• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    DRAGON: Dávat mínusy příspěvkům o mínusech je taková pěkná tradice :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DARK_SAVANT: Tomu sam neveris :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SITH: sorry, se nedalo odolat, uplne sis o to koledoval .)))
    SITH
    SITH --- ---
    DARK_SAVANT: ok, vidím že tady SITH: to už funguje :D
    DARK_SAVANT
    DARK_SAVANT --- ---
    SITH: mozna si lidi jen nevsimnou, ze musi jeste jednou kliknout :)
    SITH
    SITH --- ---
    jinak je až fascinující, jak prémium, respektive ta jeho možnost vidět kdo dává mínus, naprosto skvěle funguje. Od té doby co mám opět prémium počet mínusů spadl na naprosté minumum a to prosím píšu stejné kraviny jako předtím.
    Takže chápu že to není asi oficiální důvod, ale neoficiálně by se mohlo prémko prezentovat jako nástroj proti mínuskářům. Za 500kč ročně to ujde
    SWT
    SWT --- ---
    Jinak můj názor k diskusi o standardu - jestliže jedna možnost dává uživateli na výběr a druhá možnost na výběr nedává, tak beru jako lepší tu, která možnost volby dává. jestli a kolik ostatních tu jinou možnost považuje za standard je mi srdečně jedno, i 100% většina může mít špatný názor.
    SWT
    SWT --- ---
    COBRA_: To ano, ale jak to souvisí s mnou položeným dotazem? Počítám, že se odpovědi nedočkám...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    COBRA_: Ano. A na rozdíl od mnoha jiných stránek nyx touhle idiocií nikdy netrpěl, tak se jí ani nemusí zbavovat.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Nezbyva nez doporucit jiny komunitni server, kde nebudes tryznen odpornym a nemodernim oteviranim odkazu.
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    Mimochodem, zde nazor z druhy strany, starej dva a pul roku, kterej tvrdi, ze otvirani externich linku v novym tabu by melo PRESTAT byt standardem, tak to se teda divim, jak muze neco prestat bejt necim cim vlastne vubec neni, zejo :-)
    Why websites shouldn't open external links in new tabs
    http://www.dave-woods.co.uk/...ng-external-links-in-new-tabs-should-no-longer-be-standard-behaviour/
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    MATHEZ: jedna vec je pluralita nazoru a druha vec je realita internetu. Jak rikam v prispevku pod tebou. Nicmene ja se tu nevztekam ze nedostanu co chci, ja se tu bavim "diskusi" s lidma co mi zkousej tvrdit, ze to neni pravda a ze sem jedinej kdo neco takovyho chce resp. je na to zvyklej z takrka celyho zbytku webu :-)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    COBRA_: shodou okolnosti jsem podobny dotaz v tomhle foru polozil skoro presne pred dvěmi roky a dostal jsem nálož mínusů a radu naučit se používat browser a napsat si plugin. tím to pro mě končí. NYX je služba, kterou používám zadarmo (ostatně pochybuju že Ty si platíš prémiovku) a tím jsou určeny limity jak vysoko si můžu vyskakovat.
    btw pod tím linkem co jsi poslal je diskuse podobná té tady (s totožnými argumenty), takže standard asi ještě nebude úplně normovaný :)
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    PISKVOR: ne, standard je, kdyz se to rozsiri a funguje tak kazda slusna socialni sit nebo vetsi web. Coz se davno stalo.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    COBRA_: Názor, byť slušně podložený, pořád není standard.
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    PISKVOR: vidim, ze nechapes o co mi jde, tak ze ses to ty, dam ti takovej odkaz (otevri si ho s ctrl, nebo koleckem, nebo si nainstaluj plugin), kterej ti vysvetli rozdil mezi internim a externim linkem :-)
    Why External Links Should Open in New Tabs - UX Movement
    http://uxmovement.com/navigation/why-external-links-should-open-in-new-tabs/
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    COBRA_: Hele, a když je to standardní, tak proč to jedno kliknutí na link ho neotevírá v novým okně standardně v každým prohlížeči? (Hlavní problém mám s tím, že říkáš "standard" a míníš "já chci")
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    MATHEZ: hadaj se se mnou o picovine oni, ja sem si puvodne jen posteskl, a to jeste v navaznosti na stesky nekoho jinyho ohledne dalsi veci kterou pokladam za standardni (link na ten standard! to neni standard! ty lzes ze je to standard!), bylo mi odpovezeno ve smyslu ze to mam otvirat zkratkou nebo pluginem, coz mi prislo velice vtipny, tak sem zareagoval zpatky a zbytek je historie :-)
    SWT: ty si o mne musis myslet ze sem uplne blbej, co? :-)
    SWT
    SWT --- ---
    COBRA_: A je to pro mě odbočka mimo diskusi, došlo mi, že to neumím udělat, tys to zmínil, tak jsem doufal, že mi odpovíš.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    COBRA_: Pořád se oháníš nějakým standardem. Prosil bych odkaz na ten standard; "bylo to vlevo dole, tam to všichni očekávají, co říkám já, to je Zjevná Pravda, ostatní blábolí bludy" je sotva "standard."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam