• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    IKA
    IKA --- ---
    NYX: Prosím ako je to s používaním double ignoru?

[ IKA @ nyx :: pripominky uzivatelu ]
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja oboustranej ignore miluju a klidne bych za nej samotnej platil 500kc mesicne..a jestli mi na tenhle prispevek date nekdo minusek tak v nem samozrejme skoncite!..jak tvrdej vsichni ti dementi kteri si mysli ze kvuli nejakemu minuskovani mych prispevku v tom oboustranem ignoru sou :D
    IDLE
    IDLE --- ---
    VYHULENY_UFO: Já teda asi nerozumím tomu, jak to funguje, ale když si tě někdo dá do jednostranného ignore, tak ty si ho už do jednostranného ignore dát nemůžeš?
    NOP
    NOP --- ---
    SWT: Tohle je přesně věc, kterou absolutně nechápu.. Mně taky nebaví číst spoustu věcí, co se tu objevujou a tak je jednoduše nečtu. Ignore k tomu nepotřebuju.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SWT: šetří to čas, značně.
    SWT
    SWT --- ---
    VYHULENY_UFO: Njn, co ti brání to nečíst i bez ignoru? Nedostatek sebekontroly?
    IDLE
    IDLE --- ---
    VYHULENY_UFO: Ale na tohle bohatě stačí jednostranný, ne?
    SWT
    SWT --- ---
    Ten (oboustrannej) ignore to je fakt komedie a featura, kterou nás NYX trollí, jinak si to nedovedu vysvětlit.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    IDLE: jistě se to tak dá vyložit a není proti tomu moc co říci.
    IDLE
    IDLE --- ---
    HAWLIS: To je v pořádku, ne? Pokud může jeden člověk dát víc hlasů, tak nevidím problém v tom, že jedna možnost má dejmetomu šedesát procent hlasů a druhá osmdesát. Pořád je to procento hlasujících, kteří danou volbu zatrhli.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NYX: ok dík. není pak to zobrazení procent trochu mimo mísu?
    NYX
    NYX --- ---
    HAWLIS: Vic nez jeden hlas na osobu
    NOP
    NOP --- ---
    ESTEN: Já ti dal palec a šup, jsem v oboustrannym taky. A tak to na nyxu poslední dobou holt chodí.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    NAVARA: vidis, me si tam ted virik hodil za tohle: ESTEN. Oboustrannej ignore je zlo. Nyxi, prosimte, prehodnot to... at tenhle ignore klidne rozdavaj admini na zadost, ale do rukou labilnich a pomstychtivych jedincu VIRIKova typu tahle hracka proste nepatri.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Dotaz - jak se počítají procenta v anketách?
    zadal jsem 2d anketu s více než jedním hlasem a na první pohled je zcela zřejmé, že se součet procent je nad 100...
    [ HAWLIS @ ANKETY nyx :: pripominky uzivatelu ]
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jo a druhej schopnej člověk už mi ukázal kde to je

osobni > nastaveni > skrývat odpovědi ignorovaným lidem

a proto to pak vidím takhle zmateně. Tak nakonec díky za objasnění, všem.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KEJML: to by mohlo být vysvětlení toho jedno minusu. A ten lajk by teda mohl být nějakým pozdním načtením v té mobilní verzy. Hmm, to zní logicky.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jo, takovej herní klub obohatí reakci lidí na jakéhosi Virika, s kterým jsem nikdy nekomunikoval, nemám nic společného, nejspíše jsem mu nikdy nedal ani mínusko - ale rozhodně mne nemá natolik rád, že mne musel dát do oboustranného pro stalkery a půlka klubu teď nedává smysl...

nice job Nyxi
    KEJML
    KEJML --- ---
    VIRIK: Taky je možné, že dotyčný má v daném klubu správcovská práva. V tom případě vidí všechno, ingore-neignore, aby mohl klub skutečně efektivně spravovat. Díky tomu mohl vzniknout i onen "anonymní" mínus. Dotyčný vidí tvůj příspěvek, dá ti minus, ale když si rozklikneš seznam lidí, co ti mínus dali, tak ho neuvidíš, protože AFAIK se ignorovaní v tom seznamu neukazují.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ESTEN: co je to za blbost. Máš prostě lidi, o kterejch nechceš vědět a ani nechceš, aby vynášeli ven tvoje věci. Tak je prostě oboustraně blokneš a je to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam