• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Nezbyva nez doporucit jiny komunitni server, kde nebudes tryznen odpornym a nemodernim oteviranim odkazu.
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    Mimochodem, zde nazor z druhy strany, starej dva a pul roku, kterej tvrdi, ze otvirani externich linku v novym tabu by melo PRESTAT byt standardem, tak to se teda divim, jak muze neco prestat bejt necim cim vlastne vubec neni, zejo :-)
    Why websites shouldn't open external links in new tabs
    http://www.dave-woods.co.uk/...ng-external-links-in-new-tabs-should-no-longer-be-standard-behaviour/
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    MATHEZ: jedna vec je pluralita nazoru a druha vec je realita internetu. Jak rikam v prispevku pod tebou. Nicmene ja se tu nevztekam ze nedostanu co chci, ja se tu bavim "diskusi" s lidma co mi zkousej tvrdit, ze to neni pravda a ze sem jedinej kdo neco takovyho chce resp. je na to zvyklej z takrka celyho zbytku webu :-)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    COBRA_: shodou okolnosti jsem podobny dotaz v tomhle foru polozil skoro presne pred dvěmi roky a dostal jsem nálož mínusů a radu naučit se používat browser a napsat si plugin. tím to pro mě končí. NYX je služba, kterou používám zadarmo (ostatně pochybuju že Ty si platíš prémiovku) a tím jsou určeny limity jak vysoko si můžu vyskakovat.
    btw pod tím linkem co jsi poslal je diskuse podobná té tady (s totožnými argumenty), takže standard asi ještě nebude úplně normovaný :)
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    PISKVOR: ne, standard je, kdyz se to rozsiri a funguje tak kazda slusna socialni sit nebo vetsi web. Coz se davno stalo.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    COBRA_: Názor, byť slušně podložený, pořád není standard.
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    PISKVOR: vidim, ze nechapes o co mi jde, tak ze ses to ty, dam ti takovej odkaz (otevri si ho s ctrl, nebo koleckem, nebo si nainstaluj plugin), kterej ti vysvetli rozdil mezi internim a externim linkem :-)
    Why External Links Should Open in New Tabs - UX Movement
    http://uxmovement.com/navigation/why-external-links-should-open-in-new-tabs/
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    COBRA_: Hele, a když je to standardní, tak proč to jedno kliknutí na link ho neotevírá v novým okně standardně v každým prohlížeči? (Hlavní problém mám s tím, že říkáš "standard" a míníš "já chci")
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    MATHEZ: hadaj se se mnou o picovine oni, ja sem si puvodne jen posteskl, a to jeste v navaznosti na stesky nekoho jinyho ohledne dalsi veci kterou pokladam za standardni (link na ten standard! to neni standard! ty lzes ze je to standard!), bylo mi odpovezeno ve smyslu ze to mam otvirat zkratkou nebo pluginem, coz mi prislo velice vtipny, tak sem zareagoval zpatky a zbytek je historie :-)
    SWT: ty si o mne musis myslet ze sem uplne blbej, co? :-)
    SWT
    SWT --- ---
    COBRA_: A je to pro mě odbočka mimo diskusi, došlo mi, že to neumím udělat, tys to zmínil, tak jsem doufal, že mi odpovíš.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    COBRA_: Pořád se oháníš nějakým standardem. Prosil bych odkaz na ten standard; "bylo to vlevo dole, tam to všichni očekávají, co říkám já, to je Zjevná Pravda, ostatní blábolí bludy" je sotva "standard."
    SWT
    SWT --- ---
    COBRA_: Hele, já se tě fakt nesnažím nějak přechytračit (proč taky?). Zajímá mě to, fakt nevím, jak to udělat. Často si takhle něco otevřu a následně zavírám tu stránku Google.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    COBRA_: kde mas ten standard definovanej? definuje ho vetsina? proletariat? :) me to sralo taky, holt to řeším ctrl nebo mysim kolečkem. az to bude srat vic lidi tak se tu o tom bude diskutovat seriozne (jako treba double ignore). zatim ses osamely vlk co vyje na NYX neco o standardech a tabech...a hadas se s adminama v podstate o kokotine. gudlak, čýrs, mam na praci lepsi veci..
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    IDLE: Pokud nekomu pripada, ze se snazim neco takovyho tvrdit, tak je samozrejme vztahovacnej, ja rikam, ze je to nestandardni, ne ze o to nikdo nestoji. Lidi kolikrat stojej o veci, ze se jeden nestaci divit :-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    COBRA_: Ono to není moc překvapivé. Pokud se tady snažíš tvrdit, že o stávající funkčnost nikdo nestojí, tak se lidi, kteří o ni stojí, pravděpodobně ozvou.
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    NOP: mne na tom fascinuje neco jinyho - jak se zapojil do diskuse, na jejiz samotnou existenci zpocatku nadaval, jen proto, aby moh chytracit nejakym radoby dotazem, kterej ma podle nej neco dokazat. Oba vime, ze se ve skutecnosti na nic nepta. Pravda je, ze ja osobne to jako diskusi uz davno taky neberu - pripomina to spis hnizdo nejakych vecne spicich potvor, do kteryho nekdo stouchnul :-)
    NOP
    NOP --- ---
    COBRA_: On ale nikomu nic necpe, ptá se na možnost, jak toho docílit. Mohl by to ale udělat jako ty a požadovat po Googlu, aby to změnili pro všechny tak, jak chce on. Tedy tak, jak to tu předvádíš ty.
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    PISKVOR: bylo to trochu jinak, ale koho by to ted zajimalo, kdyz se tu sebehlo tolik zkratkaru a pluginistu s vidlema :-)
    SWT: mne spis pripada, ze si hrajes na nekoho, kdo vi lip nez google, jak se chovaji jeho uzivatele. A zkousis tady nekomu cpat, ze otvirat tu stranku standardne v aktualnim tabu je lepsi varianta. Jak uz sem tu nekomu rikal, mel bys to vsem tem nemehlum vysvetlit :-)
    SWT
    SWT --- ---
    COBRA_: Nějak to zapadlo, tak to zkusím znovu, neb nejsem guru a nevím to ... je nějakej způsob, jak v google vyhledávání obrázků docílit toho, aby tlačítko Visit page neotevřelo novej tab, ale otevřelo to přímo v aktuálním?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    COBRA_: Já vidím křiklouna jen jednoho. Přišel sem a začal vykřikovat, že právě a jedině on reprezentuje 90% Vůle Lidu, a kdo s ním nesouhlasí, ten je vůl (nebo rádoby ux guru).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam