• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    TARMAQ: díky; té diskusi nerozumím. jsem smířen s tím, že je to protože nejsem odborník, ta diskuse je koneckonců označena jako odborná. zřejmě slušnej tým, no..
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    PJOTRIK: ano, boti urcite maji smysl.. nicmene kdyz je nekde zakazes, nemas sanci overit ze nekdo bot neni/bota nepouziva..
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    TARMAQ: Tam to dava smysl zakazat...
    Naopak Dilberty pridava urcite automat a ve Filmovem kvizu je myslim taky bot na vyhodnocovani a nevidim proc to nepovolit, pokud nespamuje nebo jinak neporusuje pravidla
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    MATHEZ: IMHO mysli [ 4:44:44 # KDO BUDE DŘÍV? # ╔╦╬╦╗ (cti hrabe) # PICHACKY NYXU ] . Mam tam ban, protoze jsem sveho casu chtel zkonstruovat co nejpresnejsiho bota a v pravidlech to jeste zakazano nebylo. To ze to tak delaji jini a nepriznaji to, je jina vec.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    V3S: nevyškrabuju, vážně by mě to zajímalo, přijde mi to kuriozní.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    V3S: Taky jsem se svym vtipnym prispevkem pockal, az odpovi nekdo, kdo realne vi, jaky ty pravidla jsou, pac ja to nevedel :)
    V3S
    V3S --- ---
    MATHEZ: admix mel aspon trochu potencial, ty uz vyskrabujes dno slabsiho soudku, vid?
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    V3S: mě by zajímala ta soutěž. mám pocit, že jsem narazil na tajnou organizaci zodpovědnou za všechny první komenty pod každým youtube videem.
    V3S
    V3S --- ---
    IDLE: ja tomu rozumim, proto jsem poslal dva uplne odlisne priklady, aby to bylo zrejme ... zajimalo me spis, jestli nad tim taky nekdo premysli a jestli jsou nastavena nejaka pravidla, kdy to je v pohode a kdy ne
    IDLE
    IDLE --- ---
    V3S: Popravdě řečeno i na diskusním fóru můžou mít automatické příspěvky svoje uplatnění a být užitečné, když se použijí vhodně. A třeba to pravidelné posílání komiksu mi přijde fajn, pokud to ladí s duchem auditka. Podvádění v soutěži je samozřejmě věc druhá, ale to je věc pravidel té soutěže, ne diskusáku jako takového.
    V3S
    V3S --- ---
    ADMIX: nekdy si rikam, jestli mi stoji za to odpovidat na tenhle specifickej druh odpovedi, kterej nema jinej informacni potencial nez delat z cloveka debila ... je mi jasny, ze se to na internetu deje, sleduju to uz 20 let, ale taky vim, ze jsou ruzny mechanismy jak to odhalit a pripadne tomu branit ... proto me zajimala obecna politika nyxu ohledne toho, protoze povazuju diskusni forum za misto, kde spolu diskutuji lide a ne automaty na prispevky ... prislo by mi fer to aspon sledovat a pripadne na takove jednani upozornit ... svou odpoved jsem dockal, ty ses dockal svyho palecku za vtipnost, tak popojedem, ne?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    V3S: Kdyby nic, tak bych si seriozne upravil svoje guidelines ohledne ocekavani, ktery mam od internetu :)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    V3S: Neni to nijak zakazane, pokud takto vygenerovane prispevky neporusuji pravidla nyxu.
    V3S
    V3S --- ---
    zdravim ... mel bych dotaz ohledne automatickeho odesilani prispevku pomoci skriptu ... jaka je obecna politika nyxu? je to v pohode nebo ne? resi to nekdo? ... premyslel jsem nad tim u dvou prikladu auditek, v jednom, kde se jedna o soutez, kdo odesle prispevek v urcity cas, je jeden z ucastniku dlouhodobe podeziran, ze timto zpusobem podvadi ... druhe je komiksove, kde specialne vytvoreny ucet pravidelne posila nove prispevky, pokud se objevi na strance zdroje ... neresim technickou vec (kdo a jak to dela, tomu vubec nerozumim), spis etickou, ze jsem doted videl za kazdym prispevkem videl realny otisk opravdoveho cloveka, coz asi tak uplne neplati

    predem diky za nazory a odpovedi
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUCIEN:
    zkusil jsem odstavit defender a zadna zmena. nic jineho nepouzivam...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KOC256: Uf, tobe se to deje i v Chromu? Nemuze to pak prznit nejakej antivir/firewall - ty taky obcas chroupu HTML...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TARMAQ:
    LUCIEN:
    tak diky za test ale jiny OS... :(

    zkousel jsem co jste tu psali:
    - doplnky nepouzivam
    - vypnuty pozirac reklam
    - anonymni okno
    - testovano i na DEV (44), BETA, chrome 56 a opera neon (spatne)
    - bez prihlaseni k synchronizaci
    - v opera://flags vsechno v default
    - EDGE ok
    - IE ok

    Nevim proste.
    Pravdou je, ze na NTB (firemni) to spise nenastava a mozna jsem si to jen vsugeroval. Doma me to trapi porad(ne).

    Nemuze hrat nejak vliv rozliseni (2500+)? Asi jen placam do vody...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MATHEZ: Nechci to v mobilní aplikaci, ale v NYXu vůbec. Argument mobilní verzi je jen podpůrný, integrování do nej by nemělo byt náročnější než paleckovàní.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    TRAGED: kolik z nich ma placene nebo aktualne podporovane verze? ja sem na starem nyxdroidu a nemam pravo si stezovat pac virtualvoid ode me neviděl ani floka.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Spousta lidi si stezuje na NYX mobilni aplikace, kde i prispevky v spoiler class jsou zobrazovany bez maskovani a vubec dost lidi s oznacovanim spoileru bojuje.

    Inspiraci na OKOUNu me napadalo relativne elegantni reseni: pred odeslanim prispevku by byla moznost tento oznacit jako spoiler a do DB by se ukladali zakodovane v Base64 a u takto oznacenych prispevku by se velde palecku zobrazovala tlacitko pro dekodovani.

    Ci univerzalnejsi reseni - pridat moznost odeslat text vlozenej do input boxu zakodovany do Base64 a u palecku by byla dekodovaci ikona vzdy.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam