CLAVEN: Ono to zmysel dává. Místo, abys použil jednostranný ignore na osobu, kterou nechceš číst, a sám si z vlastní vůle rozbil diskusi, jelikož pak neuvidíš její příspěvky, jen reakce na její příspěvky, tak si jí vložíš do oboustranné ignorace, čímž omezíš toho druhého, který s tebou třeba problém nemá.
A v dnešní době, kdy se jakýkoliv repost trestá veřejným lynčem, je velmi jednoduché vložit příspěvek, který před tebou vložil ten, kdo si tě dal do oboustranné ignorace, čímž v důsledku kazíš diskusi ostatním (kteří se cítí dotčeni tím, že sis opovážil vložit něco, co už v diskusi je - ano, je to absurdní, ale i tací se tu najdou).
Abych to dovedl ještě dál - například ty jsi jednou z osob, s jejímiž příspěvky často nesouhlasim a proto ti občas dávám palec dolů. Až tě moje palce omrzí, tak si mě dáš do oboustranné ignorace a budeš ode mě mít pokoj. Ty budeš v klidu, ale mě tím naprosto roztříštíš diskuse, ve kterých jsi velmi aktivní (ty o hrách například, jinde tě nevídám).
Snad jsem to vysvětlil dostatečně. Každopádně diskuse na toto téma je asi zbytečná, jelikož těch, kterých se to týká, je minimum a ani Nyx nevypadá, že by s tím chtěl něco dělat.