• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SALO: dík za představu králíka v šatičkách a vyzývavém make-upu :) takhle na noc :)
    SALO
    SALO --- ---
    KID_MCHUTT: asi nosi prilis kratke saty a vyzyvavy make-up. moze si za to sam!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: jo a pak mam v ignorelistu dementy, kteri neumi cist a prestoze mam na profilu napsany, ze drogy neprodavam, dochazeji nejakym zahadnym myslenkovym postupem k tomu, ze bych mohl prodavat a pisou mi, jestli bych jim neco nesehnal.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    D1RABBIT: tak na to se dá říct jediné - halt blbej den :) chápu, že to může být nepříjemné, když tě do DI naháže víc lidí, ale tak co s tím, že jo...

    možná jim k tomu nezavdávat příčinu? (i když popravdě nechápu DI na základě klubů o hrách, zjištěních a podobných blbostech)
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: ale možná jsem jenom zbytečně paranoidní.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    VYHULENY_UFO: chápu. popravdě mi třeba nevadí, že nějakej koudy si mě přidal do DI, po tom, co jsem vcelku trefně argumentoval na jeho nesmyslný prohlášení. ale co, přejdu i rozbitou diskuzi.
    ale stalo se mi, že mě v poště otravovalo jedno id, ať mu o sobě něco napíšu, pak noční zprávy, otravoval celou dobu, nešlo to po dobrym, tak jsem ho poslal, s prominutím, do prdele, on si mě přidal do DI a bůhví co o mě teď píše... nevim a nedozvim se.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    D1RABBIT: v pořádku, ať existují, ale já se jimi obtěžovat nenechám. A to ani v RL, ani tady.
    NOP
    NOP --- ---
    VYHULENY_UFO: Díky za fundovanou odpověď, když už jsi měl tedy potřebu na mě reagovat.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    D1RABBIT: je tu i odpad, se kterým nechceš nejen diskutovat, ale taky nechceš, aby viděl, co píšeš ty. Není takových lidí mnoho, ale jsou tu a co s takovými....?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: nevim, ja mam v ignoru jen opravdovy idioty, nejaky cleny strany svobodnych a pak par priznivcu konspiracnich, lhavych medii, tedy pardon alternativnich sracek, protoze uz sem prilis star, abych debatoval o srackach na ktery ma uz davno nazor hotovej.


    NOP: to je romanek, uplne sem si pobrecel a samym dojetim mi navlhl kapesnicek. no, mas to proste stejny jako kdyz cikan prijde do skinhedsky hospody a zacne mekotat cosi o svych pravech.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    VYHULENY_UFO: jenže tady si přidávaj lidi do DI i po jednom mínusu a ne nějaký pedofilii.
    NOP
    NOP --- ---
    VYHULENY_UFO: Již po několikáté - tohle řeší obyč ignore. Tady jsi na DISKUSNÍM serveru, kam může přijít kdokoliv, kdo projde registrací (a odsouhlasí pravidla). Tzn. jdeš diskutovat a tedy tak trochu s kůží na trh - chceš-li diskutovat, tak to všichni uvidí. Pokud tě někdo sere a chceš-li si jak říkáš chránit duševní zdraví, tak použij obyč ignore - tím omezuješ jen sám sebe.

    On si to tu totiž každej plete s FB a podobnými servery, kde si skutečně můžeš vybírat s kým se chceš bavit a s kým ne. Jenže FB a ostatní nejsou diskusní servery. Nyx naopak ano. Tady prostě nemá doubleignore co dělat. Jsi-li citlivý jedinec, co nechce, aby ho ostatní četli, tak nepiš. Jsi-li prostoduchý a nestačí ti filtrovat příspěvky klasickou cestou (vidim idiota - nečtu ho, posunu stránku a čtu ostatní), tak použij jednostranný ignore.

    To, že si myslíš o někom, že je tupec a nechceš ho číst, ještě nutně neznamená, že on tebe taky číst nechce. Sere-li tě, použij ignore, ale jakym právem ty rozhoduješ o tom, že někomu rozkurvíš diskusi? Odpovím si sám - právo na to máš, jelikož to nyx umožňuje. Což je ta absurdita tohoto DISKUSNÍHO serveru. Toť oč tu kráčí.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: a upa nejvic jsou idioti, kteri se akorat zmuzou na to, ze umi cist a precist s i muj nick, takze okomentujou cosi o ignorelistu a sami se dobrovolne schovaj.

    no jako myslet si, ze internety jsou totez co realny zivot... no ja nevim :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    D1RABBITjenze nejsme v realnem svete a v realnem zivote, ale nybrz na internetech, prober se.
    a co se tyce ignorovani, to mas tezky, onehda mi rikal znamej, kterej sedel dva roky na vazbe, ze kdyz k tobe daji prcackare (toho co ma rad maly chlapecky a holcicky), tak si s nim pratelsky nepokecas, nedokazes ho ignorovat a radeji si pozadas o prelozeni.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    od ty doby, kdy sem zacal double ignore pouzivat na nej nedam dopustit. jak jinak si chranit dusevni zdravi? je tu proste odpad, se kterym diskutovat nechci a se kterym se ani diskutovat neda, tak co s nim?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    D1RABBIT: Vsak to admini resili, a mam za to, ze i vyresili - pokud se to bude v nejake podobe opakovat, tak holt zasahneme razantneji.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    D1RABBIT: Ucelem a cilem adminu neni nekomu se mstit nebo realizovat pomstu za jine, cilem je, aby se tu nedely ruzne patologicke jevy, utoky na ostatni uzivatele etc. Tedy bannovat kohokoliv budeme presne v okamziku kdy se neco podobneho zacne dit a nebude jina cesta jak to vyresit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Btw. šlo by nemazat upomínky při smazání původního postu? Není to nic, co bych musel mít na věčný časy (od toho blok), ale fakt nepotěší, když šikovný spolusprávce wipne celou diskuzi, že mi delší reportáže zmizej z upomínek...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    TRAGED: Mam celkem snad i slusnou predstavu...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    No implementaci video tagu furt nějak lelkuje - přitom udávaný problém s autoplayem těch videií dle formátu buď neexistuje nebo je řešitelný...

    A tak tu místo toho jsou desítky MB velké gify (za které jsou určitě FUPaři vděční), které se stahují automaticky bez možnosti to individuálně spouštět.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ANARCHY: Obavám se, ze daný systém abuser ještě v rukávu par mulťáků má.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam