• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NOP
    NOP --- ---
    HARALD: Což je v pořádku, jelikož je to proti pravidlům. jen tím chci říct, že pokud někdo chce pomlouvat/dávat mínusy/whatever, cestu si najde. Že se druhé až patnácté a potažmo první profily nebanují, je věc jiná.
    HARALD
    HARALD --- ---
    NOP: Založení druhého až patnáctého nicku může vést až k zabanování i toho úplně prvního nicku.
    NOP
    NOP --- ---
    KOUDY: Poměrně se mi líbí tvůj argument o tom, že ti oboustrannej ignore dovoluje upravit si nyx k obrazu svému, tedy tak, aby tobě vyhovovval co nevíc. S tim nemohu nesouhlasit. Ale ve chvíli, kdy se rozhodneš vložit si někoho do oboustranné ignorace, tak tím upravuješ nejen svůj "vzhled" nyxu, ale dost zásadně i vzhled můj (pakliže si vložíš do oboustranného ignoru mě). A v tom vidim ten pro mě nepřekonatelnej problém. Jinak řečeno - tvoje svoboda a tvoje práva končí tam, kde začínaj moje a pokud na mě užiješ oboustrannou ignoraci, tak dost zásadně zasahuješ do mý sféry.

    Pokud ti někdo do pošty vyhrožuje, že si na tebe počká před barákem, pak tě double ignore od vejprasku nezachrání (pokud to tedy dotyčný myslí vážně).

    Osobně bych doubleignore zrušil a naopak rozšířil jednostrannej například tak, že ten, koho ignoruješ nemůže hodnotit tvoje příspěvky, a kupříkladu ti odpovídat, tj. viděl by tě, ale nemohl by na tebe přímo reagovat (vím, vím, reagovat by šlo i bez přímé funkce odpovědi..).

    S tím, že tě pak ignorovanej může za tvými zády pomlouvat, stejně nic nenaděláš. Pokud je někdo takovej chudák, že má potřebu pomlovuat, tak ho jednostrannej ani oboustrannej ignore nezastaví. V době pozvánek není nic jednoduššího, než si založit druhej/třetí/patnáctej účet a pomlouvat dál. A i když pomlouvá, tak je to snad uplně jedno, ne? Tyvole jsme na internetu plnym různejch individuí a pokud jsi na očích (tedy přispíváš do diskuse), tak je jasný, že se staneš i terčem mínusů, pomluv a buhví čeho.

    Stejně za všechno můžou palce. Dokud tu nebyly, tak byl klid. Jakmile se zavedly, tak se objevil i doubleignore. Kdyby se zrušily záporný palce, tak by to takovej zásah do diskuse nebyl a ješitný lidi by si mohli začít trhat žíly z jinejch malicherností (třeba z malýho počtu kladnejch palců).
    IKA
    IKA --- ---
    Existujú prosím nejaké štatistiky, ako veľmi je double ignore využívaný?
    Napríklad, koľko ľudí tam má jedného človeka, koľko 2-5, koľko 6-10, koľko čo ja viem desiatky (stovky)?
    A ako dlho si double ignore nechávajú zapnutý?
    Existujú nejaké clustre a kliky, že keď si niekto niekoho takto zablokuje, jeho kamaráti to časom urobia tiež?

    (A tiež by ma zaujímalo, to čo sa tu popisuje, tj motivácia na zapnutie/vypnutie, predstavy o fungovaní, rôzne hacky na obchádzanie, a podobne, ale to asi nepôjde jednoducho vyťahať z logov..)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ADAMIRA: ja jmeno svyho otce znam prestoze sem ho za sest let videl 2x :)...ale klidne mi zkus hodit do posty kdo ze by ten cervenej mel bejt

    NAVARA: samozrejme..Ja se bavim o tom ze ty si das nekoho do ignore takze NEVIDIS co ten clovek pise..on ale VIDI co pises ty..takze kdyz nekomu neco komentujes a on na to napise nejakou reakci tak ty tu reakci nevidis z cehoz potom vznikaj situace ze napises na nyx za den dvacet postu a deset lidi ktery mas v ignore na ne nejak jizlive nebo posmesne reagujou a ty tyhle reakce nevidis, ale videj je ostatni lidi...Vzdyt si vzpomen jak to tu bylo pred tim oboustranym ignorem kdyz existoval jen ignore normalni...Neco sem nekam napsal..pet lidi z ignoru na to reagovalo dementnima poznamkama..na kazdej muj prispevek..Ja se to nekolik mesicu snazil ignorovat a rikal sem si ze je to treba prestane bavit kdyz jim neodpovidam protoze jejich reakce nevidim. Bavit je to neprestalo a naopak to plno dalsich nyxaku sralo ze jakmile sem kdykoliv kamkoliv cokoliv napsal tak tam pribehla ta parta noliferu z klubu https://www.nyx.cz/index.php?l=topics;failed_topic=15617;booked=0;dw=1 a zacala to komentovat...Kdyz ani po nekolika mesicich ten jejich zajem o moji osobu neopadl prestoze sem je mel v normalnim ignoru a nereagoval sem na jejich komentare mejch prispevku..Tak sem pouzil ignore oboustranej a najednou byl klid. Oni nemohli moje prispevky cist, takze na ne nemohli ani reagovat. Me prestali psat lidi proc se nebranim nejakejm urazkam o kterejch sem ani nevedel ze je ty lidi pisou vzhledem k tomu ze sem je mel v ignoru..problem solved..Jediny co to trochu kazi sou pozvanky ktery si tihle lidi jak na bezicim pasu furt posilaj aby mohli moje prispevky cist..Ale staci si dat jednou za cas do oboustranyho i jejich fakeidcka a je to zas v pohode.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: To neni o tom ze by mi to zkazilo den..ale ziskam tim dojem ze me ten clovek bud pronasleduje a nebo ho serou moje posty...na nyxu sou i lidi kteri mi posprejovali auto...ukopli zrcatka nebo me udali policii kdyz sem byl kvuli jedny picovine v patrani stejne jako tu sou lidi ktery vyhrozovali mejm pritelkynim a me...Takze sorry nejaky flamy s par idckama sou obcas asi v pohode..to ma plno lidi..blondynka..blowup a dalsi...ale kdyz ti pak nekdo pise do posty ze si na tebe pocka pred bytem kde bydlis s nozem a poboda te aby to pak mohl nafotit a hodit na internet nebo ze doufa ze chcipnes ty i tvoje rodina na rakovinu..Tak to je pak ten oboustranej ignore proste dobra vec a ses rad ze takovej clovek nebude cist tvy prispevky ani ti moct psat..
    Ale z toho všecho co píšeš (a pro co používají oboustranné ignore ostatní) je pouze tohlecto důvodem pro jeho použití - a proto by to mělo být pouze v rukou adminů, na návrh usera. Protože tohle není jenom o odblokování, ale i o podnětu PČR (resp. se kterým se PČR může na Marka obrátit).

    A to pomíjím, že ignore do pošty je tu věky i pro neprémium usery a narozdíl od oboustranného skutečně nikoho nezúčastněného neovlivňuje...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KOUDY: Vole mě taky do 18 let nic neříkalo jméno mýho fotra :-D

    Ale jak myslíš. ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ADAMIRA: to pochybuju..Protoze to jmeno mi fakt nic nerika.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KOUDY: Jo sorry, minule jsem se asi neptal konkrétně, dík za odpověď.

    Nicméně to někdy v širšim rodinym kruhu nahoď, tohle jméno, možná se dozvíš zajímavý věci ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ADAMIRA: nevim ani kdy ses ptal poprvy stejne jako nevim kdo to je.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KOUDY: Heleď, je mi to blbý ptát se podruhý, ale seš si OPRAVDU jistej že nemáš nějákou pokrevní přízeň s Vláďou Červenym?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    sakra to je ale pripominek :)


    NOP: To neni o tom ze by mi to zkazilo den..ale ziskam tim dojem ze me ten clovek bud pronasleduje a nebo ho serou moje posty...na nyxu sou i lidi kteri mi posprejovali auto...ukopli zrcatka nebo me udali policii kdyz sem byl kvuli jedny picovine v patrani stejne jako tu sou lidi ktery vyhrozovali mejm pritelkynim a me...Takze sorry nejaky flamy s par idckama sou obcas asi v pohode..to ma plno lidi..blondynka..blowup a dalsi...ale kdyz ti pak nekdo pise do posty ze si na tebe pocka pred bytem kde bydlis s nozem a poboda te aby to pak mohl nafotit a hodit na internet nebo ze doufa ze chcipnes ty i tvoje rodina na rakovinu..Tak to je pak ten oboustranej ignore proste dobra vec a ses rad ze takovej clovek nebude cist tvy prispevky ani ti moct psat..

    me jeden minus nijak nezranuje kdyz byly diskuze okolo minuskovani prispevku tak plno lidi psalo ze mi posty minusujou a do ignore si je nedavam..ale je neco jinyho kdyz nekam napises nejakej svuj nazor a nekdo ti na nej da minus - coz je takovy vyjadreni nesouhlasu..Naprosto v poradku...a je neco jinyho kdyz ti nekdo pul roku minusuje kazdej tvuj prispevek at ho napises kamkoliv a tyka se cehokoliv...Ale o minusech to neni zejo...Ja ten ignore proste pouzivam vyhradne kvuli tomu abych nemusel urcity lidi cist ale zaroven aby oni nemohli cist me a tim padem komentovat moje prispevky na ktery ja nebudu moct odpovidat/branit se atp..


    DNF: jestli myslis ivanku kamarade..peltu a tyvole vzdyt ja to nedelam pro sebe..tak to uz sem byl asi pet let ze stredni skoly venku..Nicmene viz odpoved vyse NOPovi...S egem to nema nic spolecnyho...Plno lidi kteri chodi do nejakych kecacich klubu ti reknou jak sem se tam pred lety hadal s trollama typu dyler, akita, noik, mdfk, asyd a dalsi..Oboustranej ignore tohle vyresil...Jasne oni si obcas zalozej nejaky fakeid..poslou si pozvanku..staci se podivat treba na asyda - https://www.nyx.cz/index.php?l=user;section=invited;id=ASYD pozval agentacoopera kterej se lognul dneska..ale nema zadny pratele..skoro nic booklyho apod..k cemu tohle id asi bude zejo - https://www.nyx.cz/index.php?l=user;id=AGENTCOOPER;f=%3Fl%3Duser%3Bl2%3D1%3Bid%3DASYD ...Ale v 90% pripadu je na nyxu od ty featury doubleignoru klid..Ja se tu s nikym "nehadam"..karkulka se tu s nikym nehada..minerwa se tu s nikym nehada..blondynka taky skoro ne atp...Proste kdyz chces mit z nyxu prijemnejsi a lepsi misto k "zivotu" a nechces cist zbytecny lidi kteri podle tebe diskuze nijak neobohacujou, ale zaroven se chces vyhnout ty neprehlednosti ze ty neco nekam napises, oni na to budou nejak reagovat a ty to neuvidis..Tak je double ignore podle me skvelej nastroj.
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    DNF: to je ale velmi potmesile :-)
    DNF
    DNF --- ---
    Tak me napadlo, nechci nekoho navadet, ale ze by asi nebylo tak slozity napsat nejakou extension do chromu, ktere predhodis credentials sveho stalkovaciho druheho uctu, a extension bude cist stejne audotko, a bude normalne doplnovat ty vyignoreny zpravy, takze na ne pujde v klidu reagovat. Nicmene ten kdo te ignori se nic nedozvi :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NAVARA: Ale ten strasny pocit, ze te nekdo pomlouva a ty o tom ani nevis! To je skoro jak IRL! :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: takže ve chvíli, kdy by sis do jednostranného ignore dal to id (nevidíš jeho mínuska, který si ostatně stejně můžeš vypnout), brda, jugi, digitalis, nopa,... tak je tvůj nyx stejně duhový jako teď a pro ostatní se nic nerozbije...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NAVARA: A to se mi moc líbí! Od teď si budu říkat, že ti co mě mají v double, jsou vlastně zhrzení platónici! ;-)
    DNF
    DNF --- ---
    KOUDY, KOUDY: Nic jsi nepochopil, Ivanku. (jestli ti to nic nerika, tak jsi jeste holobradek)
    Stejne jako ten posledni co tu obhajoval oboustranny ignore mas proti sobe X+1 rozumnych argumentu, a vzapeti tvrdis, jak supr je oboustranny ignore v pripadech, kde uplne staci jednostranny. Stejne jako ten posledni nic z toho nevidis, a ani nechces. Asi ti zaclani ego...
    Ja vim, ze chces mit pravdu, nebo si to aspon o sobe myslet, ale tenhle boj mas prohranej bez ohledu na to, kolik oboustrannych ignore si dneska jeste nastavis.
    NOP
    NOP --- ---
    KOUDY: Pokud ti zkazí den, že ti nějakej noname člověk na internetech dává palec dolů ke každýmu příspěvku, pak je pro tebe oboustrannej ignore jak dělanej.

    Mně je nějak jedno, jak dlouho jsi na nyxu a tvůj psanej projev mě nezajímá, jen jsem si toho tehdá všiml a přišlo mi to směšný. Každopádně nevidim důvod dávat si tě do ignorace. Když někoho nechci číst (což tvůj případ není), tak namáhavě pohnu prstem na kolečku myši a on se mi zázračně posune text a už ho nevidim. Ignorace mi na diskusním fóru přijde prostě mimo.

    každopádně jsme zase u toho - píšeš na nyx, tedy někam, kde jsou tisíce uživatelů, a tedy víš, že si to tisíce lidí přečte. Opravdu tě tak zraňuje, žes dostal mínus? Nebylo by jednodušší vypnout si ukazování mínusů? Já, když jsem si koupil před lety premiovky, tak jsem se koukal, kdo mi mínus dal a musim říct, že mé ješitnosti pomohlo, když jsem tu featuru vypnul. Teď je mi u prdele, kdo mě mínusuje a žiju spokojenější život.
    ____
    Co se týče toho asi bugu, tak já v době, kdys mě měl v ignoru, vídal všechny reakce na tebe. Měl jsem za to, že je to normální.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NOP: Taky by me zajimalo jak ti tu reakci na me muze plusovat nekdo kdo by ji nemel vubec videt protoze bud on me..nebo ja jeho mam v oboustrannem ignoru. To je nejaky nyxi bug predpokladam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam