• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KEJML: v životě jsou důležitější věci než diskuze na netu...
    KEJML
    KEJML --- ---
    KINGFISHER: Chápu, že tě nezajímá odpověď na někoho kdo tě má v ignoru (to je čistě tvoje volba), ale mě zajímá odpověď na někoho, kdo má v ignoru mě (a taky mě nejspíš zajímá i ten příspěvek člověka, co mě ignoruje) a nemůžu s tím dělat
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    a bůví kolik idček to používá jako výmluvu, proč melou z cesty :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    máš diskuze kde ti jede víc postu na jedno téma, takže se reply nepoužívá - pak ani netušíš, že tam byly nějaké ignorované a ty (z pohledu ostastních) meleš naprosto zcesty...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KEJML: vim o čem mluvíš, já osobně když vidim někoho odpovídat na osobu co mám double ignoru tak mě to jednoduše automaticky nezajímá. Tak to holt je a mě to nevadí. Je to prostě taková daň za to pohodlí a klid.
    KEJML
    KEJML --- ---
    KINGFISHER: Lidi jsou magoři a prostě kdo bude chtít, tak si tu cestu najde. Proto mi přijde, že oboustranej ignore je demence, která jen dokáže některým lidem rozbít diskuzi aniž by poznali, že je někdo nějaké příspěvky nevidí.

Dřív i Nyx tvrdil, že z tohodle důvodu nebude oboustranej ignore dělat. Zajímalo by mne kdo mu poslal kolik mulatek, že změnil názor ;)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KEJML: asi jo.

každopádně by to byla už magořina, aby si někdo z těch mamlasů fakt dál záležet tak, že bude otravovat někoho ať mu pošle pozvánku atd. A vůbec, už jenom ta idea že se někdo xkrát odhlašuje a zase přihlašuje aby slídil a vyhledával a koukal kde co napíše... To už je fakt dmnc ;-)
    KEJML
    KEJML --- ---
    KINGFISHER: Nemusí stačit, sdílené adresy, nebo naopak dynamické adresy. Třeba ADSL od O2 má oba tyto aspekty...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KEJML: v tom připadě stačí porovnat IP adresy, ale to už je mimo moje možnosti.
    KEJML
    KEJML --- ---
    KINGFISHER: Jak vidíš, tak zas tolik nezabraňuje. Když mu admini tenhle účet zakážou, vezme si příští pozvánku od kamaráda. Když bys náhodou i na tohle přišel, založí si účet bez pozvánky a s nenápadnou přezdívkou, s ikonkou, třeba si i přihodí pár diskuzí do sledovaných.. Pak hodně štěstí s procházením statistik...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    NAVARA: netřeba nic analyzovat, tohle je velice transparentní záležitost. Ano, provedu jak říkáš.

NINE_OF_NINE: Vůbec právě. Zabraňuje to šulinům v jejich šulinismu.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Ja bych ty dvojite ignory zakazal.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    To je tak, kdyz hojne pouzivany dvojity ignore rozbije diskuse, a nekteri z nas pak patraji po kontextu ruznymi cestami ... :))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KINGFISHER: možná tomu bude těžké uvěřit, ale předpokládám že admini mají lepší věci na práci (a dvě mulatky už jsou fuška), než pravidelně analyzovat kdo právě tebe sleduje... takže co místo frflání na obecný stav věcí, některému z adminů poslat konkrétní stížnost?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ...ani se neobtěžujou s ikonkama, amatéři.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    NAVARA: no tak když někoho hodim od oboustrannýho ignoru, mrknu do statistik klubu kam přispívám a vidim tam podezřelý id (jako třeba XKOKOT) a po rozkliknutí vidim že pozvaný někym koho mám v ignoru tak je to jasný jak facka.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KINGFISHER: napíšeš něktéremu z adminů podezřelá ID a oni zkontrolují, jestli to skutečně jsou fakeids nebo prostě jen trolluješ přez míru a nikdo tě nemá rád?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    začíná se to nějak rozmáhat... lidi si zakládaj fake ids a dolejzaj a já musim pátrat a házet do oboustrannýho ignoru.

řešení?
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    KOC256: Jsou lidi, co nepoužívají android nebo ios, ale Windows. A tablet s windows je proste desktop a prohlížeč. Menu byl příklad. Nemluvě o tom, ze když jsem používal iPad, tak tam jsem taky pouzival safari a klikani bylo občas potiz a to nemam obrovsky tlapy, ale spis holcici ručičky :))))

Na telefonu používám taky normálně nyx pres prohlížeč, protoze na windows Phone klient neni. A tam, az budu mít čas, musim nahlásit bug :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    tak jsem hodil do oboustrannýho ignoru další fake id ... bohužel ta osoba má očividně další id odněkud jinud, takže budu muset najít kdo to je a taky hodit na stejnou hromadu. Vcelku otrava...

je to boj s těma obdivovatelema to vám řeknu... jak s snažííí ... :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam