• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ne KOUDY, NYX neni socialni sit plna vykriku do tmy a fotek obedu. Je to diskuzni server, uplne jina platforma. Ses tu spatne.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRAGED: Hele ja tvuj zastaralej a zpatecnickej nazor na jednu stranu naprosto chapu...Taky sem byl na bbskach..taky sem byl na mageu..ale mame 21 stoleti...nyx prestal bejt imho diskuznim serverem od ty doby co byly zavedeny pozvanky a hlavne je na majiteli diskuze jak v ni necha lidi diskutovat...Tady sou diskuze jejizch majitele na nyxu nebyli treba 7 let takze ikdyz sou expert a strhne se tam nejaky flame..nema ho kdo zastavit a dat tam nekolika adeptum treba tricetidenni RO nebo rovnou ban..Takze i diskuze kam sem deset let zpatky chodil, byly odborne a diskutovalo se tam k tematu..sou poslednich treba pet let "zaplevelene" chatujicimi idcky ktere melou mimo tema...Staci si je dat ale do ignore a mas klid...Jednoduchy.

    a nyx i facebook sou posledni leta dost podobne servery...i na nyxu mas na gate jednotlive "zdi" uzivatelu ktere mas v pratelich a oni tam pisou sve statusy ktere jim muzes komentovat..Stejne jako na facebooku...a zaroven sou na nyxu diskuze kde kdyz nekoho nechces cist nebo nechces aby nekdo cetl tebe..tak kdyz si ho bloknes...Opet stejne jako na facebooku. Nyx se teda v tomhl od facebooku nijak nelisi..Facebook pouze nema funkci normalniho ignore ale rovnou ignorovanemu uzivateli schova i tvoje prispevky..coz mi prijde lepsi..proto ma nyx fungujici DI..aby si kazdy uzivatel vybral jaky ignore chce na koho pouzit

    a jinak samozrejme...stacilo by ze kdyz nekoho sere karkulka tak si ji da proste do ignore aby ji nemusel cist...Jednoduchy a ucelny...Kdyz ale napada kazdy jeji prispevek tak jen dosahne toho ze ona si ho da do oboustraneho, aby jeji prispevky cist nemohl a nemohl k nim mit napadajici ci zesmesnujici komentare

    to ignorovane IDcko sem jde pak brecet ze si ho karkulka dala do DI a ze je DI naprosto napicu a proc je DI a kdy se zrusi DI..blabla...Kdyby si ji dal na zacatku do normalniho ignore tak mel klid..nemusel jeji posty cist a problem solved...ale na nyxu je zvlastni sorta lidi, ktera rada dela veci komplikovane ikdyz jdou udelat jednoduse..a pak se divi ze nekdo ten DI vyuziva...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: ale kdo by chtel mit chudaky primo na ocich? nikdo, proto DI
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MIKEFINDER: tak to uz sou pak chudaci, presne dle nejlepsich ceskych tradic drbany a sireni klepu.
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    ANARCHY: A vyřeší DI to, když tě tvoji haters mohou za tvými zády dále pomlouvat? Zřejmě asi ne.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    a jedeme kolecko znovu, docela chapu, proc na tema DI nechteji nyxove uz diskutovat :D
    NOP
    NOP --- ---
    ANARCHY: Je to tak. Ignore je v pořádku, double ignore nikoliv.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    TRAGED: Ano, takze ti, kterym se nelibi co Koudy nekam postuje, tak by si ho meli dat do jednostranneho ignore misto toho aby na nej vsude mozne utocili - pak by si ani Koudy nikoho nedaval do DI, ne?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ... ale mozna to je ucel, protoze NYXe uz to nebavi a mozna i stve a uz jen ceka az pocet DI prekroci nadkriticke mnozstvi, takze skoro nikdo nikoho neuvidi. Pak aktivuje premiove funkce vsem,takze uz ani ten zbytek nikoho neuvidi a rok nato proda domenu nejakemu nocnimu podniku z Ve Smeckach.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KOUDY: A to je prave tve zakladni nepochopeni problematiky. Pletes si to tu s blogiskem a facebookem. NYX je je diskuzni server a ne Web2.0 nesmyl. Tady je uplne opacna filosofie nez jakou ty oceklavas. Zatim co na jmenovanyh si ty vybiras koho budes cist, tak na diskuznim serveru - jakym NYX je, naopak ctou vsichni vsechno a vybras si koho cist nechces, pocinaje vyberem sledovanyuch auditek a IMHO by to melo koncit jednostranym ignorem z tve strany. Proc? Protoze DI sprazene se skryvanim reakci uplne nici diskuzi, cili jde zcela proti ucelu celeho NYXu a kdyz si zaprehanim, tak si vlastne reze vetev sam pod sebou.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRAGED: Ano..mam radost kdyz si po tezkym projektu neco dopreju...jestli to nekomu vadi, tak me..nebo treba instagramovej ucet leose marese sledovat nemusi..Na nyxu je na to super funkce jmenem ignore..ja taky nejsem nasranej na lidi ktery svy penize utratej treba za dovolenou nebo za hradni svici..kazdej at si dela co chce ;)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOUDY: takze uplne normalni veci, nic zvlastniho, normalni potreby normalniho chlapa. ale jasny chapu, tady v ty premire pubertalnich uzivatelu se sklony k alternativnimu uvazovani, to muze docela sranda. :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    "mam rad holky, auta a hodinky a rad to davam na odiv" .. FIXED! NZ :-]
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    To jsem se chtel adminu zeptat - Jak presne funguje "Schovavani reakci? To ze jsou mi schopvavany reakce na toho kdo me ma v DI jsem uz zjisitl, funguje tyo pro nej stejne? Tzn, ze prispevek reagujici na nekoho, koho ma v DI se jemu taktez nezobrazuje?
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    lol
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VYHULENY_UFO: mam rad holky, auta a hodinky a nemam rad lidi co nemakaj, zavidej a fetaky..tak to tu bylo plno let dost komplikovany no..ale pak nastal exodus nekterejch idcek zpatky na cyberspace a zbytek vyresil DI, protoze je skvelej :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ADMIX: ale je za ně spousta koksu a mulatek :o
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    peníze jsou kryptofašistický
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOUDY: co si vlastne tem nebozakum na nyxech udelal, ze si kolikrat jeste vetsim centrem diskusi nez pan vyhuleny_ufon? To ty mistni alternativce a priznivce "vseho jinak, ale hlavne ne normalne" tolik sere jenom to, ze si umis vydelat? Vzdyt je to normalni, ze clovek nechce bejt chuda spina nebo pomatenej hipisak s mozkem vymletym od psychedelik.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LODBROG: nic prosimte..ona je jen paleckosberac...sama umi cist, tak vi ze tu fukci DI vychvaluje i vyhuleny ufo, claven a dalsi lidi...Jen si vybrala zrovna nas dva, protoze se ji to hodilo do prispevku..coz ty palecky jen potvrzujou..zbytecny resit :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    HANNA: Opravdu? Rozveď to - jak to vypovídá o užitečnosti funkce?
    Koudy a Lodbrog jsou kdo?
    Někdo kdo nemá právo mít názor na funkce nyxu nebo ho říct? Nebo je využívat?
    Měřítko je tady že někoho nemáš ráda, jo?

    Povídej, hořím zvědavostí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam