• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    Ahoj, nedalo by se nějak graficky odlišit palec (nahoru/dolů), kde už jsem hlasoval? (Bohužel) se mi už stalo, že jsem chtěl lajkovat příspěvek, který už jsem dřív "opalcoval", čímž jsem mu naopak + body ubral. Stačila by jiná barva.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TOMAS3333: me treba nyx od dob pozvanek uz jako diskuzni server moc neprijde..spis jako misto kam do 90% klubu lidi chodej psat co meli v praci k jidlu nebo na cem byli v kine...to ze to nepisou do svejch statusu jeste neznamena ze to je diskuzak kde se bavis jen o vaznejch tematech..rekl bych ze nyx je presne na pomezi mezi tim redditem a treba facebookem s tim ze z redditu ma ten ignore a z facebooku oboustranej...At kazdej pouziva co je mu milejsi a prinosnejsi pro jeho user experience zejo

    Reddit Finally Introduces Full Block User Feature | The Mary Sue
    http://www.themarysue.com/reddit-block-feature/
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    KOUDY: jo, ale facebook, instragram aj snapchat su socialne siete, nyx je diskusny server, skor by som ho prirovnaval k redditu nez k facebooku. Keby mal kazdy uzivatel svoj klub, do ktoreho by si pustal koho chce a bavili by sa tam ludia o vsetkom moznom, vtedy by to bolo jak FB.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TOMAS3333: protoze ty rozdily mezi socialnima sitema se stiraj..vidis to na tom jak si facebook, instagram, snapchat apod kopirujou prubezne svoje featury...takze na nejakym systemu palcu na nyxu nebo na blokovani uzivatelu ci mobilni aplikaci ja osobne neshledavam ve 21 stoleti vubec nic divnyho
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    ja furt nechapem preco porovnavate nyx a facebook. Facebookovy profil je vase miesto, kde si mozete pisat co chcete a vytvarate si groupu "priatelov". Tak jak IRL si mozes vybrat koho vo svojom okruhu budes mat a koho nie.

    Nyx je diskusny server kde sa diskutuje v kluboch na jednotlive temy. Ked sa ti nepacia diskutujuci tak tam proste nechod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: tak na vsech modernich diskuznich platformach ho muzes hazet dle libosti a tim odfiltrovat lidi ktere proste nechces z nejakeho duvodu videt nebo nechces aby videli oni tebe..stejne jako muzes dle libosti hodnotit plusama a minusama prispevky...Ja na tom furt nevidim nic zavadnyho..spis me sere ze ten oboustranej ignore poradne nefunguje...Byl bych rad kdyz uz tam nekoho hodim tak abych tomu cloveku uplne zmizel ze zivota a nemohl reagovat ani na prispevky lidi kteri reagujou na me..nemohl by ty jejich prispevky hodnotit plusama ci minusama apod..To by chtelo jeste doladit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: je vhodné se nad novými fičurami zamyslet a někdy i říct "tyduma ne" a vrátit je - oboustranné ignore v dnešní podobě, kdy to může každý sázet dle libosti, je imo jednou z nich
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: Takze vam vlastne vadi ze se nyx vyviji a od tech starejch koncepci diskuzaku typu bbs..xchat..lide.cz..mageo apod se posouva smerem k tem modernim jako je facebook, twitter, instagram, kde je normalni hodnoceni prispevku plusama a minusama..stejne jako treba v diskuzich pod clankama na lupe, zive ci zahranicnich webech..ktery maj svoje mobilni aplikace..a kde funguje i blokace uzivatelu?..Radsi byste aby se nyx zasekl v roce 2005 nez aby sel s dobou?..srsly?
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    VYHULENY_UFO: to zcela chapu, taky ignore list extenzivne vyuzivam, ale rec je o rozdilu mezi normalnim a oboustrannym ignorem.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: az před to "ZAROVEN" je to v cajku a nikomu dalšímu to neškodí... s tím potom, tu máme problém
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: fakt nevim, jestli pomatencum typu johnytheidiot, wanton , fenster apodobne ublizim, kdyz si je vyzmizukuju. jejich myslenky jsou naprosto zbytecny.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ESTEN: dlouho sem ignorelist nepouzival, ale musel sem ho nasadit kvuli nekterym extremne vyjetym a pomatenym jedincum, jejichz pritomnost a nazory me znacne iritovaly. takze to neni ani o tom nekomu ublizit, ale spis ochranit sebe.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    IDLE: kdyz ho privatni mas tak nikdo krome tvejch pratel nevidi tve prispevky...kdyz si nekoho bloknes na facebooku nebo instagramu tak te ani nemuze vyhledat v search liste..ani nevidi TVE prispevky..NEMUZE komentovat tve statusy apod...Pojdme se tedy domluvit ze pro dobro lidi kteri nechapou proc nekdo vyuziva oboustrany ignore mu prestaneme rikat oboustrany ignore a budeme mu proste rikat blokator ci neco takoveho.

    blokator pouzivame kdyz nas otravuji neci prispevky ci nareky ci proste jen jeho chovani na diskuzaku..ja mam v blokatoru plno lidi..treba pedrobeara protoze moc breci..treba petriguse protoze mi je proste nesympatickej..treba jugiho protoze se vsude hada se svoji pritelkyni nebo co to je..digitalis (ano delal sem to s berushkou kdysi taky, ale nam dvema bylo 23 a ne 40 let) a zasira tim diskuze..mam tam brdskyho trampa protoze je to dementni nacek..Mam tam machalika protoze si leci svuj hobiti komplex a navic je z brna..Mam tam proste lidi se kterejma bych se ani v realu nebavil a nevidim duvod proc bych je mel cist na diskuzaku kde zaplacavaj tuny diskuzi svejma flejmama nebo brecenim na ruzna temata ci obhajujou bilou rasu a kazdej cernoch je pro ne terorista. Stejne tak tam ma plno lidi me protoze je serou moje prispevky o jaguarech a hodinkach..plno lidi tam ma urcite blondynku..monroe a dalsi..je to naprosto v poradku...ZAROVEN ale nechci aby tahle sorta "lidi" cetla to co napisu ja..mohla to komentovat..resit moje prispevky apod..Chci je proste totalne odfiltrovat jako na facebooku..ja nectu je..oni nectou me a nyx je zas o neco hezcim mistem.
    IDLE
    IDLE --- ---
    KOUDY: Nevím, jak na těch ostatních platformách, ale Twitter je z principu veřejný, takže pokud nemáš privátní profil, vidí stejně všichni všechno.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ESTEN: to vubec neni o pomstychtivosti..proste nechces aby nekdo cetl tvy prispevky..resil je..reagoval na vsechno co napises..stalkoval te apod...Jak si myslis ze to funguje na twitteru..na facebooku..na instagramu..myslis ze kdyz si tam das nekoho do ignore/bloknes si ho tak vidi co pises?..muze te stalkovat a rozebirat vsechno co nekam hodis?..Muze tvy prispevky pastovat nekam na jiny diskuze..ukladat si tvy fotky aby je mohl pozdeji pouzit apod?...zkus si na nektery z tech platforem ignore pouzit at vidis jak tam funguje.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    VYHULENY_UFO: takze kdyby byl jednostrannej ignore lip implementovanej, prestanes ten oboustrannej pouzivat?

    Ja si tipuju, ze ne. Myslim, ze vetsina z vas milovniku oboustrannyho ignore ho pouziva proto, ze tim muzete svy obeti tak trochu ublizit, pokazit mu tim trochu konzistenci nekterejch klubu, a to vam dela dobre.

    Vsechny ostatni duvody jsou pro vetsinu z vas, myslim, podruzny.

    Rad bych se plet, a nepochybne jsou vyjimky, kde to fakt dava smysl z jinejch duvodu, ale kdyz to tady tak pozoruju, vidim jen prizemni pomstychtivost.
    IKA
    IKA --- ---
    NYX: Prosím ako je to s používaním double ignoru?

    [ IKA @ nyx :: pripominky uzivatelu ]
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja oboustranej ignore miluju a klidne bych za nej samotnej platil 500kc mesicne..a jestli mi na tenhle prispevek date nekdo minusek tak v nem samozrejme skoncite!..jak tvrdej vsichni ti dementi kteri si mysli ze kvuli nejakemu minuskovani mych prispevku v tom oboustranem ignoru sou :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    D1RABBIT: no, kdyz si vezmes jaky sracky jsou schopni nekteri jedinci vypoustet do virtualniho eteru, znas to fasiste na ukrajine, spanelsky dispecer, ktery chtel sestrelit letadlo s putinem, chemtrails, usa utajujici infosky o ufo a tak. nene, takovy informace fakt nepotrebuju a lidi, kteri je siri uz vubec ne. to mas stejny jako v offline realite, kdyz te nekdo v hospode sere, posles ho do pice a nebo si odsednes a kecy ignorujes. blby akorat je, ze se na takovyho debila musis divat, internet a online realita ma tu vyhodu, ze ignorovaneho uz nikdyv zivote neuvidis :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam