• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: no, probírali jsme jí tu pár dní dozadu, ale budiž

    1. musíš se přihlásit na betu
    2. <video src="https://video" controls="controls" />
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ahoj, vsiml sem si, ze se da na nyx jiz hazet rovnou video. mohu poprosit o ukazku html syntaxe, jak na to? dekuji
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ZUULLUU: Stejne jako vetsina premiovych funkci je to zamereno na lidi co to prave potrebuji vedet. Kdyz ti to nic nerika, tak to nepotrebujes vedet a minusy si schovas vlastnim skinem.

    Stejne jako oboustrany ignore je to ochrana toho kdo to plati, nikoliv zlepseni systemu :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VACA:
    jenze vetsina uzivatelu jsou prizdisraci, co se boji prezentovat svuj nazor a radeji jdou s davem...
    VACA
    VACA --- ---
    ZUULLUU: Ja teda tuhle moznost v premii beztak nevyuzivam. Nektere minuskare to odradi kdyz to neni anonymni, a to ja nechci. Naopak chci aby lidi me prizpevky hodnotili bez zabran. I minusy ktere obdrzim jsou pro me cenna informace.

    Naopak by se mi vsak libila moznost, kdybych si mohl zvolit ze by mnou udelenej negativni palec nebyl anonymni, aby proste byl viditelnej pro vsechny v diskuzi... (To ze jsem ho dal ja)

    Ale chapu ze pro nektere uzivatele by toto mohlo byt tezke, nbo by to eventuelne vedlo k nejakym sarvatkam a provokacim. Nacez by to zase vyustilo ve zneuziti DI .. :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ZUULLUU:
    aby byl duvod si ji kupovat... Pro ty coi jim nestaci pocit a uvedomeni, ze cela ta sranda neco stoji a vyvojar si zaslouzi odmenu...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    a kudlanka už funguje?
    SITH
    SITH --- ---
    Nebuďte tak hrr a nechte nyxovi zas dva roky na reakci :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    A to se to nedá overridovat nastavením uživatele na nyxu? Stejně jako by se dalo udělat nastavení na DI (povolím sobě i ostatním nebo zakážu všem včetně sebe)? Mrk mrk!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    HARALD: Ale to neni zadny novy riziko, nebo mi neco unika?
    HARALD
    HARALD --- ---
    ADMIX: Nikoliv nezbytně. Přijít o 40% měsíčního tarifu jedním kliknutím je docela nepříjemná představa.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    NAVARA: Mobilni browsery to prave imho maj vypnuty, ale jistej si nejsem, pac z mobilu nesurfuju.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ADMIX: no, já ten autoplay/preload právě chtěl ze seznamu vyjmout a natvrdo ho mít jako false (resp. zakázaný)... ale asi se dokážu smířit s optionem v nastavení, který bude zapínat preload/autoplay (defaultně vypnutý) v té části, kde si nastavuješ fičury dle user agenta (a budeš to tedy moct mít jinak na mobilu a jinak na optice)

    ADMIX: pochybuju, že useři vůbec tušej, že to jde vypnout
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    HARALD: Jeste jsem nezazil, aby nekdo s datovym tarifem (vcetne me) mel v prohlizeci defaultne povoleny preloady videi, nebo aby lez normanim browserem do klubu gifu :D
    HARALD
    HARALD --- ---
    ADMIX: A co lidi s datovým tarifem?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ale jako ten argument beru, takze bych to vyresil jak navrhuje NAVARA - povolit v parseru vsechny atributy, a vsechny krom controls nastavit na false. Kdo bude chtit jen vlozit video, tak to bude mit bez preloadu a autoplay, ale kdyz budu chtit pouzit .mp4 jako nejakej reaction gif, tak mam moznost tam ten autoplay dat.
    Me v podstate ty gify neserou, mam vykonnej laptop a sedim na 100M nebo 1G optice, takze jestli na strance natahnu 200+MB gifu, nebo 50MB .mp4 pro me znamena rozdil blizkej nule, jen me otravuje kdyz najdu dobry .mp4 a pak to musim jako blbec konvertovat do gifu a nekde ukladat u sebe.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ANARCHY: Ja jsem zase linej internetovej brouzdac a kazdy kliknuti me otravuje. Predstava, ze vlezu do auditka GIFu a tam budu mit 100 novejch, kde budu muset 100x najit tu posranou Play sipku (pac samotnej video object na kliknuti nereaguje), to radsi budu loadovat tech 200MB gifu :D
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ADMIX: Mne osobne bohate staci k totalnimu vytoceni animovane gify, ktere se spusti rovnou (necekal jsem ze to nekdy napisu, ale v praci s anigify je zlatej Facebook, kde si je muzu pustit sam a jen kdyz chci) - od srdce nesnasim cokoliv co se samo od sebe hejbe jak hromada cervu - horsi uz jsou akorat stranky plny hejbajicich se prvku ktere jsou jeste navic kriklave jak nocni mura dusevne vysinute straky...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: ještě atributy preload (minimálně by default měl být na nope). poster, muted a loop (resp. vše krom autoplay, to dávej na false :o)

    + nefunguje moc, pokud dám dvě videa do jednoho postu - zobrazí se jen to první
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam