• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    XBOX
    XBOX --- ---
    XBOX
    XBOX --- ---
    to je totiz ta sranda - ja to tam nemam
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    XBOX: co máš u "převést nové řádky na <br>" při vkládání?
    XBOX
    XBOX --- ---
    proc kdyz dam do trziste novy inzerat tak se zrusi radkovani ?

    text je:

    KLEC 11900,-
    LAVICE 9400,-
    STOJAN OLYMP 2 PATRA 3000,-
    1x OSA 50mm 220 cm OLYMPIJSKA 3000,-
    1x OSA 30mm typ SWISS BAR 3300,-
    2x ARSENAL 50mm 1.25KG 300,-
    2x ARSENAL 50mm 2.5KG 600,-
    2x ARSENAL 50mm 5KG 1200,-
    2x ARSENAL 50mm 10KG 2200,-
    2x ARSENAL 50mm 15KG 3200,-
    6x OSA JEDNORUCKA 30mm 1800,-
    16x 30mm LITINA NA JEDNORUCKU 2.5KG 2800,-
    20x 30mm LITINA NA JEDNORUCKU 1.25KG 1600,-
    28x 30mm LITINA NA JEDNORUCKU 1KG 1400,-
    16x 30mm LITINA NA JEDNORUCKU 0.5KG 450,-

    CELKEM CENA VYSE UVEDENO 46.150,-

    vyse uvedene pokryje vsechny hlavni svalove partie

    DALE NAVIC ZDARMA:

    pridavam zelezny jekl ktery se da velmi pevne prisroubovat ke kleci a pridava moznost zavesu
    (kladka stred dokonce i kladky ze stran pro rozpazeni)
    - pridavam zdarma kompletni doplnky ke kladkam
    (zavesne haky, kladky, lana, karabiny, trny na kotouce, dosedove podlozky, adaptery)
    - jedna se o domacke reseni avsak nosnost kazde zavesne kladky je pres 100kg !!!

    + velke mnozstvi dalsich doplnku

    (nekolik adapteru, squat-sponge, gumove podlozky na ochranu podlahy, a dalsi)

    VSE VYPSANE + VSE NA DALSICH FOTKACH + dalsi doplnky

    KOMPLET POSILOVNA

    ZA 28.000 !!!

    K OTESTOVANI V PRAZE PANKRAC



    a v inzeratu je

    KLEC 11900,- LAVICE 9400,- STOJAN OLYMP 2 PATRA 3000,- 1x OSA 50mm 220 cm OLYMPIJSKA 3000,- 1x OSA 30mm typ SWISS BAR 3300,- 2x ARSENAL 50mm 1.25KG 300,- 2x ARSENAL 50mm 2.5KG 600,- 2x ARSENAL 50mm 5KG 1200,- 2x ARSENAL 50mm 10KG 2200,- 2x ARSENAL 50mm 15KG 3200,- 6x OSA JEDNORUCKA 30mm 1800,- 16x 30mm LITINA NA JEDNORUCKU 2.5KG 2800,- 20x 30mm LITINA NA JEDNORUCKU 1.25KG 1600,- 28x 30mm LITINA NA JEDNORUCKU 1KG 1400,- 16x 30mm LITINA NA JEDNORUCKU 0.5KG 450,- CELKEM CENA VYSE UVEDENO 46.150,- vyse uvedene pokryje vsechny hlavni svalove partie DALE NAVIC ZDARMA: pridavam zelezny jekl ktery se da velmi pevne prisroubovat ke kleci a pridava moznost zavesu (kladka stred dokonce i kladky ze stran pro rozpazeni) - pridavam zdarma kompletni doplnky ke kladkam (zavesne haky, kladky, lana, karabiny, trny na kotouce, dosedove podlozky, adaptery) - jedna se o domacke reseni avsak nosnost kazde zavesne kladky je pres 100kg !!! + velke mnozstvi dalsich doplnku (nekolik adapteru, squat-sponge, gumove podlozky na ochranu podlahy, a dalsi) VSE VYPSANE + VSE NA DALSICH FOTKACH + dalsi doplnky KOMPLET POSILOVNA ZA 28.000 !!! K OTESTOVANI V PRAZE PANKRAC


    zkousel jsem pres notepad, i pomoci Paste a Plain text... v editaci inzeratu to vidim s radkovanim a kdyz kliknu na inzerat tak bez radkovani
    DWAY
    DWAY --- ---
    CAIDEL: zapni si skryvat odpovedi ignorovanym a budes mit klid.
    MASTERMIND
    MASTERMIND --- ---
    TOOMIX: Tomu moc nerozumim, prodoze toho Koudyho nevidim, ani nevim kdy a proc jsem se dostal do jeho ignore. Jen v dobe kdy je jednoduche pouzit vpn, anonymizer a organizovanost. Treba vyuzit nekoho kdo bude vase oci a usi. DI mi prijde jako takove siditko a nasazovat si v noci v lese bryle proti slunci.
    VACA
    VACA --- ---
    ZUULLUU: Pouzij prislusnou klavesu v tebou pouzivanem browseru pro “vyhledat text na teto strance”. Vyskoci ti okenko, budto v levo v dolni liste, nebo v levo v horni liste. Tam zadas klicove slovo, napise ti to pocet nalezenych na strance, a mezi nima se pak muzes presouvat..

    Ve firefoxu je to myslim ze F3, nebo ctrl+F..
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    CAIDEL: Ja s DI nesouhlasim z toho duvodu, ze kdyz nekdo neco verejne napise na internet, je to verejna informace. Predstava ze nekoho z toho exkluduju jde uplne proti fundamentu socialni site. Klasicky ignor, nebo ignor v poste apod. je OK, pochopitelne.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    od zavedeni DI je na nyxu o 90% min hadek a flamu...Takze prinos ta funkce urcite ma...to ze neni dokonala je jasne..ale furt v ni osobne spatruju vic plusu nez minusu..:)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    Me by zajimalo, na zaklade ceho si admini mysli, ze DI pacha vic dobra nez zla. A co by je presvedcilo o opaku.
    NOP
    NOP --- ---
    CAIDEL: Takto stručně a výstižně se mi to nikdy nepodařilo napsat, ale do písmene shrnuješ mé pocity z DI. To, že někdo rozhodne, že ti zkurví diskuse napříč nyxem je prostě nesmysl. A často prostě jen proto, žes mu dal mínus nebo sis dovolil s něčím nesouhlasit.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SITH: Nejdůležitější argument pro prémiovku je myslím odjakživa 100+ booklých.

    Za mě tedy DI pěkný opruz. Sám jsem ho nikdy nepoužil, ale v relativně nedávné době proti mě bylo použito dvakrát od dvou opravdu dost legendárních trolích existencí a ačkoli je částečně fajn, že ty jejich bláboly už nemusím číst, diskuzi to někdy kurví hrozně a je to nepříjemné hlavně z té pozice, že někdo jiný rozhodl, že moje diskuze bude stát za prd a já jsem v tom přitom nevinně (rozhodně jsem se neprojevoval jako klasický stalker - nereagoval jsem od daných ID na všechno, nereagoval jsem ani napříč kluby, zkrátka jen na konkrétní příklady blbostí a to ještě jen když už to bylo vážně moc). A podle reakcí ostatních dotyčný autor DI sám přitom trolí dál o 106, teď už ovšem bez občasné zpětné vazby a ještě navíc s plnou hubou keců o svobodě diskuze na internetu a o tom jak je cenzura špatná.

    NOP
    NOP --- ---
    TOOMIX: Nikde neříkám, že to je ošetřeno špatně. Jen poukazuji na celou tu absurditu - jako registrovaný nevidím nic, jako neregistrovaný si to v pohodě přečtu. DI je pakárna.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NOP: no to ano, ale z principu je to ošetřený dobře - nepřihlášený uživatel její příspěvky nevidí, respektive u toho nevidí její nick, protože si to v nastavení vypnula.

    Pokud je diskuze přístupná i pro nepřihlášené uživatele (což může zakázat její majitel) lze na "obejití" DI aplikovat tvůj trik s odhlášením, ale to je jednodušší si založit druhý nick
    NOP
    NOP --- ---
    TOOMIX: Vidím to stejně. Co psala Blondýnka (nebo kdokoliv jiný, kdo mě má v DI) lze pochopitelně snadno zjistit dle toho, jak vypadá diskuse po přihlášení.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Mně to teda ID Blondynka nezobrazuje, u ostatních ano. V nastavení se to dá individuálně zapnout/vypnout. Imho je všechno v pořádku



    NOP
    NOP --- ---
    CYBERKOTLIK: No jednoduše - odhlásil jsem se, dal jsem vyhledat diskusi Před a Po a vstoupil jsem. Jde mi to i teď.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NOP: a jak si to zjistil, ze je tam pristup pro neprihlaseny?? vzdyt je to "diskuze vyžadující pro vstup registraci"
    NOP
    NOP --- ---
    NOIK: Já popravdě nevěděl o čem se tam strhla taková diskuse. Až následně jsem zjistil, že do diskuse je přístup i pro nepřihlášené a že tam Blondýnka vystavuje svoje nahatý fotky.. Ale to mi asi nikdo neuvěří, že?

    Nicméně to nemění na celé absurditě DI nic, což byl i důvod, proč jsem tohle téma opět otevřel..
    L4MA
    L4MA --- ---
    NOIK: pohotovej sarkasmus, kterej by bejval byl jiste vic na trefnej, kdyby nopovi pro pohled na nahou blondynku nestacilo kliknout na odhlasit se...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam