• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VESPER_INDIGO: S tim se nemohu ztotoznit. At je tvuj nazor jakykoliv, nesouhlas s nim k veci patri. To ze se ti muze nelibit je druha vec, ale me se na dnesni dobe nelibi prave ta pretvarka kdy spatne veci se "prece nerikaj". Do stejne kategorie patri jistym zpusobem ignore. Kdy se tu pouziva na to, aby jsi odfiltroval minuskare.

    Spis bych byl za to, aby vsichni videli kdo minusuje nez jeho zruseni.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    VESPER_INDIGO: třeba v odbornější diskuzi je minus neocenitelný nástroj jak nemusíš něco po stomiliontý vysvětlovat!
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    No.. ne jenom na NYXu, na všech forech, kde mínus existuje.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Jenže tady (na NYXu) mínus funguje právě naopak než říkáš. Je určitě fajn, když člověk dokáže klidně i oproti autoritě zvednout hlas, díky bohu, že se to děje. Ale to se bavíme o reálu nebo o tom, když nějaká konkrétní entita řekne konkrétní slova. Kde vyjádřením nesouhlasu dává člověk najevo, že si za něčím stojí a hodlá za to třeba i bojovat. Musí vyjít s kůží na trh. To tady neplatí. Dát mínus je schovávání se, často jenom osobní zaujatost, zbabělá náhražka, je to anonymita (a nechoď na mě s tím že v placené verzi se dá vidět, kdo ten mínus dal - ostatní lidi to neuvidí tak či tak).

    Kdežto plusům se nebude bránit nikdo a nikoho kazit nebudou, pokud nebude zrovna nemocnej facebookovou nemocí. Naopak, víc plusů znamená, že se pár neznámých lidí sešlo a někoho ocenili.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VESPER_INDIGO: A ocenit se neda pokud existuji minusy?
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    KOC256: sluníčkové poklepávání po rameni jistě zpátečnické je. Ocenění samo o sobě nikoliv.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VESPER_INDIGO: Ja myslel ze to je naopak :). Ze zpatecnecke je jen slunickove poklepavani po rameni a vyjadrovani obou pocitu je pokrokove :o)
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Ahoj, hlasuju pro to, aby přestaly na NYXu existovat mínusy z důvodu toho, že je to zpátečnický a plantážnický. Plusy bych nechal. Bitvy o dopad a působení příspěvku by se tak vedly opravdu v duchu diskuzního fora a tj. že všechno má právo na existenci a jen něco je opravdu dobré.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AD OpenNYX: Vzhledem k původnímu účelu, by se otevřením kódu ukázalo co všechno se trackuje a bylo by z toho jenom mrzení :-]
    L4MA
    L4MA --- ---
    PETKA: bu bu bu, ty mala...... :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Asi napisu na Artstation, ze maj moje veci malo lajku a ze me te to velmi nahnevalo :)))
    L4MA
    L4MA --- ---
    RAINBOF: :)

    PETKA --- --- 14:29:43 10.12.2018 (-3)
    L4MA: Nema zmysel o tom debatovat. Podla mna taka moznost neexistuje. A dost bolo zbytocnych reci.

    L4MA --- --- 14:07:55 10.12.2018 --- 00:55 :: sledované diskuze^
    PETKA: to cloveka nema pravo ani funkci k tomu urcenou rozdavat minusy?
    koukam, ze se tam normlane rozdavaj plusiky, tak neexistuje moznost, ze se ty tvoje veci treba lidem nelibi? :)

    PETKA --- --- 13:12:35 10.12.2018^ (-1)
    L4MA: Ja sa konkretne stazujem kvoli klubu Predajnych handmade veci. Cokolvek tam poslem z vlastnej produkcie, tak dostava minusy, takze sa radsej zmazem. Sorry, ale fakt ma to velmi nahnevalo. To clovek nema pravo ani v klube na to urcenom prezentovat svoju pracu?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TOOMIX:
    jeee.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RAINBOF: chtěl zrušit účet na nyxu, protože dostává moc mínusů
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    mate nekdo puvodni prispevek ? vubec se nechytam.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Podle me kdyz cokoliv vyrabis a vytvaris...Tak musis pocitat se zpetnou reakci...a logicky ta reakce nemuze bejt vzdycky pozitivni. Zaroven si myslim ze kdyz ty veci vytvaris, tak bys mela bejt i na tu negativni kritiku/minusy pripravena a takzvane se z nich neposrat. Na nyxu je kolik? 10-20 tisic lidi? Netusim kolik jich je aktivnich na treba tydenni bazi, ale kdyz nekam neco nahodis a dostane to treba 10 minusu, tak si staci rict ze se to nelibi 0.004% nyxaku a dal to nemusis resit.
    DNF
    DNF --- ---
    PETKA: musis pocitat s tim, ze obecne prijimany nazor je cca: "Umelec to dela vlastne pro sebe, a nejlepsi odmena je, ze je nekde videt. Cestu a jidlo si zaplati snad sam. Penize jsou pro umelce skoda. Nakonec muj osmilety syn by to zvladl taky."

    Jestli chces smazat ucet, napis nyxovi a odvolej se na platne zakony. Jestli chces obhajovat nebo delat reklamu svemu dilu, delej to ve forech k tomu urcenych.

    Potom, do tohohle fora se nehodi vase RANDOM_NIGHT CAMELLA namitky a kritiky jakehokoliv dila krome funkcionality nyxu - i kdyz, mel by to byt diskusni system, ale obcas mam pocit, ze je to spis dilo se zakoutimi nekonecne hloubky. Nicmene co kdybyste ji to napsali do posty, nebo pouzili nekere forum o umeni?

    A nakonec, jestli na me mate nejakou otazku, nepraste dal tohle forum uplne mimo tema, ale napiste mi PM.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PETKA: další mínus byl ode mne, mám víceméně shodný názor jako RANDOM_NIGHT, prostě u výrobku za takovou cenu bych čekala o parník jinou prezentaci. Pokud ti vadí anonymní minuska, můžeš si koupit premiovku a zakázat je, sice bys je imho schytala tak jako tak, ale měla bys možnost se zeptat na zpětnou vazbu konkrétních ids.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    PETKA: Nechci ti vyloženě kopat do hraček, ale jen tedy k té neexistující možnosti… Jeden minus byl ode mě a stojím si za ním. Podle fotek to pro mě nemělo takovou uměleckou hodnotu, aby mi připadalo soudné si za to říct o 40 000. Ta cena nebyla ničím podložená, na to, kolik si říkáš, tam bylo o knize řečeno velmi málo. A způsob prezentace, kdy jako hlavní sdělení postavíš informaci, že je to určeno do luxusního interiéru, nebo tak nějak, je mi vrcholně nesympatický. "Tohle ze mě vyhřezlo a otisklo se to na papír a chci za to 1500 EUR, protože umění a protože kurva proto" bych snesla, ale "Chci za to 1500 EUR, protože je to do luxusního interiéru"? Dík, čau.
    L4MA
    L4MA --- ---
    PETKA: to cloveka nema pravo ani funkci k tomu urcenou rozdavat minusy?
    koukam, ze se tam normlane rozdavaj plusiky, tak neexistuje moznost, ze se ty tvoje veci treba lidem nelibi? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam