• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    DNF
    DNF --- ---
    KOUDY, KOUDY: Nic jsi nepochopil, Ivanku. (jestli ti to nic nerika, tak jsi jeste holobradek)
    Stejne jako ten posledni co tu obhajoval oboustranny ignore mas proti sobe X+1 rozumnych argumentu, a vzapeti tvrdis, jak supr je oboustranny ignore v pripadech, kde uplne staci jednostranny. Stejne jako ten posledni nic z toho nevidis, a ani nechces. Asi ti zaclani ego...
    Ja vim, ze chces mit pravdu, nebo si to aspon o sobe myslet, ale tenhle boj mas prohranej bez ohledu na to, kolik oboustrannych ignore si dneska jeste nastavis.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NOP: Taky by me zajimalo jak ti tu reakci na me muze plusovat nekdo kdo by ji nemel vubec videt protoze bud on me..nebo ja jeho mam v oboustrannem ignoru. To je nejaky nyxi bug predpokladam.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NOP: dovolim si te trochu poupravit. Kdyz se podivas na moje bookmarks, tak zjistis ze v 90% z nich mam treba 1000+ neprecteno a nechodim tam, protoze v poslednich letech nemam na nyx skoro cas. Takze tvoji vetu "pises temer do kazdeho auditka na nyxu" bych opravil na "pises do cca 20ti auditek na nyxu kam take chodim a proto te ctu"

    Jinak samozrejme. Nyx je proste misto kde lide travi svuj cas a to at uz ve svem volnu, tak cas pracovni, ale zaroven je to take misto ktere ti umoznuje si ho nastavit ci prizpusobit tak abys tu ten cas mohl travit tak jak chces ty. Nejake nesouhlasne nazory sou prece v kazde diskuzi. To s tim vubec nesouvisi ale
    1) kdyz sou lide ktere vubec neznam a minusuji mi kazdy muj prispevek ktery kam napisu - priklad - do klubu "co ste dnes meli k snidani" napisu "dneska sem snidal ctyri vajicka se slaninou" a mam tam minus od jednoho konkretniho id..za par hodin napisu do klubu o vesmiru "pristi tyden bude vypusten novy teleskop" a sup..zase minus od toho sameho id na jakykoli muj psiepvek..Tak po case ziskam pocit ze je to bud nejaky stalker a nebo ze je to clovek ktereho neskutecne serou moje prispevky at se tykaji cehokoliv - proto si ho dam treba po pul roce do oboustranneho ignore, protoze ho ocividne moje posty nejak urazeji ci obtezuji. Samozrejme ze kdyby ten clovek by dejme tomu "chytrejsi" tak by si me dal do ignore sam, ale ocividne tu volbu neucinil tak ucinim tu volbu ja..
    2) kdyz ctu od nejakeho id neustale nejake blaboly at uz to je treba nekdo kdo dlouhodobe podporuje zemana, nebo holka ktera fnuka po celem nyxu ze je tlusta ikdyz neni..nebo to je nacek a ma pokrivene nazory jako treba brdskej tramp nebo to je jugi a digitalis kteri se po nyxu uz rok v kazde druhem klubu hadaji mezi sebou..a tak dale a tak dale...a ja je proste cist NECHCI..tak si je do toho ignoru dam a mam klid. Nevidim na tom nic spatneho. Ty lidi nemusim znat osobne, nemusim se s nima stretavat v ruznejch diskuzcih, nemusej mi minuskovat prispevek ale proste me jen stve jejich psanej projev nebo styl vyjadrovani nebo jejich nazory na svet se kterejma nesouhlasim..M


    Navic obcas treba staci napsat naprosto nevinnej prispevek a nekteri lide z nej reaguji na jedno slovo a snazi se zacit nejaky flame...

    tebe sem si dal do ignore kvuli

    "NOP --- --- 10:37:15 12.10.2016 (+1)
    Moc... málo... teček.. pár... jich... přidej..!"

    cili ta prvni moznost. Vadi ti ocividne muj psanej projev kterej mam na nyxu uz ale 14 let, ale nejsi schopen si me dat do ignore. Tak sem tu volbu ucinil ja abych te svejma prispevkama s trojteckama neobtezoval.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    jen se mi potvrzuje, že double ignore je pro jedince se zbytnělým egem, co nesnesou když se o ně někdo otírá a nedovedou nereagovat. Proto potřebují systém, aby jim reagovat neumožnil a zachovával je v blažené nevědomosti. ignorance is bliss. ale pro lidi se slabým srdcem a hysterické choleriky super (ti hysteričtí cholerici jsou ostatně ten důvod proč to tu máme, neboť v každé online komunitě jsou tito ti nejhlasitější; whineři, v jinejch kontextech by zakazovali kojit na veřejnosti páč je to pohoršuje, šátky je pohoršujou a vůbec se snadno nechaj pohoršit, kokoti)
    no nic, mějte pěkný víkend.
    NOP
    NOP --- ---
    KOUDY: Já chápu, že uživatelé jako ty ho využívají rádi, jelikož patříš mezi ty, kdo píše téměř do každého auditka na nyxu. A jelikož se počet uživatelů nyxu zvyšuje, tak se taky celkem pochopitelně zvětšuje množina lidí, kteří s tebou nesouhlasí, případně je sereš (stejně tak se zvětšuje množina lidí, kteří tě mají rádi a souhlasí s tebou). Tím chci říct, že čím víc se prezentuješ, tím častěji na tebe někdo negativně reaguje a ty tak máš potřebu tyhle lidi filtrovat a strkat je do oboustranného ignoru.

    Pak je tu druhá skupina lidí, kteří tolik nepřispívají, ale v podstatě pouze čtou, ergo nejsou na očích a nemají důvod dávat si někoho do oboustranné ignorace, jim postačí jednastraná (nemají-li žaludek/náladu číst ty, kteří je obtěžují).

    Tím chci říct, že chápu, že z tvého pohledu je to super featura, ale co si budem povídat, většinou si lidi za nějaký pomluvy a útoky mohou sami (ať už je vyprovokují, nebo jen tím, že se vyjadřují ke všemu a tudíž vždycky existují uživatelé, kteří s nimi nesouhlasí).

    Zásadní ale je, že tohle je internet plnej hovad, trollů a jinejch a když už jdu s kůží na trh, tedy diskutuji, pak bych měl taky snést nějakou tu pomluvu. Jednoduše řečeno nějaký pomluvy neřešit (a pakliže je nechi číst, tak použít jednostrannou ignoraci). Tu tvojí potřebu vyjádřit se ke všem, co o tobě píšou nechápu.

    Mimochodem mě sis dal před asi týdnem do oboustranného ignoru jen proto, že jsem si dovolil udělat si legraci z toho, jak místo obyčejné tečky na konci věty používáš raději dvě až tři. Zdá se ti to jako důvod pro oboustrannou ignoraci, nebo spíš jednostrannou?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak, a mame tu hezkej priklad rozbity diskuze oboustranym ignorem (kterej jsem si vyslouzil jednim minuskem)... Fakt je to prima funkce, vubec nemam paru o cem je ted presne rec.

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: anebo vesele dál reaguje na někoho, kdo ti něco píše, což třeba zrovna u tebe s tím, kde všude píšeš moc na "sejde z očí" nezafunguje...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    IDLE: kdyz nevidi moje prispevky tak na ne nemuze pomlouvacne reagovat...Pomlouvat me samozrejme muze..ale u 80% nyxaku je to takovy "sejde z oci..sejde z mysli"..takze kdyz moje prispevky dlouhodobe nevidej tak si me prestanou brat do huby..
    IDLE
    IDLE --- ---
    KOUDY: A on tě jako nemůže pomlouvat, když tě nevidí?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ADITU: pouzival sem jednostrannej kvuli tomu kdyz me sraly neci prispevky...treba jugiho s digitalis, brdskyho trampa..nebo dragona..kteryho pak clovek potka v realnem zivote a je to naprosto pohodovej clovek se kterym se da bavit, ale na internetu je to kreten...Ale pak se dostanes do te spiraly ze si das nekoho do ignore a on te furt nekde resi ci pomlouva..1) tobe pisou lidi "proc si to nechas libit?"..a nebo se podivas na tu "odpoved" a ctes co pise..pak tam reagujes a Je to debilni protoze reagujes vlastne na nekoho koho mas v ignore takze celej smysl ignore tim pada...Kdyz si nekoho das do oboustranneho ignoru tak mu najednou zmizis ze zivota, cili te mozna parkrat nekde "pomluvi" v klubech, ale to ignorujes a tim jak ani on nemuze cist tvoje prispevky, tak na ne nemuze nejakym pomlouvacnym nebo jizlivym zpusobem reagovat protoze je nevidi a zaroven ty nevidis jeho prispevky, coz ti nevadi. Cili podle me idealni situace.
    DNF
    DNF --- ---
    KOUDY: opet stejna diskuse, kdo te bude chtit trollit nebo stalkovat, udela si dalsi tri ucty, a v jednom okne te bude trolit, v druhym se te zastavat, a ve tretim ti hackovat ucet nebo co se mu zachce.
    Tahle funkce je realne k nicemu, jen normalni uzivatele prudi.
    Pak je tu skupina tech, kterym vyhovuje, a z 80% to jsou trollove. Jenom oni to totiz muzou opravdu dobre pouzivat.
    ADITU
    ADITU --- ---
    KOUDY: tak chceš se bránit někomu, koho ignoruješ, a nebo ho chceš ignorovat komplet? přijde mi, že nejsi moc rozhodnutej.
    jednostranným ignore jediný, komu znepřehledňuji diskuzi, jsem já sama. nemá to vliv na ostatní. narozdíl od oboustranného.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ADITU: cimz ale prece pada funkce normalniho ignoru..Kdyz te nekdo sere nebo ma fakt debilni nazory..tak si ho das do ignoru abys ho nemusela cist a pak pres nejakej odkaz ctes co psal..U oboustranyho ignoru proste nevidis co pise on..On nevidi co pises ty. Nemuze te tak resit, pomlouvat aniz byses mohla branit..Klid na obou frontach.
    ADITU
    ADITU --- ---
    KOUDY: jako nevim, jestli mám nějak rozbitej nyx, ale když mnou ignorovaná osoba (jednostranný ignore) něco napíše a někdo na ni zareaguje, tak přes odpovídací odkaz se klidně můžu podívat, co ignorovaný píše... ok, mám "zpoždění" jednoho až dvou příspěvků, ale stále se bránit můžu, kdyby mi to za to stálo.
    ano, pouze pokud někdo odpoví na její příspěvek přes "odpovědět" na ikonce; ale v klubech, kde se pohybuju, je to z 80 % standard.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: to je omyl..protoze te ten druhy porad pomlouva a ma na tebe ci tve prispevky ruzne narazky (coz se mi stavalo nespocetnekrat) ale ty ho nevidis..takze nemuzes reagovat a nejak se "branit"..potom ti lidi pisou do posty vzkazy typu "hele tenhle o tobe pise tohle...proc si to nechas libit?"..nebo "hele tihle lide te tamhle resi..tobe to jako nevadi?"...Zatimco oboustranej ignore tohle nadherne resi.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Na FlameWars™ jsou potřeba vždy nejméně dva a pokud si toho druhého dáš do ignore, žádný FlameWars™ se nekoná, dokonce ani když je to ignore pouze jednostranný...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Podle me je oboustranej ignore nejlepsi featura nyxu...flamewars se snizily o 90%
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    a s editaci vlastnich postu a moznosti zobrazeni historie uprav :D diky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    A kluby bez mazání vlastních postů (po pěti minutách po odeslání), děkujeme
    REONA
    REONA --- ---
    Mám návrh, zda by bylo možné nějakým způsobem udělat pro privátní diskuze možnost nastavení, aby nově přidaní uživatelé neviděli historii klubu. Prostě ok, teď jsi tady s námi a my to tak bereme, ale nehrabej se v tom, co bylo dřív. Předpokládám, že to asi není záležitost "ale prosím, ozvalo se ze sluchátka", ale věřím, že by to uživatelé mohli ocenit.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: a co ja s tim? :) mne je fuk, za jakym ucelem to bylo vymyslene. pomaha mi to eliminovat v mem zivote lidi jako je jugi nebo koudy, ja sem spokojenej :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam