• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    jsem tak nějak předpokládal, že to nyx po nějakém timeoutu vzdá - a pokud je při příštím dotazu odpověd rychlejší, tak se zobrazí i nadpis?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    NYX: Potvrzuju ze se mi to taky nahodne stava, ze nektery odkazy, ktery bezne fungujou, se zobrazi bez nadpisu. Casto kdyz ho poslu znova, tak uz projde.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    NYX: rekl bych ze "jakykoliv odkaz proste nahodne" ;]
    Priklady:
    [ CRUZ05 @ FOTBAL - evropské poháry! ]
    [ CAPTAIN_TACUD @ FOTBAL - evropské poháry! ]
    tady jsou dokonce dva prispevky po sobe, odkazujici na stejny web - v jednom titulek je a v druhem ne (ikdyz tusim ze muze delat bordel ten text za odkazem)
    [ JAFROST @ AC Sparta Praha - startujem ]
    [ ZLUTAK23 @ AC Sparta Praha - startujem ]
    NYX
    NYX --- ---
    TARMAQ: to by nemelo souviset. delaji to nejake konkretni odkazy nebo jakykoliv odkaz proste nahodne?
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    stale nejak blbne nacitani nadpisu k odkazum, predpokladam ze to nejak souvisi s [ NYX @ PHP + MySQL ]
    Rysuje se nejak v dohledne dobe reseni?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOC256: jj, vím o tom, ale s tím připojením bych se nedivil už ničemu...
    NYX
    NYX --- ---
    Za to muzu "ja", php-fpm nejak blbne pri reloadu (obcas, ne vzdy) a nemuzu se dohledat toho spravneho reseni.

    Dobra zprava je, ze se to nedeje samo od sebe ale rozbijim to ja, tj. to muzu taky hned zas rucne pozabijet a nastartovat znova.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT: 500 je vec serveru a ne pripojeni. Taky mi neco vyskocilo pri odbookovavani klubu. Podruhe uz ne.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    mimochodem, dneska mi několikrát vylítla HTTP chyba 500, teď nějaký minor SQL problém při ukládání preferencí (nedokážu odsimulovat, je to z mého pohledu nahodilé, proto sem a ne do kudlanky) - děje se něco nestandardního, nebo mám zase být nepříjemný na techniky z Cetinu?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Ahoj, dal by se mi změnit nick?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    ah so
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JVMLOK: no nev9m, iframe i object (a script) jsou často zdrojem různých breberek...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    hm-. Chtel jsem sharnout kamosky set z mi´xcloudu a ani jedna z moznosti nabidnutych nefunguje:

    <iframe width="660" height="180" src="https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?embed_type=widget_standard&amp;embed_uuid=60048f44-f71f-4a64-a972-3881bfe6625f&amp;feed=https%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2Fsheala%2Fjourney-to-happiness-20%2F&amp;hide_cover=1&amp;hide_tracklist=1&amp;replace=0" frameborder="0"></iframe><div style="clear: both; height: 3px; width: 652px;"></div><p style="display: block; font-size: 11px; font-family: 'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif; margin: 0px; padding: 3px 4px; color: rgb(153, 153, 153); width: 652px;"><a href="https://www.mixcloud.com/sheala/journey-to-happiness-20/?utm_source=widget&amp;utm_medium=web&amp;utm_campaign=base_links&amp;utm_term=resource_link" target="_blank" style="color:#808080; font-weight:bold;">Journey to happiness 20</a><span> by </span><a href="https://www.mixcloud.com/sheala/?utm_source=widget&amp;utm_medium=web&amp;utm_campaign=base_links&amp;utm_term=profile_link" target="_blank" style="color:#808080; font-weight:bold;">Sheala</a><span> on </span><a href="https://www.mixcloud.com/?utm_source=widget&amp;utm_medium=web&amp;utm_campaign=base_links&amp;utm_term=homepage_link" target="_blank" style="color:#808080; font-weight:bold;"> Mixcloud</a></p><div style="clear: both; height: 3px; width: 652px;"></div>

    Bez iframes:

    <object width="660" height="180"><param name="movie" value="https://www.mixcloud.com/media/swf/player/mixcloudLoader.swf?embed_type=widget_standard&amp;embed_uuid=36eab3e9-d039-4a71-9bb1-acf638b0163e&amp;feed=https%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2Fsheala%2Fjourney-to-happiness-20%2F&amp;hide_cover=1&amp;hide_tracklist=1&amp;replace=0"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="wmode" value="opaque"><param name="allowscriptaccess" value="always"><embed src="https://www.mixcloud.com/media/swf/player/mixcloudLoader.swf?embed_type=widget_standard&amp;embed_uuid=36eab3e9-d039-4a71-9bb1-acf638b0163e&amp;feed=https%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2Fsheala%2Fjourney-to-happiness-20%2F&amp;hide_cover=1&amp;hide_tracklist=1&amp;replace=0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="opaque" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="180"></object><div style="clear: both; height: 3px; width: 652px;"></div><p style="display: block; font-size: 11px; font-family: 'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif; margin: 0px; padding: 3px 4px; color: rgb(153, 153, 153); width: 652px;"><a href="https://www.mixcloud.com/sheala/journey-to-happiness-20/?utm_source=widget&amp;utm_medium=web&amp;utm_campaign=base_links&amp;utm_term=resource_link" target="_blank" style="color:#808080; font-weight:bold;">Journey to happiness 20</a><span> by </span><a href="https://www.mixcloud.com/sheala/?utm_source=widget&amp;utm_medium=web&amp;utm_campaign=base_links&amp;utm_term=profile_link" target="_blank" style="color:#808080; font-weight:bold;">Sheala</a><span> on </span><a href="https://www.mixcloud.com/?utm_source=widget&amp;utm_medium=web&amp;utm_campaign=base_links&amp;utm_term=homepage_link" target="_blank" style="color:#808080; font-weight:bold;"> Mixcloud</a></p><div style="clear: both; height: 3px; width: 652px;"></div>

    Je v planu tyhle moznosti nekdy v budoucnu na nyxu otevrit? Minimalne kickstarter ma podobny export...
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    NYX: Ah, diky moc. Uz jsem to tam dohledal. Nejsem vubec technicky typ, takze muzu pomoci akorat zapujcenim nejakeho WP8.1 telefonu, pokud to k necemu pomuze. Kdyztak posta.
    NYX
    NYX --- ---
    PIVECEK: Je to v kudlance vcetne par podrobnosti. IE neumi neco z css co se tam pouziva (asi ten content(attr)) a zatim moc nevim co s tim. Nemam windows tak nemuzu pustit ani emulator abych si s tim zkusil pohrat. Dobrovolnici vitani :)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Ahoj, nenasel jsem zde odpoved, lze nejak v mobilni verzi zobrazit cas u prispevku jako na desktopu? Pouzivam WP Lumia 930. Diky za info.
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    FATBOZZ: jo, presne na tuhle variantu jsem myslel taky, ale zapomnel jsem ji napsat. to by taky stacilo.
    TARMAQ: hele to jsme uz zkouseli a vysledkem byla paradni kalba, ale vysledky z ankety nam to neukazalo :)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    JARDAK: co nejakej potvrzovací cudlik a v něm nápis opravdu chcete uzavřít anketu a znemožnit hlasování dalším?
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    JARDAK: tak udelejte trest, ze kdo uzavre anketu plati rundu nejakejch lepsich panaku ;]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam