskuse, která má identifikovat Emmu White, se musí jmenovat "Hassan -- Emma White". To je fakt tak těžký pochopit, proč mi to vadí?
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    KEJML: To jsem pochopil, samozřejmě. Představ si, co by nastalo, kdyby to teď udělal každej ze 1404 momentálně připojenejch pro jedinou svou diskusi...
    KEJML
    KEJML --- ---
    TOMASZ: Myšlenka je, abyste si napsali Nyxovi o novej pevnej prefix, ne abyste mu psali pri kazdy zmene.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    NAVARA, TOMASZ: huh? Ja rikam, ze stavajici reseni mi vyhovuje prave proto, ze se nemusim o nic starat a presto mi nektery kluby nelitaj po bookmarcich jak se jim zlibi, a je mi jedno, jestli je to petkrat denne nebo jednou za rok.

    K poznamce o anschlussu: jsem tu skoro od zacatku nyxu a doted nechapu, proc by komukoli melo vadit mit cast nazvu klubu nemennou -- vzdyt jde o jeho identifikaci, ffs! Se zbytkem nazvu at si hraje kdo chce jak chce.

    Kazdopadne tvoje puvodni otazka znela: "co Ti na tom vyhovuje, co Ti to přináší NAVÍC" a na tu uz jsem ti snad odpovedel: prehlednost a stabilitu bez namahy na moji strane. Muzes se prit o to, jestli je to dostatecna vyhoda vymenou za nemoznost menit celej nazev klubu, ale toho uz se ucastnit nemusim, ja mam jasno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam