• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGED: mam
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DRAGON: Pokud nemáš premium verzi, tak musíš počkat na reindexaci fulltextoveho vyhledávače.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ADMIX: ref*esh uz tu dlouho nebyl
    KEJML
    KEJML --- ---
    DRAGON: Chvíli trvá (myslím max 15 minut) než je příspěvek zaindexován a tím pádem dohledatelný
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ja bych se zas rad zeptal na to jak funguje vyhledavani. nejak tomu nerozumim. napisu nekam prispevek, odeslu, do 'prispevky od' zada svoje id, do 'obsahujici text' zadam libovolny slovo z toho prispevku a nenajde mi to nic. Jak to funguje?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak se pojdme bavit o necem, co tabu neni ... jako treba embedovani web videi :D
    DNF
    DNF --- ---
    Copak nevite, ze tohle, a oboustranny ignore, jsou TABU, a nyx se k tomu nikdy nijak nevyjadri, jen proste necha tuhle vlnu prejit, jako vsechny dalsi ... Nas..ervirovat nam ten greasemonkey skript pod nos bude holt treba :)
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    Jinak API zobrazit hodnoceni umoznuje, i v pripade, ze je nekde soucet plusu a minusu nulovy. (viz nyxdroid)
    KEJML
    KEJML --- ---
    SALO: Radši bych aspoň viděl nulu zobrazenou vždycky než nikdy, ale jsme zřejmě v menšině. Asi by na to šel napsat grease monkey skript, ale kdo se s tím má do budoucna udržovat...
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    SALO: hm, mne teda prijde jako prasarna naopak to jak rikas ze to je, ale kazdymu co jeho, zejo :-)
    SALO
    SALO --- ---
    COBRA_: ak sa za posledny rok v aktualnej implementacii nic nezmenilo, tak to problem je, pretoze pri prispevku ulozena 0 je 0, a je jedno, ci je tam preto, ze ziadne hodnotenie nedostal alebo preto, ze sa navzajom aritmeticky vyrusili plusy a minusy. osobne mi pride ako slusny UX fail, ked viem, ze tam mam data, ktore uzivatelov zaujimaju (a za ktore si mnohi platia, ako spomenul SITH) ale nezobrazujem ich, pretoze nechcem prispevku pri vytvoreni nastavit hodnotu na 'null' z estetickych dovodov (to bolo zdovodnenie od NYXa, ked som sa na to pytal pred rokom, ze mu to pride "jako prasarna"), a tym padom by pri hodnote 0 bolo jasne, ze sa maju zobrazit + a -.

    cela ta situacia mi pride v kontexte nyxu absurdna a jeho dovodom nerozumiem ale v konecnom dosledku su to len nejake fake body na internete, zly spanok z toho mat nebudem. :)
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    Na tohle tema me zaujalo, ze kdyz sem si zapnul premiovku "na zkousku", abych videl co a jak (a vsude pak bylo hafo cudliku a udelatek navic, co mi vetsinu casu akorat prekazely, ale to je vedlejsi), prislo mi, ze minusy furt nak nevidim. Anebo sem na to sel nak spatne. A mozna to bylo proto, ze kdyz sem na to cumel co vidim a co ne, tak sem cumel na cizi prispevky, pac u svejch sem nemel minusky a nechtelo se mi zrovna do nekoho prudit aby mi musel minusek dat. Takze pokud je to mysleny tak, ze minusky mam videt jen u sebe, tak holt to, ze sem je u jinejch nevidel, bylo spravne.

    Ale vazne - fakt je takovej problem dat tam do zavorky nulu, kdyz tam nejaky ty hlasy sou a navzajem se rusej? Dyt se stejne tak jako tak vytahujou a pak se to z nich pocita, ne? :-)
    SALO
    SALO --- ---
    SITH: na to, aby ta to sralo, nemusis mat ani premiovku. nejde si zobrazit ani tie pozitivne.
    SITH
    SITH --- ---
    SALO: tak zajdu-li do extrému, tak je to klamání spotřebitele, protože funkce premium jasně uvádí, že "neanonymni negativní hlasy - uvidíte u svých příspěvků, kdo hodnotil negativně (týká se pouze hlasů udělených v době, kdy je toto nastavení aktivní)", což neplatí právě v případě, že počet + je stejný jako -. Takže buď upravit tuto textaci, nebo lidi můžou chtít poslat část prachů zpátky, protože se to někomu nechtělo naprogramovat
    SALO
    SALO --- ---
    SITH: je to dane aktualnym technickym riesenim pocitania a zobrazovania prispevkov.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    SITH: otazka, jez se nesmi vyslovit (HARDCABB)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SITH: přesně!

    (ale ano, je to schválně)
    SITH
    SITH --- ---
    KID_MCHUTT: ano je to schválně, nebo ano je to chyba v matrixu?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SITH: ano
    SITH
    SITH --- ---
    platím si prémiovku. Někdo mi dá mínus, ale protože už mám jeden plus, nevidím toho kdo mi dá minus, protože příspěvek má nulový stav a ten neukazuje kdo dává mínus. Je to schválně nebo jde o chybu v matrixu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam