• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KEJML: jak na koho..o cemz je cela tahle debata ;)
    KEJML
    KEJML --- ---
    KOUDY: Vypadá to, že jednostranej by fungoval úplně stejně ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KEJML: ale pro ne to prece funguje ne? :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    KOUDY, KOUDY: Lidi tě maj v double ignoru a ty sem stejně dáváš jejich příspěvky.. to to moc nefunguje.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    HWLLFFRDD: No ty vole, jedinej Piškvor to pochopil správně :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    divny ze treba monotypek nepouzil normalni ignore zejo?..prece by stacil! :)

    MONOTYPEK --- 8:23:01 8.11.2016
    (+5)
    Na co právě myslíte?
    dát si KOUDYho do dvojtého ignoru byl hodně zajímavý nápad (známe se osobně a jsme přátelé) a myslím, že u toho zatím zůstanu. nejen, že se NYX stal místem, které na mě nekřičí každou chvíli, že jsou tu nové aktivní diskuze (většinou o tom samém scénáři, průběhu i konci), ale také díky tomu, že tu je najednou "interaktivní klid" nemám potřebu sem již tolik chodit a po letech znovu objevuji pocit, kdy je NYX zdrojem zajímavých informací, povětšinou věcných debat, když je opravdu chci.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PHAILO: Vsak nemusi...Ja jen rikam ze sem rad ze to ma a vyuzivam to. Kdyby tu funkci nyx nemel tak dal vyuzivam jednostrannej ignore a je tu treba vic flamu jako driv. Nevim co ti na to rict. Me maj v oboustranym ignore taky lidi jako je treba id dragon kterej pak pastuje z facebooku moje prispevky vytrzeny z kontextu a hazi je na nyx..viz treba - [ DRAGON @ Věci Veřejné - Konečně pan premiér poslechl Babiše! ] a me se pak lidi ptaj co se deje a proc dragon tohle pise..Pritom kdyz ho nekde potkam v realu tak je naprosto v pohode a vklidu se bavime...stejny to ma treba s teramorphem..uz sme si zvykli na to ze je dragon na nyxu proste velkej bojovnik za nepouzivani palmovyho oleje, miluje vsechny zvirata, nesnasi babise apod a chapeme ze ma par lidi se kterejma si pritom v realnym svete vklidu pokeca na nyxu v oboustranym ignore. A takovejch lidi je tu plno. Jak rikam. Kdyz tu byl normalni ignore a sraly me neci prispevky, at uz to byl nekdo kdo na nyxu furt brecel ze nema kluka, holku, ze je tlustej, ze nema penize nebo to byly rozchodovy hadky atp..tak sem pouzil normalni..Ted kdyz je tu moznost vyuzit i oboustranej a vim ze na moje prispevky nekdo furt negativne reaguje nebo je treba kopiruje do ruznejch privatnich auditek, tak nevidim duvod proc na takovyho cloveka ten oboustranej nepouzit.

    NAVARA: a kdyz takovy idcka obtezujou svejma slintama holku i v auditku?..Tak jak pomuze ignorovat takovy idcka v poste?...neni lepsi si je dat do oboustranyho ignore?

    VON_GILOTINE: Nevim jestli umis cist. Ja chapu jejich argumenty. Jen rikam ze na to mam jinej nazor. Chapu ze oni v doubleignore vidi nevyhodu. Ja v nem tu nevyhodu nevidim a naopak v nem vidim vyhodu a vim jaky a s jakejma lidma tu byly flamy kdyz ten doubleignore nebyl a vidim ted po letech jak se to o dost zmenilo k lepsimu kdyz tu ta featura je a dost lidi - nejenom ja..ji vyuziva.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    on nechce pochopit vase argumenty nebo vas pohled, jen se vam snazi popsat svuj pocit a vy ho mate prijmout. z dalky to jako diskuze debata vypada, ale neni.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: a přitom by stačilo ignore v poště... víš vůbec, že tu něco takového je nebo automaticky bez rozmyslu dáváš oboustranné? pač v tom je imho hlavní problém...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KOUDY: Jakkoli nemám pocit, že facebook je primárně diskusní server, tak i pokud se na tomto vůbec neshodneme, není to jedno? To, že FB to tak má, přece neznamená, že to tak musí mít i nyx.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TARMAQ: jaktoze ne?...Nadhodis nejaky tema a ostatni o nem muzou diskutovat..stejne jako tady...pokud nechces aby to nekdo cetl nebo ti vadej jeho nazory na to co pises nebo ti vadej jeho rejpavy poznamky ke kazdymu tvymu prispevku tak si toho cloveka das do blokace aby tvy prispevky uz nevidel a nemohl na ne reagovat..Prijde mi to naprosto logicky a normalni..Stejne jako treba u fotek a instagramu ci nyxu. Chapu ze kdyz nejaka holka nahodi par fotek na nyx a vzdycky se ozve par slintalu a honicu kteri ji pak pisou do posty jak by ji chteli hrozne osukat etc (jen priklad)..tak si ona da takove lidi do oboustraneho ignoru aby jeji fotky proste nevideli a nemohli je oplzle komentovat

    doubleignore neni vec ktera by tu byla od zacatku. Sem na nyxu pres 14 let a plno let tu byl normalni ignore, Sam sem ho vyuzival, ale na nektery lidi proste nefungoval. Double ignore na ne funguje. To je proste fakt.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    ADMIX: myslíš...jako...řídit...jako...firmu..?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TARMAQ: Ale je to uspesnej byznys a to bysme meli nasledovat!
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    jenze facebook neni diskuzni server..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    nyx se timhle btw nijak nelisi treba od facebooku kde kdyz si nekoho bloknes tak on taky nevidi tvoje prispevky...nemuze si te vyhledat apod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PHAILO: V pohode. Mame jiny zkusenosti. Pro me je oboustranej ignore prinosem protoze se diky nemu flamy na moji osobu snizily na minimum. To mi staci..To ze par hateru nemuze cist moje prispevky je mi fakt jedno.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KOUDY: takze kdyz nekomu neco komentujes a on na to napise nejakou reakci tak ty tu reakci nevidis z cehoz potom vznikaj situace ze napises na nyx za den dvacet postu a deset lidi ktery mas v ignore na ne nejak jizlive nebo posmesne reagujou a ty tyhle reakce nevidis, ale videj je ostatni lidi..

    A tohle přesně se dá zneužít v případě oboustranného ignore. Příklad: Dejme tomu, že ti z nějakého důvodu budu chtít ublížit. Teď si tě dám do oboustranného ignoru a začnu o tobě psát, že mi dlužíš peníze, že šukáš mimina atd.

    Není to náhodou přesně to, o čem píšeš? Akorát s rozdílem, že ty jsi nic neudělal a ani nevíš, že jsi v ignore, na rozdíl od jednostranného ignore, kde jsi ho sám musel aktivovat, tedy jsi si vědom rizik?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KOUDY: Ty vážně řešíš, že ti někdo dal za něco mínus? Jsem po diskusních serverech počínaje mageem někdy od roku 96, takže víc jak 20 let. Za celou tu dobu jsem nikdy neměl potřebu použít ignore. Myslím jednostranný.

    Teprve na nyxu se mi stalo, že jsem byl lehce v šoku, když mi tu začalo nadávat nějaké ID a tvrdit o mě věci, které jsou zcela mimo realitu, ale já jsem to neviděl. Protože si mě předtím dal do oboustranného ignore, samozřejmě schválně. Do té doby jsem si myslel, že má občas nyx problémy s databází.

    Oboustranný ignore považuji za totální prasárnu, která jde zcela proti smyslu diskusního serveru a zdaleka nejhorší funkci nyxu. Nyx je z mně známých DS technicky nejpokročilejší, ale tohle je fakt pitomost.
    SWT
    SWT --- ---
    DNF: Pro mě preferované řešení je někoho si na to najmout. Asi bych to i splácal, ale v mým věku už si radši ten čas, který bych tomu musel věnovat, koupím od někoho, kdo to napíše rychlejc a velmi pravděpodobně i elegantněji a udržitelněji :)
    DNF
    DNF --- ---
    SWT: vsak si to napis (a pak se pochlub)
    -- I code, therefore I live --

    lehky uvod od ggle.
    Content Scripts - Google Chrome
    https://developer.chrome.com/extensions/content_scripts
    otazka na neco velmi podobneho co chces:
    How to build a browser (Chrome) extension to load another tab, given information on the page I am currently in - Quora
    https://www.quora.com/...tension-to-load-another-tab-given-information-on-the-page-I-am-currently-in
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam