ADMIX: Ale je..nevim jak dlouho ses na nyxu..ale normalni ignore nic nevyresil..dam ti treba priklad za sebe jo?
Hadal sem se tu pred lety s lidma o picovinach...plno lidi nema rado muj zivotni styl a ja zas nedokazu nereagovat na nejaky dementni komentare, takze tu bylo plno flamu..coz si urcite pulka nyxu pamatuje...Resil sem to hodnekrat tim, ze sem si ty lidi dal proste do NORMALNIHO ignore...takze ja sem nemohl videt co oni pisou, ale oni videli co pisou ja....Dopadlo to tak, ze mi plno lidi psalo "hele oni te zas pomlouvaj".."hele oni te tam zas resej..proc se nebranis?"..."hele je pravda co ten a ten pise v komentari na ten tvuj prispevek?"...etc...Proste ignore je na nektery lidi uplne k hovnu a vubec nepomaha, protoze ikdyz ty nevidis ze ti komentujou prispevky, tak to vidi ostatni a ty se tomu pomlouvani nebo trollingu (rikej tomu jak chces)...nemuzes nijak branit....Ignore teda funguje na demety, kteri podle tebe pisou sracky, ale jinak s nima nemas zadnej konflikt..Jenom je proste nechces cist...treba id Jugi..nebo ten brdskej tramp....Pak je tu ale skupina uzivatelu, na kterou normalni ignore nefunguje a za ta leta se ukazalo ze oboustranej ignore jo...alespon v mym pripade....Sice obcas nekdo breci ze ho tam mam a ze sem si ho tam dal urcite za jeden jedinej minusek nebo podobny sracky...ale jinak je imho na nyxu v poslednich letech zase svatej klid.