• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VON_GILOTINE:
    myslim, zenemas tak uplne pravdu. Vminulosti to tu snad i Nyx (?) vysvetloval, ze to je vec reklamy, ktera refreshuje (vynucuje refresh) stranky.

    Pro me treba nenahraditelna featchures, kde "mohu" editovat predchazejici prispevek, pokud v nem udelam chybu.

    A jak jsem jiz psal, pokud vim, staci si zapnout zobrazovani reklamy (i v premiovce) a bude se to chovat stejne - viz tve "nemohou mit premiovku".
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DUNICAN: to neni bug, ale featura premiovky, nektere sere natolik ze kvuli tomu nemohou mit premiovku. nezmeni se to. bohuzel.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUNICAN:
    Zapni si reklamu.
    DUNICAN
    DUNICAN --- ---
    Ahoj, donedavna, kdyz jsem sel z historie do klubu s neprectenymi prispevky a pak se vratil zpet do historie tlacitkem Zpet, tak ty neprecteny prispevky se ukazovaly jako precteny (tzn. zmizelo to cerveny cislo). To se ale ted zmenilo a diskuze porad vypada, jako ze tam mam neco neprecteno. Casove to presne koliduje s porizenim premiove verze, ale nevim, jestli to s tim souvisi. Lze nejak to chovani vratit zpet?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NAVARA: hele, jestli chces diskutovat o btc, prijd za nama do bitcoin auditka, je tam par matadoru, ktery do hry vstoupili brzo, ja nabehl na 7$ a urcite ocenis idecka jako je treba koudy.

    a abych to shrnul:
    1. delam it, zhruba tusim jaky sou ceny za hosting. jak virtualni, tak fyzickej.
    2. naprosto vubec nepredpokladam, ze hlavni prijem zivobyti id nyx je tento diskusni server (jestli ano, tak pardon)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VYHULENY_UFO: To může platit pouze pokud se to vejde do zisku a neplatíš z toho provoz serveru (ale jen koks a děvky)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NAVARA: ja myslim, ze sber bitcoinu je neco jako priprava na duchod. to znamena, ze si je nechavas ve fondu a sahnes na ne jenom v nouzi nejvyssi. ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VYHULENY_UFO: Podle adresy běží nyx.cz na UPC a nevšiml jsem si, žeby UPC bralo bitcoiny jako platbu. Takže pokud chce Nyx zaplatit fakturu, musí převést bitcoiny na peníze a tedy se ztrátou - nemůže je držet na roční investici, UPC na dluh nejspíše nepojede.

    Takže naopak oproti ostatním platíš méně ;p
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    RAINBOF: Nevím co tu řešíte, ale jestli si UFO stěžuje, že nevidí něčí příspěvky, je to pokrytec na n-tou, neboť on double ignore rozdal spoustě lidí co s ním častěji někde nesouhlasili (mj. třeba mě a proto jaksi nevím, co tu řešíte, protože vidím jenom tvé reakce, ale už ne původní kníkání :))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: nehejtuju migranty, nejedu rasisticky kecy, neseru se do nabozenstvi,
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RAINBOF: to neni, ale je to o levelu jakej jedes. pro me je nyx relax, zabava, odpocine a jdu sem jen kdyz se nudim a nemam praci. zabijeni casu, za ktery navic provozovateli platim a rekl bych, ze jsem docela solidni donator, vzhledem k tomu ze platim bitcoinem a vzhledem k tomu, jak posledni roky roste kurz.

    tak jako nepouzivam velky pismena, tak proste nekricim, koho mam v ignoru, popripadne se neseru do cizich rodicu a hlavne si delam prdel sam ze sebe. co jinyho jako fizl mam delat? :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VYHULENY_UFO: ale to ze ty to neselas neni prece argument pro ostatni.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RAINBOF: nepozaduju, ja vim jak ignor funguje a etiketu zvladam v pohode. klidne si me do ignoru dej, ale nevykrikuj to. je to unavny a trapny. ja taky nekricim, koho vseho mam v double ignoru.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VYHULENY_UFO: takze pozadujes skoleni o etikete jak pouzivat ignor ? Co treba pred vstupem na internet sjednotit svetonazor s tebou ? Podle me to moc resis a jsi dost netoleratni az ti to leze na mozek. Lidi maj slaby i silny chvilky a s tim nic neudelas. kdyz nekoho seres ma plnotucny pravo mit radost ze se te zbavil.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RAINBOF: je mi to vcelku u prdele do ty doby, nez nejakej cechacek z nyxu zacne vykrikovat, ze me ma v ignoru a vsechno je lepsi. to je potom idealni prilezitost pro double ignor, ktery navic prinasi do nasledne diskuse hromadu humoru... ;)

    klidne si me dej do ignoru, ale zkus to nevykrikovat. je potreba mit uroven, stejne jako ja si drzim svoji uroven, ze nemam zadny multaky, abych se dostal do auditek, kde mam zakaz, neposilam hromady spamu ve stylu kocourmikes do soukromych post, platim si premiovku a kazdej vi, s kym ma tu cest a soucasne kazdej vi, ze tu nemam multaka.

    jo, i kdyz se najdou idioti, treba u piratu nebo alternativcu, kteri nejakym zahadnym zpusobem prichazi k dojmu, ze mam milion multaku a sem treba prevraceny nebo fizl. ale to je pak spis uz znamka dusevniho naruseni.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VYHULENY_UFO:
    nefer ? aha. kdyz te vyignoruju je nefer ze ty vidis my prispevky ? a to jako proc ? ani nemusis vedet ze te nekdo ignoruje. to te irituje ?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VON_GILOTINE: ty vole, normalni ignor je na picu, protoze ja ty lidi vidim a akorat oni me ne. to je dost kurva nefer zalezitost.
    NYX
    NYX --- ---
    TARMAQ: Zrovna tenhle obrazek mi uplne blokuje tracking protection a neukaze se mi vubec nic. Kdyz ji vypnu, dostanu ten rozsypany caj. Ale at to zkoumam jak chci, nic zjevneho tam nevidim.

    Treba neco napadne nekoho, kdo do techhle veci vidi vic. Je to zjevne ciste client-side zalezitost, server v tomhle smeru nedela nic.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    TARMAQ: tohle stale bez odezvy? Uvedu priklad, staci v dev tools konzoli pustit toto:
    
    $.fn.colorbox({href: "https://pbs.twimg.com/media/EFWIJZ-XUAAuZ5T?format=jpg&name=medium"})
    

    kdyz to pustite tady, trochu to rozbije layout, ale podstatnej je ten rozsypanej caj misto obrazku. V poslednich to jde lip.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VYHULENY_UFO: nic ne, budou te mit dal v normalnim ignoru. logika 8000 tvl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam