IDLE: kdyz ho privatni mas tak nikdo krome tvejch pratel nevidi tve prispevky...kdyz si nekoho bloknes na facebooku nebo instagramu tak te ani nemuze vyhledat v search liste..ani nevidi TVE prispevky..NEMUZE komentovat tve statusy apod...Pojdme se tedy domluvit ze pro dobro lidi kteri nechapou proc nekdo vyuziva oboustrany ignore mu prestaneme rikat oboustrany ignore a budeme mu proste rikat blokator ci neco takoveho.
blokator pouzivame kdyz nas otravuji neci prispevky ci nareky ci proste jen jeho chovani na diskuzaku..ja mam v blokatoru plno lidi..treba pedrobeara protoze moc breci..treba petriguse protoze mi je proste nesympatickej..treba jugiho protoze se vsude hada se svoji pritelkyni nebo co to je..digitalis (ano delal sem to s berushkou kdysi taky, ale nam dvema bylo 23 a ne 40 let) a zasira tim diskuze..mam tam brdskyho trampa protoze je to dementni nacek..Mam tam machalika protoze si leci svuj hobiti komplex a navic je z brna..Mam tam proste lidi se kterejma bych se ani v realu nebavil a nevidim duvod proc bych je mel cist na diskuzaku kde zaplacavaj tuny diskuzi svejma flejmama nebo brecenim na ruzna temata ci obhajujou bilou rasu a kazdej cernoch je pro ne terorista. Stejne tak tam ma plno lidi me protoze je serou moje prispevky o jaguarech a hodinkach..plno lidi tam ma urcite blondynku..monroe a dalsi..je to naprosto v poradku...ZAROVEN ale nechci aby tahle sorta "lidi" cetla to co napisu ja..mohla to komentovat..resit moje prispevky apod..Chci je proste totalne odfiltrovat jako na facebooku..ja nectu je..oni nectou me a nyx je zas o neco hezcim mistem.