TRAGED: Hele ja tvuj zastaralej a zpatecnickej nazor na jednu stranu naprosto chapu...Taky sem byl na bbskach..taky sem byl na mageu..ale mame 21 stoleti...nyx prestal bejt imho diskuznim serverem od ty doby co byly zavedeny pozvanky a hlavne je na majiteli diskuze jak v ni necha lidi diskutovat...Tady sou diskuze jejizch majitele na nyxu nebyli treba 7 let takze ikdyz sou expert a strhne se tam nejaky flame..nema ho kdo zastavit a dat tam nekolika adeptum treba tricetidenni RO nebo rovnou ban..Takze i diskuze kam sem deset let zpatky chodil, byly odborne a diskutovalo se tam k tematu..sou poslednich treba pet let "zaplevelene" chatujicimi idcky ktere melou mimo tema...Staci si je dat ale do ignore a mas klid...Jednoduchy.
a nyx i facebook sou posledni leta dost podobne servery...i na nyxu mas na gate jednotlive "zdi" uzivatelu ktere mas v pratelich a oni tam pisou sve statusy ktere jim muzes komentovat..Stejne jako na facebooku...a zaroven sou na nyxu diskuze kde kdyz nekoho nechces cist nebo nechces aby nekdo cetl tebe..tak kdyz si ho bloknes...Opet stejne jako na facebooku. Nyx se teda v tomhl od facebooku nijak nelisi..Facebook pouze nema funkci normalniho ignore ale rovnou ignorovanemu uzivateli schova i tvoje prispevky..coz mi prijde lepsi..proto ma nyx fungujici DI..aby si kazdy uzivatel vybral jaky ignore chce na koho pouzit
a jinak samozrejme...stacilo by ze kdyz nekoho sere karkulka tak si ji da proste do ignore aby ji nemusel cist...Jednoduchy a ucelny...Kdyz ale napada kazdy jeji prispevek tak jen dosahne toho ze ona si ho da do oboustraneho, aby jeji prispevky cist nemohl a nemohl k nim mit napadajici ci zesmesnujici komentare
to ignorovane IDcko sem jde pak brecet ze si ho karkulka dala do DI a ze je DI naprosto napicu a proc je DI a kdy se zrusi DI..blabla...Kdyby si ji dal na zacatku do normalniho ignore tak mel klid..nemusel jeji posty cist a problem solved...ale na nyxu je zvlastni sorta lidi, ktera rada dela veci komplikovane ikdyz jdou udelat jednoduse..a pak se divi ze nekdo ten DI vyuziva...