• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    A jsme u toho, dostávám tu mínusy. Proč? Za co přesně? Má dotyčný co říct k věci? Možná má jenom špatný den? Možná už tu dotyčný něco řekl a tak mi dal mínus, protože už se vyjádřil.

    Mínusy obhajují především ti, kteří chtějí vidět svobodu vyjádření. Svoboda vyjádření je v anonymitě :) ? Vyjádření souhlasu nebo nesouhlasu se přece dělá s nějakou tváří zatím, "s kůží na trhu" ne? Nebo je lepší remcat v pozadí za anonymním mínusem :) ?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PIVECEK:
    porid si aplikaci...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VESPER_INDIGO:
    Ja bych rekl, ze casto u techtoi stydlinu je lepsi ze existuje minus, nez to aby svuj nesouhlas nevyjadrili a autor prispevku pak je v pozici: "nikdo neresguje (negativne), tak mam jiste pravdu". Coz je casty nesmysl...
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Me by naopak potesilo, kdyby minusy byly i v mobilni verzi stranek, abych nemusel prehazovat do desktop verze pokazde, kdyz chci dat "zpetnou vazbu" :)
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Rainbof to řekl dobře; ať daný mínus vidí všichni a můžou si tvořít zpětnou vazbu.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    TOOMIX: ale mně nejde o sebe. Já škarohlídy vydržim a když ne, nebo mám co říct, tak se ozvu. Vadí mi ta pohodlná anonymita, která vůbec žádný svobodě vyjadřování názoru nepřispívá, právě naopak. Ještě jednou opakuju - dát někomu anonymní ušklíbnutí je levný, nikoho to nic nestojí. Když už některým lidem zde tak záleží na tom, aby mohli vyjadřovat svůj nesouhlas, ať tak činí veřejně, jak to má vypadat. A ne ve skrytu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VESPER_INDIGO: pořiď si prémiovku, tam si můžeš anonymní mínusy vypnout
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    TEKKIT: co takhle prostě nevysvětlovat... myslíš, že mínus udělá cokoliv jinýho než že se dotyčný omínusovaný o to víc ozve?
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    RAINBOF: a nebo tak no, alespoň ať je to vidět, ok. Mně na tom vadí ta anonymita a "jak sršni".
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    RAINBOF: jenže nesouhlas se vyjadřuje přece konkrétně, někdo je za ním. Anonymní mínus "ať si to užije" je alibismus, schovávání se.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VESPER_INDIGO: S tim se nemohu ztotoznit. At je tvuj nazor jakykoliv, nesouhlas s nim k veci patri. To ze se ti muze nelibit je druha vec, ale me se na dnesni dobe nelibi prave ta pretvarka kdy spatne veci se "prece nerikaj". Do stejne kategorie patri jistym zpusobem ignore. Kdy se tu pouziva na to, aby jsi odfiltroval minuskare.

    Spis bych byl za to, aby vsichni videli kdo minusuje nez jeho zruseni.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    VESPER_INDIGO: třeba v odbornější diskuzi je minus neocenitelný nástroj jak nemusíš něco po stomiliontý vysvětlovat!
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    No.. ne jenom na NYXu, na všech forech, kde mínus existuje.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Jenže tady (na NYXu) mínus funguje právě naopak než říkáš. Je určitě fajn, když člověk dokáže klidně i oproti autoritě zvednout hlas, díky bohu, že se to děje. Ale to se bavíme o reálu nebo o tom, když nějaká konkrétní entita řekne konkrétní slova. Kde vyjádřením nesouhlasu dává člověk najevo, že si za něčím stojí a hodlá za to třeba i bojovat. Musí vyjít s kůží na trh. To tady neplatí. Dát mínus je schovávání se, často jenom osobní zaujatost, zbabělá náhražka, je to anonymita (a nechoď na mě s tím že v placené verzi se dá vidět, kdo ten mínus dal - ostatní lidi to neuvidí tak či tak).

    Kdežto plusům se nebude bránit nikdo a nikoho kazit nebudou, pokud nebude zrovna nemocnej facebookovou nemocí. Naopak, víc plusů znamená, že se pár neznámých lidí sešlo a někoho ocenili.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VESPER_INDIGO: A ocenit se neda pokud existuji minusy?
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    KOC256: sluníčkové poklepávání po rameni jistě zpátečnické je. Ocenění samo o sobě nikoliv.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VESPER_INDIGO: Ja myslel ze to je naopak :). Ze zpatecnecke je jen slunickove poklepavani po rameni a vyjadrovani obou pocitu je pokrokove :o)
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Ahoj, hlasuju pro to, aby přestaly na NYXu existovat mínusy z důvodu toho, že je to zpátečnický a plantážnický. Plusy bych nechal. Bitvy o dopad a působení příspěvku by se tak vedly opravdu v duchu diskuzního fora a tj. že všechno má právo na existenci a jen něco je opravdu dobré.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AD OpenNYX: Vzhledem k původnímu účelu, by se otevřením kódu ukázalo co všechno se trackuje a bylo by z toho jenom mrzení :-]
    L4MA
    L4MA --- ---
    PETKA: bu bu bu, ty mala...... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam