• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KEJML
    KEJML --- ---
    KINGFISHER: Jak vidíš, tak zas tolik nezabraňuje. Když mu admini tenhle účet zakážou, vezme si příští pozvánku od kamaráda. Když bys náhodou i na tohle přišel, založí si účet bez pozvánky a s nenápadnou přezdívkou, s ikonkou, třeba si i přihodí pár diskuzí do sledovaných.. Pak hodně štěstí s procházením statistik...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    NAVARA: netřeba nic analyzovat, tohle je velice transparentní záležitost. Ano, provedu jak říkáš.

NINE_OF_NINE: Vůbec právě. Zabraňuje to šulinům v jejich šulinismu.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Ja bych ty dvojite ignory zakazal.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    To je tak, kdyz hojne pouzivany dvojity ignore rozbije diskuse, a nekteri z nas pak patraji po kontextu ruznymi cestami ... :))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KINGFISHER: možná tomu bude těžké uvěřit, ale předpokládám že admini mají lepší věci na práci (a dvě mulatky už jsou fuška), než pravidelně analyzovat kdo právě tebe sleduje... takže co místo frflání na obecný stav věcí, některému z adminů poslat konkrétní stížnost?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ...ani se neobtěžujou s ikonkama, amatéři.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    NAVARA: no tak když někoho hodim od oboustrannýho ignoru, mrknu do statistik klubu kam přispívám a vidim tam podezřelý id (jako třeba XKOKOT) a po rozkliknutí vidim že pozvaný někym koho mám v ignoru tak je to jasný jak facka.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KINGFISHER: napíšeš něktéremu z adminů podezřelá ID a oni zkontrolují, jestli to skutečně jsou fakeids nebo prostě jen trolluješ přez míru a nikdo tě nemá rád?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    začíná se to nějak rozmáhat... lidi si zakládaj fake ids a dolejzaj a já musim pátrat a házet do oboustrannýho ignoru.

řešení?
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    KOC256: Jsou lidi, co nepoužívají android nebo ios, ale Windows. A tablet s windows je proste desktop a prohlížeč. Menu byl příklad. Nemluvě o tom, ze když jsem používal iPad, tak tam jsem taky pouzival safari a klikani bylo občas potiz a to nemam obrovsky tlapy, ale spis holcici ručičky :))))

Na telefonu používám taky normálně nyx pres prohlížeč, protoze na windows Phone klient neni. A tam, az budu mít čas, musim nahlásit bug :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    tak jsem hodil do oboustrannýho ignoru další fake id ... bohužel ta osoba má očividně další id odněkud jinud, takže budu muset najít kdo to je a taky hodit na stejnou hromadu. Vcelku otrava...

je to boj s těma obdivovatelema to vám řeknu... jak s snažííí ... :-))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOC256: na tabletu vidíš nyx "v plné kráse", bez omezení co má klient pro mobily - patřím mezi ty, co na tabletu chodí na nyx přes chrome ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADITU:
    iNyx je na tom stejne... ;-) proste ty appky pokryvaji to co clovek bezne chce delat no :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    KOC256: neříkám, že chci kvůli těm pár věcem měnit lištu, už jsem si na těch pár příležitostí zvykla zazoomovat. Jen podotýkám, že ne na všechno je nyxdroid (s iNyxem nemám zkušenost, třeba je lepší) vhodný.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADITU:
    a kvuli toho mit extra odladenou verzi? Pro tyto eventuality?

Teda pokud to nejsou veci kterymi travis vetsinu casu na nyxu... pak chapu...
    ADITU
    ADITU --- ---
    KOC256: některé věci v nyxdroidu nejdou - ankety, tržišě je taky více či méně (ne)použitelné, správa záhlaví/nástěnky atd. ... jsou věci, na které se na tabletu radši přehodím do prohlížeče.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CRAZY_IVAN:
    neresi to iNyx (tedy ta nove NYXova verze) a NYXdroid? Bo na tabletu je snad uz pouzitelny web... a pokud by ne tak mi prijde dulezitejsi resit jine odkazy nez to hklavni menu, ktere se snad pouziva mene nez treba odkazy ve sledovanych, ...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    CRAZY_IVAN: souhlas, kliknout na mobilu na sledovany je na posrani. plus vetsi top/bottom padding jednotlivejch diskuzi ve sledovanych a jsem happy.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    NYX: když jsem si tak narychlo akorát zvětšil menu, tak už takhle by se s tim klikalo mnohem lépe, kdyby to bylo vyšší, šířka problém není. A takhle "zvětšený" by při zaplé možnosti by bylo víc prvků. S mobilní verzí na malém displeji problém neni, tak je to v pohodě. Problém mam na tabletu s Win, kterej má full HD rozlišení a vše je tam titěrný :)

Vyřešilo by to, kdybych si nyx zvětšil, ale to je voser, tak mě jen napadlo, že by šlo jít touhle cestou a třeba by to ocenilo víc lidí, takže takovej nápad

NYX
    NYX --- ---
    CRAZY_IVAN: nakresli jak si to predstavujes :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam