• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DWAY: No pokud mas nejaky wysiwyg a nahled je bokem tak snad jo. Ale nedokazu si predstavit ze pisu prispevek a behem toho se mi bude pridavat neco do textu.

Treba i IM nahledy delaji bokem a necpe mi to rocnou do textu.

DWAY
    DWAY --- ---
    KOC256: to uz je prave dneska celekem bezne ne? Ze neco vlozis a po te co stisknes mezernik, tak se to zparsuje a prelozi do finalni podoby jeste pred odeslanim zpravy.
    SALO
    SALO --- ---
    GIOMIKY: ten timeout je tam, samozrejme, z dovodu neviazania sietovych socketov donekonecna na "blbosti", vobec nejde o cpu.
    co Cech, to pocitacovy expert...
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    TARMAQ: Treba Conyx bych to asi nenaucil.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    GIOMIKY: vsak server by ho dotahnul v obou pripadech. Jako me tahle problematika az tolik netrapi, jen mi prijde fajn videt dopredu podobu prispevku a nespolehat na to, ze budou zrovna hvezdy ve spravne konstelaci.. Ale chapu, ze to ma nevyhody i treba v tom, ze by to nepodporovaly aplikace jako nyxdroid atp. (nebo aspon ne hned).
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    TARMAQ: Takhle je to lepsi... nepotrebujes javascript, aby's poslal link ... kdyz ho dotahne server, tak se mi to zda efektivnejsi...
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    NYX: Zase z toho nedelej zrout cpu. Ja si nebyl jistej, jestli to neni nejakym odradkovanim... nebo tak... obcas se mi stava (ted presne nevim), ze nekdy dam novej radek a odkaz se nacte a bez novyho radku ne atp... ale taky je to mozna tim, ze zrovna server neda vcas odpoved...
    KEJML
    KEJML --- ---
    KOC256: Mně je to celkem šumák :) Jen jsem poznamenal, že řešení se najít dá
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KEJML: No prijde mi to moc technoidni...

To si rovnou muze cely text parsovat a pak asynchronne nacitat a opet skladat. Ale je to tolik nutne?
    KEJML
    KEJML --- ---
    KOC256: Nemusí se hned měnit obsah textového pole, může být třeba vedle (pod, kdekoliv) seznam úspěšně načtených titulků a při odeslání textu se načtené titulky doplní. Způsobů jak to zobrazit se dá najít jistě mnoho.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TARMAQ: Takze by se ti menil obsah textoveho pole pri editaci? Nesmysl...
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    NYX: a neuvažoval jsi o tom, že by se to načítalo ajaxem hned po vložení linku? Uživatel by tak poznal hned, jestli se to povedlo nebo ne. Takhle se to dozví až po vložení příspěvku..
    NYX
    NYX --- ---
    Myslim, ze je tam 1s timeout a taham jen prvnich X bytu odpovedi, tak nektere divoke weby proste nenactu. Bud vubec nebo ne spolehlive vzdy.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KOC256: fakt nevim ale podstata ty veci je tenhle princip a nejakej timeout.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RAINBOF: 20 sec?

Myslim ze to bylo v radu stovek ms ne?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    GIOMIKY: no je to proto ze to nyx taha curlem nebi nejakym takovym bizarem a obcas jsou servery dost vzajemne presmerovany tak kdyz je response delsi nez snad 20s tak se to nenacte.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    VON_GILOTINE: No zily mi to netrha. Diky za odpoved.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    GIOMIKY: mas smulu, nic se s tim delat nebude, dle vedeni za to muzou ty servery a ne nyx. hledej níže, lide se ptají dokola.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    stay away
    Here comes one of the newsiest and most critical weeks of the summer for markets
    https://www.cnbc.com/...s-one-of-the-newsiest-and-most-critical-weeks-of-the-summer-for-markets.html
    * It's a critical week for markets as some of the biggest of big tech — including Apple and Amazon — report earnings, which traders say need to justify high valuations on Nasdaq.
    * Senate Republicans will unveil their stimulus proposals, which could help determine the success of the economic recovery.
    * The Federal Reserve meets in the week ahead, and it is expected to emphasize that it will continue to do all it can to help the economy.
    * Finally, the first reading of second-quarter gross domestic product will be released Thursday, and it will show how hard the economy crashed after it was shut down to fight the coronavirus.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Ahoj, ne vzdycky se mi podari poslat link tak, aby se nacetlo zahlavi (sorry za double post, predvedu) ... posilano z webu (ffx, linux).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam