• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KOUDY: Opravdu nevidis rozdil v tom, ze na FB sledujes vykriky konkretniho uzivatele, zatim co na NYXu sledujes auditko plne vykjriku vsech zucastnenych?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRAGED: Ja nejsem pouzivatel DI..sem pouzivatel i normalniho ignoru, kterej sem pouzival plno let..ale na nektera idcka je proste pouziti DI lepsi a efektivnejsi...Doporucuji to proto kombinovat...kdyz te sere ze zensky idcko vsude breci ze ji nikdo nemiluje a muzsky idcko vsude breci ze nema praci..tak si je das do ignore protoze te to neustaly cteni jejich breku sere...Kdyz nekam neco napises a sejdou se tam tri lidi s debilnima poznamkama a sou z toho flamy protoze se tem poznamkam branis a najednou se hadas se trema trollama v klubu kterej ma bookejch 1000 lidi takze vy ctyri serete vasi zbytecnou hadkou 996 dalsich...Pak je na ty tri trolly nejlepsi pouzit DI a pak si muzes psat do toho klubu dal co chces, ale uz na tvy prispevky nebudou mit trollove blby kecy a poznamky.
    NOP
    NOP --- ---
    ANARCHY: Jo tak.. No, já nějak nemám potřebu na ostatní útočit. Když mě serou, dám palec dolů nebo na ně prostě a jednoduše nereaguju, takže mě ten tvůj pohled na věc nenapadl.

    Ale jak už to tak bývá, tak problém je nezřídka na obou uživatelích. Jeden píše tak, že to ostatní sere, případně se prostě prezentuje hodně, často a všude a tak na něj hodně, často a všude ostatní reagujou, což ovšem vede k tomu, že si najednou ten někdo myslí, že si na něj ostatní zasedli a začne je strkat do DI, čímž opět kurví diskuse.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ANARCHY: Z pohledu admina urcite.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KOUDY,TRAGED: Spatne je tu pouze ten, kdo porusuje pravidla nyxu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ne koudy..nyx neni socialni sit plna vykriku do tmy a fotek obedu..

    klub co ste meli dnes k obedu?
    [ Co jste měli dobrého k OBĚDU? ]

    klub vykriky do tmy
    [ Výkřiky do tmy! ]

    nyx neni facebook...right..:))
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KOUDY: Podsouvas mi neco, co jsem nenapsal, coz me tedy od pouzivatele DI vlastne ani neprekvapuje. Ale zareguju ti na to - jestli davas DI, protoze nemas rad co si XYZ dava k snidani a na co pritom mysli, nebo proto ze ti nekdo napsal, ze parky k snidani by nikdy nepozrel, hmmm... , ses s tu fakt spatne.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRAGED: Ne to sou kecy...Nyx byl diskuzni server pred 14ti lety...ale nebudes diskutovat v nastaveni diskuze "expert" v chatovacich auditkach "co vas potesilo" "co ste meli dnes k snidani" ism" "co vas vzrusuje" apod..To sou proste klasicky chatovaci auditka a lidi tam fakt nechodej pro odborny diskuze...pak tu mas ale samozrejme plno auditek ktery odborny sou a nic ti nebrani do nich chodit a diskutovat tam na odborny temata,..Nyx je stejne jako facebook dobrej v tom ze si sam podle svy vule vybiras do jakych skupin/auditek chodis a sorry ale jestli cekas v auditkach typu "na co prave myslite" apod nejaky odborny diskuze tak ses tu spatne ty..
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    MATHEZ: Chtel jsem rict presne to, co jsem napsal.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    je to marný, sejdeme se tady
    český reddit - společně vybíráme zásadní, přínosné, obohacující odkazy
    https://www.reddit.com/r/cesky/
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    TRAGED: Porad operujes tim, ze je nyx diskusni server a pusobi to na mne jako by to byl jasne zadefinovany termin ktery by bylo potreba nejak naplnit a neporusit jeho definici - ja ale o zadne takove definici nevim - existuje nekde?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ne KOUDY, NYX neni socialni sit plna vykriku do tmy a fotek obedu. Je to diskuzni server, uplne jina platforma. Ses tu spatne.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    TRAGED: Pokud nekdo placa ptakoviny ktere se mi proste akorat nelibi, tak dotycneho akorat ignoruju, bez pouziti nejake zvlastni funkcionality.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    ANARCHY: lol. chtel si rict, ze vim o cele rade hadek, ktere byly ukonceny tim ze si oba dva akteri zacpali usi.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    MIKEFINDER: Do jiste miry to skutecne funguje, coby admin vim o cele rade flamewaru ktere prave pouziti DI uklidnilo.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ANARCHY: presne tak.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    NOP: Ja porad nevidim duvod proc by jedno melo byt OK a druhe ne - pokud se nekdo nedokaze udrzet a misto toho aby pouzil ignore vuci nekoho, jehoz prispevky ho z nejakeho duvodu irituji, tak holt nese dusledky v podobe rozbitych diskusi kde neco nevidi i proti sve vuli. Ano, DI se da zneuzit, stejne jako se da zneuzit de facto jakykoliv mechanismus nebo funkcnost - viz. treba posta, privatni diskuse jen pro pozvane a podobne. A?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ANARCHY: Taky si davas do ignoru hned kazdeho, kdo dela neco co se ti nelibi, nebo se ho nejdriv pokusis na na tuhle skutecnost upozornit? A co si budem povidat, od Koudy neni uplne bezkonfliktni typ a kdyz je na druhe strane nekdo podobne smirlivy tak by mel zasahnout spravce auditka.

