Mou zvědavost mírně provokuje jedna věc - občas zahlédnu, že je někdo v nějakém klubu, jehož název mě zaujme (myšleno v diskusi u příspěvku konkrétního člověka, nebo v poště, je vidět, pokud je online a nemá to zakázané, kde zrovna je). Když na to kliknu a vyhodí mi to obrazovku kategorií s hlášou, že nemám přístupová práva, je to hrozný opruz :-).
Chápu to tak, že klub je skoukromý, ale podle toho, co jsem zatím zaznamenala, tak u mnohých soukromých klubu není problém požádat vlastníka o vstup a on vám ho dá. Nebo má nějaké info o tom, za jakých okolností vám ho dá na nástěnce.... ale to jsou informace, které si nepřečtu, když se tam nedostanu. Ani případně detail toho, co tam vlastně je (když to z názvu není úplně jasné).
Je způsob, jak zjistit, o čem takováhle soukromá diskuse je, abych mohla posoudit, jestli mě to třeba nezajímá a nechci zkusit požádat správce o přístup? A v návaznosti na to zjistit, kdo je správce - komu chci psát? A třeba právě i to, pokud to má nějaká pravidla?
Jako že pro mě značka ideál by byla, kdyby takové kluby měly nějaké políčko, které by vyplnil správce, kde y bylo přesně toto napsáno a bylo by to to co se mi zobrazí, když kliknu na to, že se tam chci podívat...
A nebo, pokud vlastně nění řešení, jak to udělat takhle, tak bych skoro preferovala, ať privátní diskuse prostě vůbec nejsou videt u lidí, ať mě to alespoň nepokouší ;-).