• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ENT: smazano Nyxem
    ENT
    ENT --- ---
    Kam se poděl pornoklub "ALL_YOU_NEED_IS_HAND"? :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CRAZY_IVAN: tak si Navaru docti... GDPR :)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    NAVARA: to já vim, co tam bylo, proto mi tohle přijde rozbitý
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CRAZY_IVAN: Dřív tam byla vidět IP adresa a prohlížeč, takže jsi mohl odtušit, jestli se někdo nepřihlašuje na tvůj účet - teď, kvůli přepálený GDPR paranoie, je ta stránka naprosto k ničemu...
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    nevim jestli to už někdo hlásil, ale takhle asi statistiky přihlášení vypadat nemaj? resp. dřív nevypadaly :)



    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LEXXA: moment, jaky google trezor? jedine co bych privital je autentizace pomoci tohoto trezoru.
    BURAN
    BURAN --- ---
    Chrome v Android 7.1.1 na Sony XperiaZ5

    PFAUST
    PFAUST --- ---
    LEXXA: Nejsem programátor ani expert na IT bezpečnost, nicméně existují přeci možnosti přes záložní kódy, záložní e-mail či záložní mobilni číslo. Imho mi tedy argument se ztracenym telefonem přijde ne tolik relevantní, ptze na vybraných zařízeních (IP) by přeci byla možnost důvěřovat, a tedy by ses dostal na nyx z domova nebo práce ci co. Nebo bys musel par hodin přežít, než by sis zařídil novy foun a aktivoval sim :) Nevim jak ty, ale ja jsem bez mobilu jako bez ruky, rozhodne bez nyxu par den vydrzim :) Jinak pokud jde o duveru v nyx, nějak jsem za dobu, co tu jsem, nenabyl dojmu, ze bych neměl důvěřovat... Kazdopadne se za lepší zabezpečení moc přimlouvám.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    22DAEMON: "hovno! ja chci pouzivat yubikey co jsem si koupil. dyt to stalo takovych penez. pro nyxe je to urcite prace na pul hodiny to integrovat. "
    "ale kdepak! budoucnost je google trezor, zadny yubico! to se nyxovi bude integrovat samo."
    a hlavne v tom okamziku davas duveru nyxovi aby bezpecne uchoval tvuj klic.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    PFAUST: njn... ale kteoru tehcnologii chces nasadit? totp? otp? certifikat? a jaky muze byt fallback kdyz se ozeres, nechas si na ulici robit hubu a seberou ti mobil/klicenku?
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    zdravím vespolek, možná trošku příliš, nicméně zkusím. nešlo by pro prémiové uživatele zavést dvoufázové ověření pro případ změny IP? myslím, že z hlediska bezpečnosti by to celý systém posunulo o level výš. děkuju a pěkný den a víkend!
    IDLE
    IDLE --- ---
    Už zas?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PETER_PAN: vsak tyhle lidi davam do double ignoru, tim se vyresi trapeni pro oboje strany. ja nevidim kecy zmrda a zmrd nevidi zase naoplatku me. internet neni prochazka slunickovou zahradou.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    VYHULENY_UFO: Ale kdyt ty nemusis, ty si ho muzes dat do ignoru. Tady jde o situaci kdy ty neco verejne pises (davas na nastenku) a snazis se exkludovat nekoho aby to cist nemohl.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PETER_PAN: s tim si dovolim nesouhlasit. proc ja bych treba mel cist kecy zmrda, kterej si me da do ignoru a nezajima ho muj nazor? on me nevidi, ale ja jeho jo. to je proti smyslu spolecenskych siti
    NYX
    NYX --- ---
    HWLLFFRDD: V hlavicce je odkaz pro reset skinu, ktery se po nacteni skinu skryje. Tebou popisovane chovani jako kdyby se ti povedlo na nej klikniut, napriklad protoze se dlouho nacita a neni v cache.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    V Chrome na mobilu (Android 8.1.0) se mi každou chvíli resetuje design systému na ten forest4. Příjde mi, že zpravidla když kliknu na něco ze záhlaví zrovna když už se něco jinýho načítá. Pak se mi objeví rovnou ta stránka s nastavením designu systému.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: je :)
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Neni. Menil se certifikat, tak jestli neni problem v tom?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam