• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    MASTERMIND
    MASTERMIND --- ---
    NYX: Promin mi, ale tvuj pohled je velice naivni.
    1: Jelikoz internet jako takovy je v podstate anonymni, vetsina jeho uzivatelu se nechova skutecne. Nebo tak jak by se chovala na osobni urovni. Jen male procento se v anonymnim prostredi chova bez pretvarky.
    2: Anonymita umoznuje, lehce ze sebe delat neco co clovek neni nebo snadnejsimu lhani a je idealni k pachani kriminality a testnych cinu.
    3: Anonymita v socialni siti podporuje kybernetickou sikanu. A obet se nema jak branit. Coz anonymni zaporne hodnoceni splnuje.

    Chapu i zamery udrzet produkt pri zivote a take byt z neceho ziv a tedy snaha nabidnout platicim uzivatelum neco navic. Ale nemelo by to byt na ukor tech co z nejakeho duvodu financne neprispivaji. A ze bych vedel o dost moznostech, ktere by pak davali lepsi smysl proc financne prispivat na chod produktu.

    V tuto chvili me nenapada nic lepsiho. Ale ferove by bylo aby byly jak kladne hodnoceni tak i zaporne neanonymni. Pokud je potreba a vhodne aby fungovala i negativni zpetna vazba a aby se doticni podle toho mohly zaridit. Treba aby nemohl dotycny uzivatel druheho dotycneho zaporne hodnotit a pokud by doslo ke slovni rozepri tak aby jeden ci druhy mohly aktivovat funkci skryt prispevky daneho uzivatele a aby dotceny uzivatel uzivatel sice mohl cist prispevky, ale nemohl na ne primo reagovat.

    Ale asi jeste lepsi by bylo zaporna hodnoceni uplne vyrusit a nechat jen kladna hodnoceni a to anonymni. To by mohlo byt z meho pohledu nejmene konfliktni reseni pro obe strany.

    Dekuji za pozornost.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZUULLUU: tušíš kolik mínusek já dostávám? :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZUULLUU: jestli se někdo neumí vyrovnat s tím, že ho něco uráží, nechť vyhledá psych. pomoc pro problémy s dospíváním...
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    VESPER_INDIGO: dal jsem ti ke vsem tvym prispevkum zde minusek, jenom abys vedel
    NOP
    NOP --- ---
    Mě naopak udivuje, že plusy/mínusy někdo vůbec řeší. Ač mám zaplacenou prémiovku, tak mám palce dolů anonymní, jelikož je mi upřímně fuk, kdo mi ho udělí. To některým vážně zkazí večer nějakej random mínus na internetu?

    Na druhou stranu nebýt palců, tak se tak hojně nerozšíří double ignor, kterej kurví diskusi několikanásobně víc.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TOMBRIDER: ja si platim premiovku, protoze minus umi dat kazdej kokot a rad vidim, kdo se mnou nesouhlasi. uplne nejlepsi by bylo, kdyby nyx zrusil anonymni minuskovani.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Ciwe mínus na svém příspěvku může řešit jen posera.
    Doporučuji slabým jedincům se natrvalo odhlásit z nyxu.. Zapálit PC, lehnou si na podlahu, chytnout se za kolena a rotovat, přátelé, rotovat!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: jediny co to ukazuje je ze vetsina lidi se boji ukazat svuj nazor. to fakt ze anonym je nefer nijak nijak nevyvraci.

    podle mne to spis ukazuje posun v mysleni kdy jsou vsichni "desnehappy" a ze je tu par lidi co se rozplacou kdyz je odebers na fb z pratel nebo je nesledujes na instagramu.

    Anonymni plusy by to uplne nevyresily.
    ja treba posuzuju plusy i minusy podle toho kdo mi je dal. nazor nekterych povazuju za bezceny u jinych se nad tim pozadtavim. to same u plusu.

    /mujnazor :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUULLUU: arogantni kokoty je dobry davat si do double ignoru. akorat je skoda, ze spravce a jeho admini cas od casu nevydaji mapu vzajemnych ignory a double ignoru.... byl by to asi zajimavej socialni pavouk.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VESPER_INDIGO: a ty se při své zaseknutosti a umanutosti divíš, že jsou lidi rádi za anonymní mínusy? :o
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    seru na vás pokrytci včetně zaprodanýho NYXe a jdu domů
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    neumim si za něčim stát, nechci se hádat a jsem stydlivej

    tak si aspoň čutnu

    (aby to nikdo neviděl)

    a tohle zastávaj lidi, který uměj přemýšlet

    tyjo, mam toho tady už plný zuby, vlezte si na hrb
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    NYX: ...kdežto dávat anonymní mínus je o tolik "civilizovanější" a "upřímnější" a "výchovnější"...? Ach jo :/
    NYX
    NYX --- ---
    VESPER_INDIGO: Nebo se proste nechce hadat, nekteri lide tu reaguji na kazdy minus dost agresivne.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Tj. to je právě kýžený stav, aby bylo vidět jen mínus toho, kdo si za tím stojí. A ne jako forma zasednutí si a škodolibosti nebo anonymního levnýho nesouhlasu.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    NYX: tak to spíš mluví o tom, že anonymní mínus si právě nikdo nedovolí...? Stejně jako v reálu si každej rozmyslí za čím stojí a nebo jestli jenom štěkne, protože může a nikdo ho přitom neuvidí.
    NYX
    NYX --- ---
    ZUULLUU: To je pravda
    NYX
    NYX --- ---
    Pokud se zobrazi varovani, ze minus nebude anonymni, zhruba 80% lidi ho neudeli, tj. viditelne minusy jsou jako kdyby se zrusily uplne. Z meho pohledu anonymni negativni zpetna vazba lepsi nez zadna, ale nekdo to treba vidi jinak.
    NEON5
    NEON5 --- ---
    ZUULLUU: Tak plusy jsou veřejné vždy.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    NAVARA: to asi žiješ na jiném NYXu nebo si mlčení id vykládáš po svém.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam