• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Mně to teda ID Blondynka nezobrazuje, u ostatních ano. V nastavení se to dá individuálně zapnout/vypnout. Imho je všechno v pořádku



    NOP
    NOP --- ---
    CYBERKOTLIK: No jednoduše - odhlásil jsem se, dal jsem vyhledat diskusi Před a Po a vstoupil jsem. Jde mi to i teď.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NOP: a jak si to zjistil, ze je tam pristup pro neprihlaseny?? vzdyt je to "diskuze vyžadující pro vstup registraci"
    NOP
    NOP --- ---
    NOIK: Já popravdě nevěděl o čem se tam strhla taková diskuse. Až následně jsem zjistil, že do diskuse je přístup i pro nepřihlášené a že tam Blondýnka vystavuje svoje nahatý fotky.. Ale to mi asi nikdo neuvěří, že?

    Nicméně to nemění na celé absurditě DI nic, což byl i důvod, proč jsem tohle téma opět otevřel..
    L4MA
    L4MA --- ---
    NOIK: pohotovej sarkasmus, kterej by bejval byl jiste vic na trefnej, kdyby nopovi pro pohled na nahou blondynku nestacilo kliknout na odhlasit se...
    NOIK
    NOIK --- ---
    nejlepší je, že jádro celé téhle debaty o změnách v systému tkví v tom, že se Nop chtěl mrknout na nahatou Blondýnku:)
    NOP
    NOP --- ---
    KOUDY: Zbytečný. V současné záplavě pozvánek je skoro jednodušší založit si novej profil (a ze starýho si na něj převést klidně celou prémiovku..).
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KOUDY: ale byla by to legrace. Asi jediné řešení, jak to obejít, je zrušit viditelnost celého nyxu všem nepřihlášeným uživatelům
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TOOMIX: Hmm mas pravdu.
    SITH
    SITH --- ---
    TOOMIX: koudy asi myslí blokovat celou IP adresu ignorovaného :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KOUDY: tomu nějak nerozumím. Pokud si mě dáš do DI, tak nevidíš ty mě a já Tebe, já jse mtedy ve stavu ignorovaný. Potud dobrý. Ale jak uděláš to, aby si ignorovaneho neprecetl nikdo ani kdyz se odhlasi? To by pak moje příspěvky (ignorovaného) nikdo z nepřihlášených neviděl, protože existuje alespoň jeden Koudy, který mě má v DI, to by tu pak nebyly 2/3 nyxu pro nepřihlášené
    NOP
    NOP --- ---
    NOP: Respektive to vyznívá blbě - nenárokuju si nic, nechť si s nyxem dělá Nyx co chce, je to jeho dílo, já si jen tak smutně stěžuju..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    neslo by DI rozsirit tak, aby si ignorovaneho neprecetl nikdo ani kdyz se odhlasi?...Diky nemu tu ubylo 90% hadek a nyx je poslednich par let od zavedeni pozvanek zas misto kde se vic diskutuje a min hada..ale tohle je vec ktera me trochu irituje.
    NOP
    NOP --- ---
    SITH: To se pleteš - já si to nenárokuji z titulu platícího uživatele, ale z toho titulu, že jsem na diskusním serveru, kde se veřejně diskutuje. Nebo alespoň diskutovalo, než byl DI zaveden. Nicméně z rozmaru některých ID mám pár diskusí nečitelných. A celá pointa byla v tom, že ač platící, tak bych měl z diskuse víc, kdybych si jednoduše založil nové ID (jak dělá paradoxně spousta těch, co DI využívají) nebo se prostě odhlásil a přečetl si diskusi jako neregistrovaný.

    Měl jsem za to, že se DI upravovat bude, když to sám Nyx psal.
    SITH
    SITH --- ---
    NOP: nyx moc DI upravovat chtít nebude, protože je to nejdůležitější argument pro to si platit prémiovku

    Každopádně, má myšlenka byla, že ty si ve své logice chceš něco nárokovat vidět všechny příspěvky kvůli tomu že si platíš prémiovku, na stranu druhou si někdo další zas nárokuje možnost mít DI kvůli tomu že si platí prémiovku. Takže tu máš dva nároky proti sobě což fungovat nebude
    NOP
    NOP --- ---
    SITH: Pochopitelně. Co tím chceš říct? Že pouze využívají funkci, kterou jim prémiovka nabízí? Vím, sám ji mám díky prémiovce k dispozici. Mně by ale DI vadilo i kdyby bylo pro všechny, tj. i neplatící uživatele. Ale to je stále stejná diskuse dokola..

    Jen jsem si trochu rýpavě posteskl, že zhruba před půl rokem Nyx psal, že DI upraví (částečně omezí) a stále se nic neděje.
    SITH
    SITH --- ---
    NOP: DI je také jen po platící členy a imho důvod proč si 90% lidí platí prémiovku
    NOP
    NOP --- ---
    TOOMIX: Netvrdím, že platící uživatel je něco víc (dá se ale jistě polemizovat, kdo je pro chod serveru přínosnějším), ale spíš to, že je ve spoustě případech spíš míň, než někdo, kdo není ani registrovaný.

    Tak trochu výsměch. Je fajn, že jsi se registroval (případně přispěl na chod serveru), ale sorry, z týhle diskuse nic moc neuvidíš. Musíš se odhlásit a pak si diskusi můžeš pročíst celou. (Ale hej! Víš co? Můžeš si udělat spoustu alter ID. Je to sice zakázaný, ale nikdo to neřeší!).
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NOP: viditelnost dane diskuze neprihlasenym se da vypnout, tusim ze jejim majitelem.

    A ty vykricniky nejsou prece potreba, lidi s premiovkou nejsou neco vic, nez ty bez ni ;)
    NOP
    NOP --- ---
    Nový rok je tu a s ním příležitost dotázat se, jak postupuje úprava DI!

    Tak trochu pakárna, že jako přihlášený (a platící !!!) uživatel spoustu příspěvků kvůli rozmaru některých ID nevidím, ale jako nepřihlášený si je mohu klidně vyhledat..

    Ale tak hlavně, že to zabraňuje tomu stalkingu a obtěžování.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam