• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NOP
    NOP --- ---
    KOUDY: Mě neřeš, to jsme si snad už vyříkali, každopádně bych těch tvých 10 a 90 % otočil. Svýho zoufalýho stalkera tu má pár lidí, zbytek používá DI jen tak. Samozřejmě soudím jen dle sebe - mě má v DI tak 5-10 lidí a některý vůbec neznám a zbytek jsem nikdy neměl potřebu stalkovat. Rozhodně jsem jim ale dával palce dolů, to jo (Blondynka, Monroe, Claven a další), nebo palce nahoru jejich oponentům (Dragon, Virik).

    Vzhledem k tomu, co jsou někteří z výše uvedených schopni občas vyplodit, tak dostávají spoustu mínusů a jelikož to nejsou nejsilnější jedinci, co nesnesou kritiku, tak prostě používají DI. Maj pak o mínus míň a den o něco hezčí. Na úkor ostatních normálně diskutujících.

    Ostatně v těch závažnějších případech, o kterých mluvíš (viz Reona vs Minerwa, na které jsi odkazoval vedle), by měli zakročit admini a DI udělit oni, nebo prostě zabanovat, vždyť jde o elementární porušování pravidel nyxu, že ano. Ale aby si mohl DI řešit každej sám? To snad raději ne, hele.

    Třeba máš ale pravdu i když jsem teda přesvědčen, že ne.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Ta možnost napsat adminům, že chceš převzít klub tu je pořád - jen je to prostě opruz vyřizovat a rozmyslíš si to, protože je to jen více práce pro tebe.

    Muselo fungovat automatem - správce rok+ nezvěstný, spolusprávci klub tři měsíce nenavštívili => tři nejaktivnější automaticky přidáni mezi spolusprávce.
    A i to se může setsakra zvrtnout, někteří trollové se na to budou specializovat a takovej Kocour bez záklopky bude spravovat půlku nyxu...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NOP: ale to o cem ty mluvis se imho deje tak v 10% pripadu a delo se to tak obcas i u me..a to i ve tvem pripade. Patnact let sem pisu bez diakritiky a s trojteckama misto carek a pak mi nekdo sarkasticky napise poznamku o trojteckach. Taky sem si te tam hned na tyden lupnul, aby te moje trojteckovy prispevky neobtezovaly. Myslim ale, ze DI je v 90% (nebo alespon ve valny vetsine pripadu) vyuzivan hlavne kvuli tomu stalkingu a treba ja sem presne ten clovek, kterej ti potvrdi, ze diky DI tu na me utoci mnohem min lidi, takze na nyxu muzu zase svobodne "dychat" a nestrachovat se, ze napisu do klubu "co ste meli dnes rano k snidani" ze sem mel ctyri vajicka s bagetou a okamzite tam pribehne pet stalkeru, kteri mi tam zacnou rikat ze sem curak a ze mely bejt ty vajicka otraveny abych chcipnul apod..

    nicmene myslim, ze tech DI by obecne hodne ubylo, kdyby spravci diskuzi fungovali a byli aktivni. Pokud aktivni nejsou, tak by se mel na zaklade nejakyho uvazeni adminu, nebo hlasovani ci neceho takoveho do spoluspravcu pridat jeden-dva aktivni lide, kteri na chod toho klubu "dohlednou".
    NOP
    NOP --- ---
    KOUDY: Takhle by ideálně měli správci klubů fungovat, ale neděje se, to za prvé a za druhé - i kdyby to tak fungovalo, tak se ty lidi stejně naházej do DI a nic se nezmění.
    Každopádně ty furt tak nějak presumuješ, že tu uživatelé používaj DI jen v těch flejmovejch a stalkovacích případech, na což by se nedalo stěžovat, ale bohužel to tak není. Hodně jich skutečně používá DI jen na základě palce dolů, jednoho nesouhlasného komentáře nebo dokonce palce nahoru oponentovi. A to je ta největší zoufalost.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja bych to resil jinak..

    v klubu je flejm..dva lidi si nadavaj do curaku..jeden za druhym furt leze, nebo naopak. V klubu je zaroven dejme tomu 500 idcek. 100 z nich se bavi, protoze se nudej v praci, ale 400 z nich to obtezuje, protoze ta hadka proste zasira jinak dobrej klub...Ja v tyhle situaci aplikuju po case na cloveka DI..aby proste nevidel moje prispevky, nelezl zamnou, vsude me nestalkoval a nekomentoval kazdej prispevek kterej nekam napisu

    ALE

    tohle by preci meli resit spravci jednotlivych klubu. Kdyz sem spoluspravce dejme tomu v klubu ISM. Je tam hadka peti lidi, tak tam jejich prispevky promazu, dam jim na tyden vsem RO a je klid. Priste si tam tu zbytencou hadku rozmysli.

    Problem vidim v tom, ze je na nyxu plno klubu, jejichz vlastnici nebyli na nyxu treba 5-10 let..Lide, kteri do tech klubu chodi tim padem "zvlceli" protoze jim nehrozi za nejaky porusovani pravidel klubu zadnej postih a jedina obrana je tim padem ten ignore/DI

    Neslo by nejak vyresit, ze kdyz je spravce klubu neaktivni dejme tomu vic nez rok, tak se do spoluspravcovstvi klubu pridaji nejaka tri aktivni idcka, ktera tam budou dohlizet na dodrzovani poradku (tady snad vsichni pochopi jak sem to myslel a zase sem neprijde nejakej dement kterej bude mlit o tom ze to bylo takhle za komousu apod)

    podle me by to vyresilo vetsinu problemu. Ja nekam neco napisu, prijdou tri lidi a zacnou do me zbytecne prudit, protoze je to bavi. Spravce to uvidi, da jim na tyden RO a oni uz si to priste rozmysli. Ja si je tim padem nebudu muset davat do DI, abych se jich zbavil a oni zas nebudou muset brecet po pulce nyxu, ze si je ten zly koudy dal do DI za to, ze mu okomentovali jeden prispevek, dali minusek apod..
    HARALD
    HARALD --- ---
    TOMBRIDER: Evergreeny a šlágry.

    Prostě spousta slovíček, jejichž význam už mladá generace nezná.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Cože se tu diskutuje?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    a navíc ten klasický ignore.
    S tím jsem měl špatné zkušenosti. Někdo se mne na něco ptal a já mu vyhledával fakta, opisoval jsem je - ale neviděl jsem, že nějaký demagog, kterýho jsem měl v ignore mi to tam vždycky doplňuje něcím z obskurních webů. Protistrana pak se sice snažila reagovat na mne, ale současně měla před očima obskurní nesmysly vydávané ale za fakta.
    Nemáš potom prostě kontrolu nad diskuzí. V tom vidím velký problém.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KEJML: jistě, doplňuju svoji argumentaci.
    Já měl problém, že mi lidi říkali že mají problém s tím co píšu. Oukej, dal jsem je do ignore. Měli by být spokojení.
    Ale když si pak stěžují, že nevidí co píši, tak čuju nějakej podvod. Podle mne je to správná fičura, která by zasloužila spíš rozpracovat. Vlastně si myslím, že by i dost pomohlo třeba mít možnost určit jen některé příspěvky, v některých klubech za privátní, určené jen někomu.
    Jo, ať to podlého netiqetě, nesmí to být pomluvy, ale třeba články, názory. Myslím si, že hlavně v dnešní hysterické postfaktické době plné radikálů z leva i prava a různých demagogů by to jen prospělo. Jinak ti hrozí takové to husákovské - že si lidi zalezou do privátů a nebudou spolu jednat vůbec.
    To je můj názor.
    KEJML
    KEJML --- ---
    VIRIK: To už je jiná část tvoji původní argumentace, kterou (tímto) nepozoruji.

    Ale teda dám jistě tušíš, že mnozí toto řeší druhým ID, pravidla nepravidla.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KEJML: to mi nevyřeší problém, že nechci aby ti lidi vůbec věděli že existuju.
    Já měl dost problémy s tím, že linkovali mý psoty nebo kopírovali a pak s tím všelijak manipulovali. Chci mít klid.

    Podle mne mám právo jim zabránit mne jakkoliv sledovat, hodnotit, cokoliv. Já chci zabránbit interakci a ne si jen zavázat oči.
    KEJML
    KEJML --- ---
    VIRIK: Chránit se před čtením provokaci a radiálních názorů můžeš i starým dobrým obyčejným ingnorem.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Já chci poděkovat za existenci DI, díky kterýmu se můžu chránit a jen bych rád podotknul, že zrušení DI se uvolní možnosti hlavně těm, co systém zneužívají, mají double ID nebo rádi obtěžujou v partách.

    Diskuze to neovlivňuje, to je výmluva. Nemám problém s tím číst klub Věci veřejné a ani jiné diskuze, naopak, jsem chráněn před opakovanýma nesmyslama, postováním provokací nebo radikálních názorů. Pokud se přecejen najde něco, co by mi ušlo, umím se zeptat a lidi mi to normálně poví.

    Prosím nepodléhejte nátlaku.
    NOP
    NOP --- ---
    NYX: Možná bys mohl popřemýšlet i o tom, že by DI byl pouze dočasný a po určitém čase (týden, měsíc, co uznáš za vhodné - hlavně to ale nenechávat na uživateli..) DI automaticky skončí. Přijde mi, že náruživí uživatelé DI po čase ani neví, proč mají dotyčné v ignoraci a ani by si nevšimli, že je tam po měsíci nemají.

    Nebo jednoduše zruš palce dolů, přijde mi, že za spoustu zla mohou ony. Nebo alespoň zakaž zobrazování, kdo palec dolů dal - běžným uživatelům je to fuk, ale slabší jedince to akorát nutí k užívání DI..

    No a pokud necháš DI, tak můžeš rovnou zrušit obyč ignore, to stejně nikdo asi od zavedení DI nepoužívá, ne? Btw asi nemáš statistiku, co?
    NYX
    NYX --- ---
    PIVECEK: 2 se nyx snazi resit, skryva jen cast textu po dalsi odpoved nebo nejake zjevne odradkovani. Ale 100% reseni to neni.
    DWAY
    DWAY --- ---
    PIVECEK: 2) by se dalo lehce nechat zobrazene, a 1) se nedeje uplne tak casto. Minimalne bi to ten problem velmi zmensilo :)

    pravda s tou 2) souhlasim, ale je to relativne maly check v kodu na to zda prispevek zobrazit ci ne :)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    DWAY: At to je zmineno i tady, problem je pak v prispevcich, ktere

    1) nejsou odpoved na ignorovaneho (ale obsahem ano, tedy jsou zobrazeny stejne)
    2) reaguji na vice lidi vc. ignorovaneho (pac se zapnutim teto funkce pripravis o zbytek obsahu, ktery je pro tebe relevantni
    NYX
    NYX --- ---
    Mam v planu pocet lidi na DI nejak limitovat, to by snad melo pomoct.
    DWAY
    DWAY --- ---
    A pritom by stacilo dat moznost skryvat odpovedi ignorovanym pro non premium, a pak by si nikdo na DI nemel stezovat.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ADMIX: editovani zprav
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam