• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: jo, tohle vypadá dobře... kdo se nevejde do těch pár písmenek, nezaslouží si aby o něm bylo věděno
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: https://www.nyx.cz/index.php?l=user;l2=2;section=discussion

záhlaví, která jsem již jednou viděl: zcela skrýt / oříznout (výchozí) / ukázat celé
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    tak vidím jen nope / full, ořezanou verzi se mi nikde najít nepodařilo
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: přiznávám že nevím, jestli se to měnilo (na ořezávání), páč to mám skrývané u všech klubů

v tom případě dobře, protože jestli se autor textu grafomaníí tak, že je ořezán, tak si to zaslouží :o
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: nyx to defaultne orezava, ne?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NAVARA: ...což je na pytel, protože Věčně Platné Pravdy daného auditka každý kolemjdoucí vořežprut odzívá s "já to záhlaví neviděl."
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PISKVOR: protože se nyx nemá k tomu, omezit to na nějakých pět řádků textu a různí ouchylové tam cpou dvacet fotek z poslední kalby, že posty v klubu uvidíš až po pěti odstránkování... a tudíž si to každý soudný člověk skryje (zobrazí se to při změně).
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NAVARA: To je teď v módu "defaultně dokurveno (ořezáno)", takže ho nikdo nečte :( Nebo ho nikdo nečte, protože uživatelé ze zásady nečtou, a připnutý příspěvky taky nepomůžou :(((
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DWAY: myslíš záhlaví?
    AETHER
    AETHER --- ---
    DWAY: odkaz na nástěnku?

NEBULA: býval tu klub o historii nyxu, ale teď ho nějak nevidím, tak ho asi jeho majitel smazal:( Jinak klub na trička bude asi brzy, vypadá to, že zájem o to bude. Takže stay tuned:)
    NEBULA
    NEBULA --- ---
    chci se zeptat- možná je to OT- když se blíží ty patnáctiny- najdu někde nějakej klub k tomu- debatu? že bych se dozvěděla jak a proč nyx vzniknul? Nebo nějaký zajímavosti o nyxu...jaký padají návrhy na trička nebo něco k tomu tématu celkově? něco o backroundu? o lidech? ne o ID?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Co takhle udelat moznost pripnuti vybraneho / vybranych prispevku? (asi lepsi omezit to na jeden pro prehlednost) Obcas sou nekde nejake ankety nebo organizacni prispveky, a v zivejsich auditkach to zahuci do propadliste dejin rychleji, nez prumerny hacker stihne prolomit Sobotkovo heslo.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NYX: Aha, tak to bylo nastavením v nyxdroidu; díky za info.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PISKVOR: Ja používam na Androide starú unsupported verziu Nyxdroidu (because reasons) a všetko funguje.
    NYX
    NYX --- ---
    PISKVOR: Na iosu slape a palecky vidim, tj. na strane api asi vse ok?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    And now for something completely different: palečky došly, nebo je to jen u mě? Od včera nevidím hodnocení ni možnost hlasovat, a žádný update nyxdroidu v poslední době nebyl (via API, jmenovitě nyxdroid).
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ale myslim, ze sparovat IP s pripadnym jinym uzivatelem NYXu v dane dobe by se dalo.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KINGFISHER: To by ses načekal, pochybuju, že by tam byl - mě to podle IP adresy upichuje k nákladovýmu nádraží, páč tam sídlí UPC, přes který jsem připojenej.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    PISKVOR: chlapec by se asi divil kdybych se postavil před ten T-mobile a počkal na něj... ono, kolik lidí tam asi tak bude v pátek večer... :-)) ... "zdar, hele ty se mě snažíš dostat na účet na nyxu nebo co?" ... ten výraz v obličeji by byl k nezaplacení...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KINGFISHER: No a? E-mail přijde tobě, ne jemu, a pokud ten link nepoužiješ, nic se nemění. Naprosto standardní resetovací procedura. Akorát bych řekl, že po nedávném incidentu se Sobotkou to teď bude populární mezi l33t haxx0r dětma.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam