• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: do nedavna jeste bezne fungujici kluby se najednou zacnou sekat? a to nemusi byt primo ani ciste galerie, jen kdyz je tam treba vetsi mnozstvi obrazku a ani to nemusi byt zadne velke plachty? To se mi fakt nezda. A jinak ano, tech 60mbit je dostacujicich na uplne jakekoliv galerie na netu. Napriklad tohle nebo tohle se vubec neseka a je to vetsi, na nyxu kdyz je nekde cca tretina obrazku, tak se mi to kouse, ze s tim vubec nejde pracovat, jako ze to FAKT stoji...tak trosku nechapu, co se tim snazis oduvodnit :)
    format gif bych tu neresil, resim to, ze driv to fungovalo, ted sem si kvuli sekani musel nastavit 50 prispevku na stranku a seka se to i tak. A par mesicu zpet to nedelalo. Takze v cem je chyba? Nemuzu mit treba neco vypnutyho v ovladacich grafiky (uz tapu, ale fakt nevim kde hledat chybu a evidentne to nedela jenom mne, nekolikrat sem to ruzne po nyxu cetl, ze se to seka i ostatnim..)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ano, gify by měly být postaveny mimo zákon v době html5 videií, ale neděje se tomu tak...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: ulož si tu stránku na disk s kompletníma obrázkama a uvidíš, jestli je těch 60mbit (60mbit => 7MB/s => agregace 1:10 => 700KB/s; stránka s gifama 200MB => 5 minut se to ani nehne) dostačujících...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    cau, jen bych rad nadhodil (zase), ze ten klasickej problem sekani celyho Chromu, napriklad v klubu s gifama, uz zacina bejt celoplosnej skoro ve vsech galeriich. Je to strasne neprijemny :/ zelezo mam urcite dostacujici, linku taky (60mbit). Porad se s tim nepodarilo nic udelat, nejakej workaround, kterej by to resil? Diky.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DANCHEZ: Jo takhle, už jsme doma. Mně to připadalo jako "mínuska zakazujou jen feministky, nejseš ty náhodou taky?" Jak to chodí na redditu, o to jsem se nijak podrobně nezajímal.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PISKVOR: hele ja nebyl ten kdo tady vytahl reddit, tak jsem jenom pripomnel ze na celym reditu minusy fungujou, krome prave zminovaneho subreditu feministek
    takze je teda hezky ze sis nastudoval logical fallacies, ale tady jses mimo
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DANCHEZ: Guilt by association. Jinými slovy, "osoba X dělá Y, a já osobu X považuju za nevhodnou, pročež i aktivita Y je nevhodná." Srovnávání s Hitlerem je toho vyhrocená verze. https://en.wikipedia.org/wiki/Association_fallacy#Guilt_by_association_as_an_ad_hominem_fallacy
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PISKVOR: nechapu
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DANCHEZ: A vis kdo minusy vynalezl? Hitler! :D
    To je takovej neargument, bych rekl.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PISKVOR: Nebo jeste jinak: z toho, co jsem zatim videl, minusy vadi tobe osobne, a aby te to tolik nesralo, tak je chces proste zakazat. Vysledek bude ovsem ten, ze misto osmi minusu dostanes deset postu s podobnym obsahem, a budes nasranej jeste vic, a navic to dany auditko bude zapleveleny.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VIRTUALVOID: na redditu maji minusy vypnute jenom feministky, preber si to jak chces
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    VIRTUALVOID: Tyhle mínusy každého jen otravují. Já bych všechno, co není jako Facebook, zakázala!

    Jinými slovy: to máš nějak podložený, nebo si to jen myslíš?
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    TARMAQ: podla mna sa uz velakrat osvedcilo vo vela forach, ze minuskovanie len krmi trollov. ked ta niekoho nazor/obrazok/vtip/komentar nezaujima alebo nieje relevantny tvojim interestom tak si ho nebudem vsimat ne? na /r/ to funguje celkom dobre... minuskovanie len ludi nasiera a provokuje k dalsim ragepostom.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    VIRTUALVOID: byl by priklad takove diskuze?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    VIRTUALVOID: A nebo ho úplně zrušit, je to málo sluníčkový.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    + niekedy si myslim, ze "downvote" button v urcitych diskusiach nema vobec zmysel ... co takto dat moznost OPom, aby takuto abilitu userom vo svojom auditku zatrhli ?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NAVARA: špatně formulované zadání. Kdyby to Nyx implementoval takhle, měl bys tuhle diskusi odebranou, tvůj post by byl smazaný a měl bys týdenní ban ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    tohle [ NELLAS @ SEZNAMKA lidí z NYXu ] není úplně špatnej nápad... když někdo napíše do diskuze unbook, tak by mu ji to mohlo automaticky odebrat ze sledovaných i historie (a smazat ten post), případně i přidat týdenní ban :)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    HAWLIS: jednou za x pokusu se mi ta roletka teda zobrazi, ale nevim jak.. spis me to hazi do profilu, pripadne me to hodi na prispevek, na ktery je odpovidano..
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    pls - mam konvertibilní laptop a tim padem casto pouzivat verzi ala tablet. pri kliknutí dotykem na ikonku uzivatele se misto vytazeni roletky s moznostma rovnou prokliknu do jeho profilu. Jde to pls nejak poresit? W 8.1, SRWare Iron (chromium).
    díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam