• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    ADITU
    ADITU --- ---
    KOC256: některé věci v nyxdroidu nejdou - ankety, tržišě je taky více či méně (ne)použitelné, správa záhlaví/nástěnky atd. ... jsou věci, na které se na tabletu radši přehodím do prohlížeče.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CRAZY_IVAN:
    neresi to iNyx (tedy ta nove NYXova verze) a NYXdroid? Bo na tabletu je snad uz pouzitelny web... a pokud by ne tak mi prijde dulezitejsi resit jine odkazy nez to hklavni menu, ktere se snad pouziva mene nez treba odkazy ve sledovanych, ...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    CRAZY_IVAN: souhlas, kliknout na mobilu na sledovany je na posrani. plus vetsi top/bottom padding jednotlivejch diskuzi ve sledovanych a jsem happy.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    NYX: když jsem si tak narychlo akorát zvětšil menu, tak už takhle by se s tim klikalo mnohem lépe, kdyby to bylo vyšší, šířka problém není. A takhle "zvětšený" by při zaplé možnosti by bylo víc prvků. S mobilní verzí na malém displeji problém neni, tak je to v pohodě. Problém mam na tabletu s Win, kterej má full HD rozlišení a vše je tam titěrný :)

Vyřešilo by to, kdybych si nyx zvětšil, ale to je voser, tak mě jen napadlo, že by šlo jít touhle cestou a třeba by to ocenilo víc lidí, takže takovej nápad

NYX
    NYX --- ---
    CRAZY_IVAN: nakresli jak si to predstavujes :)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    zeptám se... nechystá se nějaká touch friendly uprava nyxu? Spíš teda možnost zaškrtnout si pro nějakej useragent, že chci ikonky jak pro slepce - aka občas se trefovat na horní menu je na tabletu opruz :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KEJML: karma.
    KEJML
    KEJML --- ---
    KEJML: Proč mě má Nyx v ignoru? :(
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    DRAGON: afaik je to problem chromu, nedavno jsem presel na FF a problemy v gifech zmizely, resp staly se odpovidajici jejich velikosti, rychlosti mý linky a jejich počtu na strance...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    NAVARA: nn, to neni ono.

je to tak jak jsem řikal, prostě komická situace.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KINGFISHER: žebys pal někde, kde mají právo mazat? pak tvoje posty viděj a netušej, že ty jejich odpovědi nevidíš...
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: A proč nejsou vidět furt, aby s tím uživatel nemusel blbnout? :)
    NYX
    NYX --- ---
    REDSNAKE: Ty veci se ukazuji pri zmene tech poli, tak s tim trochu blbni a snad se to ukaze :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nevíte proč mi někdy nyx nabídne na úvodní stránce uložit přihlášení a jindy ne? Na notebooku nabízí, na stolním ne. Stejný prohlížeč, z doplňků jen Adblock. Co na to má vliv? Je to poněkud únavné se stále přihlašovat.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DANCHEZ: V oboustranným?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    KINGFISHER: kdyz nekdo odpovi na tvuj prispevek, tak clovek co te ma v ignoru vidi na co odpovidal
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    aha, tak nic ... ta osoba má fake id a lozí po diskuzích, copy pastuje reply code na moje příspěvky a ve svym původnim profilu pak vkládá ten kód a příspěvky aby to vypadalo, že normálně reaguje na mě.

what a fail.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    oboustrannej ignore nefunguje. vim aspoň o dvou id co mám v ignoru a odpovídaj na moje příspěvky. ... ?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ZARREMGREGARROK: vzdyt pisu, ze se tak nedeje jen s kluby, kde jsou gify resp je tam treba jeden maly gif, co tak koukam, tim to snad byt nemuze. (Protoze v jinem klubu mam tech gifu za sebou asi 5 a tam to jede normalne). Ja to proste nechapu, podle ceho to pocita. Ty navody, co posilas, uz radil Nyx, nic se tim nezmenilo.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    DRAGON: Ty galerie které linkuješ jsou s .jpg problém je .gif + Chrome. Je to známý problém. Zdá se, že jsou různé způsoby jak ten problém obejít. Moje úvodní hledání dalo dva.
    GIF images in Chrome loading slow and/or other problems - Stack Overflow
    http://stackoverflow.com/questions/16874065/gif-images-in-chrome-loading-slow-and-or-other-problems
    Chrome gif kills performance - Web Browser Discussion & Support - Neowin Forums
    http://www.neowin.net/forum/topic/1233531-chrome-gif-kills-performance/
    Blbé je, že oba mají pravděpodobně nějaké vedlejší účinky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam