NOP: ať jsem klidně za fňuknu, ale mně palce dolů vadí. Nedávam je nikomu a nikdy z principu a sere, mě, když je dostávam já nebo někdo jinej za to, že druhej neni schopnej dostatečně prohlédnout a enbo je prostě debil, jak píšeš. Stejně tak mě zajímá, kdo mi ho dal stejně jako kdo mi dal palec nahoru. Protože s těma lidma se pak třeba jdu o to radši a líp bavit, na základě toho, že máme společný zájmy a preference.
Double ignor používam k tomu, abych neviděl dementní výplody chorejch mozků, který mě akorát štvou. Jasně, že je přežiju a nemusim reagovat, ale stokrát nic umořilo osla. A taky některejm namyšlencům nebo potentátům či kozám neuškodí vědět, že si je dal další někdo do ignoru a dává jim tim najevo, co jsou zač. Rozhodně když mam dobrej den, tak mi jsou jedno, ale když mam špatnej - každej mívá i špatný dny - v takovou chvíli každej další debil navíc byť jenom větou přispěje už přes čáru. Tak jako sorry no, proti tobě nic nemam, ale mam jinej názor, jsem rád, že double ignor existuje.
TRAGED: tak tohle by ale adresovalo mnohem líp třeba neexistence pozvánek a podobné jiné elitářství :D