    tl;dr; DI je naprosto nesystemove reseni, jdouci primo proti zakladum diskuzniho serveru. Je to vec, kdy par nihilistu znici diskuzi vsem a to ne proto, ze by to opravdu potrebovali, ale protoze muzou. Pritom na vsechno ostatni tu nastroje byli od sameho zacatku. Misto zavadeni samoobsluizneho DI se melo vice apelovat na spravce verejnych auditek.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRAGED: Hele ja tvuj zastaralej a zpatecnickej nazor na jednu stranu naprosto chapu...Taky sem byl na bbskach..taky sem byl na mageu..ale mame 21 stoleti...nyx prestal bejt imho diskuznim serverem od ty doby co byly zavedeny pozvanky a hlavne je na majiteli diskuze jak v ni necha lidi diskutovat...Tady sou diskuze jejizch majitele na nyxu nebyli treba 7 let takze ikdyz sou expert a strhne se tam nejaky flame..nema ho kdo zastavit a dat tam nekolika adeptum treba tricetidenni RO nebo rovnou ban..Takze i diskuze kam sem deset let zpatky chodil, byly odborne a diskutovalo se tam k tematu..sou poslednich treba pet let "zaplevelene" chatujicimi idcky ktere melou mimo tema...Staci si je dat ale do ignore a mas klid...Jednoduchy.

    a nyx i facebook sou posledni leta dost podobne servery...i na nyxu mas na gate jednotlive "zdi" uzivatelu ktere mas v pratelich a oni tam pisou sve statusy ktere jim muzes komentovat..Stejne jako na facebooku...a zaroven sou na nyxu diskuze kde kdyz nekoho nechces cist nebo nechces aby nekdo cetl tebe..tak kdyz si ho bloknes...Opet stejne jako na facebooku. Nyx se teda v tomhl od facebooku nijak nelisi..Facebook pouze nema funkci normalniho ignore ale rovnou ignorovanemu uzivateli schova i tvoje prispevky..coz mi prijde lepsi..proto ma nyx fungujici DI..aby si kazdy uzivatel vybral jaky ignore chce na koho pouzit

    a jinak samozrejme...stacilo by ze kdyz nekoho sere karkulka tak si ji da proste do ignore aby ji nemusel cist...Jednoduchy a ucelny...Kdyz ale napada kazdy jeji prispevek tak jen dosahne toho ze ona si ho da do oboustraneho, aby jeji prispevky cist nemohl a nemohl k nim mit napadajici ci zesmesnujici komentare

    to ignorovane IDcko sem jde pak brecet ze si ho karkulka dala do DI a ze je DI naprosto napicu a proc je DI a kdy se zrusi DI..blabla...Kdyby si ji dal na zacatku do normalniho ignore tak mel klid..nemusel jeji posty cist a problem solved...ale na nyxu je zvlastni sorta lidi, ktera rada dela veci komplikovane ikdyz jdou udelat jednoduse..a pak se divi ze nekdo ten DI vyuziva...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: ale kdo by chtel mit chudaky primo na ocich? nikdo, proto DI
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam