• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    MIDNIGHT_78
    MIDNIGHT_78 --- ---
    Jedna věc funguje v premiovce hůře než v bezplatné verzi:
    - ve "sledované diskuze" kliknu na nějakou diskuzi...
    - když se pak vracím do "sledované diskuze" přes "go Back" v Chromu, tak musím stránku ručně refreshnout, což se v neplacené verzi dělo automaticky.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    ZARREMGREGARROK: to mi doslo uz kdyz psal NYX ;]
    NYX
    NYX --- ---
    ZARREMGREGARROK: Nic auto, obcas to mazu rucne.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    NYX: Je na náhledech nějaká doba po které vyprší jejich platnost?
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    TARMAQ: Obrázek je z nějakého webu http://lenkavoldanova.sweb.cz/003.jpg
    Náhled se jmenuje https://www.nyx.cz/i/t/7a78ad82e7bd491a5a4189fab50a0a0e.png?url=http%3A%2F%2Flenkavoldanova.sweb.cz%2F003.jpg

    Odhadl bych, že RADUZA si na ten web nahrála kdysi fotku kočky, z té se udělal náhled a uložil do nyxové cache. Pak kočku smazala a se stejným názvem tam nahrála zavařeniny.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    NYX
    NYX --- ---
    TARMAQ: vzhledem k tomu, jak se ten obrazek jmenuje bych tipoval, ze driv tam misto nej byla kocka :)
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    nejak zlobi vytvareni nahledu pro API, neni tam nejakej bug? Mam tu jeden konkretni priklad, ale urcite neni ojedinelej..
    u tohoto prispevku [ RADUZA @ PŘED A PO ] se zobrazuje jako nahled prvniho obrazku tahle kocka a pritom odkazuje na obrazek se zavareninama..
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DWAY: O pardon, příště to milostivé naservíruji na stříbrným podnose.
    DWAY
    DWAY --- ---
    PISKVOR: vidis, kdybys to misto kecu typu (to vubec neni to same, a lidi co uz objevili kolecko) napsal rovnou, ze stavajici stav je moznosti volby a novy stav by byl pro lidi co pouzivaji stejne okno problemovy, tak bys udelal lepe.

    Jak rikam, pro me pouzivani nyxu, kdy ten nyx proste skoro nezaviram byla ta moznost logicka.

    HARALD: problem je, ze ja to nechci vsude. Na nekterych webech se nabizi proklik a nekterych se nabizi novy panel no.
    HARALD
    HARALD --- ---
    Vždyť u většiny browserů si můžete nastavit otevírání odkazů do nového okna. Když už to chcete zavédst, můžete to udělat všude a ušetříte si kolečko myši a tlačítko CTRL.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    btw myslim ze tady posledne nekdo zminil, ze na tohle existuji doplnky do prohlizece. Treba by to nekterym plnilo dostatecne pozadovanou funkci..
    ADITU
    ADITU --- ---
    PISKVOR: jo, kdyby bylo možné nastavit si to podle svého, byla bych jednoznačně pro a při první možné příležitosti přepla.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADITU: Já taky netvrdím "bylo to dost dobrý našim pradědečkům, tak drž hubu a zvykni si!" Tvrdím, že současný stav je pro část uživatelů (a troufám si dokonce tvrdit, že nezanedbatelnou) stavem vyhovujícím - a že jsem proti jeho změně (protože jsem už se takhle nadál změny k horšímu, když jsem se neozval). Současný stav nabízí možnost otevřít ve stejném i v novém okně; navrhovaný stav nabízí _výhradně_ možnost otevřít v novém okně. To se mně nelíbí, to já nechci; nicméně pokud by byla možnost, aby si to někdo zapnul konkrétně pro sebe, je mi to fuk - ať si dělá, co libo.
    ADITU
    ADITU --- ---
    PISKVOR: mě to prudí, i přestože jsem si víceméně zvykla na otvírání odkazů kolečkem.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DWAY: Dobre, "nove je lepsi a radostnejsi," chces-li (coz vuuubec neni totez, kdepak). Kdyz je tu teda filtrovat zatezko, shrnuti: vuci tomu navrhu se pokazdy zvedne hromada odpurcu (i ja), kterym soucasny stav vyhovuje (a o prostrednim mysitku vedi).

    Pokud se ti podari prosadit si to jako setting, kdy puvodni funkcnost zustane, nemam namitek; good luck, have fun.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    STARE_CASY: je to tak. A má i další nevýhody -- teď jsem si na to napsal testovací skript pro tampermonkey (v případě zájmu publikuju) a docela nepříjemně to problikne po každém načtení klubu; kromě toho, bude potřeba v něm vyřešit propojení s jinými funkcemi nyxu (nové příspěvky v klubu během jeho čtení; citace přečtených příspěvků které byly před obrácením pořadí zobrazené, ale skript je skryl; preview vlastního příspěvku atd.). Takže systémové řešení by bylo určitě lepší...

    DWAY: spousta webů otevírá v novém okně, a taky mě to pěkně sere, protože mi to bere možnost otevřít ve stejném. (A k tomu pro chrome snad pořád není rozumný nastavení nebo extenze která by vynutila otevírání ve stejném tabu.)
    DWAY
    DWAY --- ---
    PISKVOR: muj argument neni "stary tedy spatny" ale "dnes uz nedava smysl" A taky jsem rikal, ze bych docenil nastaveni. Takze by sis zaklikl svuj checkbox a nyx by ti pricmrndl target blank.

    Podivej se, kolik takto koncipovanych webu pouziva dneska stejne okno pro odkazy.... A kdyz se tu ten napad objevil uz vicekrat, tak na tom zjevne neco bude...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DWAY: "Stary, tedy spatny" neni argument (natoz guilt-by-association s IE6), zkus neco k meritu veci. Mne to otevirani ve stejnem okne velmi vyhovuje; mimochodem, zkus si zafiltrovat, kolikrat do roka sem nekdo prijde s timhle konkretnim revolucnim napadem (prumerne trikrat) - nechce se mi ty argumenty snaset zas a znovu, vse uz bylo receno na obe strany.
    DWAY
    DWAY --- ---
    IDLE: jo, z dob IE6 kdy lidi pouzivali jedno okno prohlizece a oteviralo ti to dalsi okna. Ale v dnesni dobe, obzvlaste s nyxem kde nyx ani nezaviram bych to docenil. Minimalne jako nastaveni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam