• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    HAWLIS: někdo tě chce hacknout a zrušit Samoutí RO v ACS vlakne ;-)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NYX: ok díky.
    NYX
    NYX --- ---
    HAWLIS: Nejspis pouzivas na nyxu stejne heslo jako bylo pouzite v nejake sluzbe, z ktere unikla data. Prohlizece to ted zacly hlidat a upozornovat na to.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Ahoj, prosim pekne tusite důvod? Je nějaký? Nikdy dřív se mi to nestalo, až předevčírem. Přihlašování v Chromu na Androidu.

VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    NYX: tak je to doplněk WoT (Web of Trust), tak to jsem oprvdu, ale opravdu nečekal.

díky
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: v poste mi muzes napsat
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ahoj kde se zada kdyz mate zajem o klub kde spravce uz zmizel ?
    NYX
    NYX --- ---
    VLASTIS: Jste asi dva. Zkus pustit prohlizec bez rozsireni jestli to bude ok.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    není to FF v mobilu?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VLASTIS: nemas nejaky cizi skin?
    KEJML
    KEJML --- ---
    VLASTIS: Používám Firefox a problém nemám žádný
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    takto

VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    ahoj,
    asi měsíc mám nyx rozbitý v FF, zkoušel jsem vyclearovat cache, povypínání doplňků, leč stále problém. tak mě napadlo - jsem sám?

díky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NYX: Zalozka osobni, vzdycky tam udalost byla.

NYX
    NYX --- ---
    OVERWATCH: Asi nevim jakou sekci myslis. Screenshot?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Prestala se mne v osobni ukazovat udalost kterou poradam. Udalost jinak na nyxu stale je, jen neni v zalozce osobni. Cim to? Nejaka zmena?
    MVEK
    MVEK --- ---
    Už po několikáté narážím na to, že ve Sledovaných vidím u nějakého fóra počet nových příspěvků a třeba 1 odpověď. Otevřu to, projdu nové, odpověď nevidím. Podívám se na své příspěvky a u nich také nic za poslední měsíce...

Stává se mi to tak jednou za týden nebo dva, a to jen poslední cca dva měsíce. Není to tedy dostatečné, abych měl jistotu, že neblbnu, nebo že neblbne browser:-). Tak jen, jestli nemá někdo podobný problém, nebo se něco neměnilo, co by to mohlo způsobit.
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    NAVARA: diky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PAVIAN: limit je 10MB per soubor
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    pic, poprosim, mam problem s nahravanim urcitych souboru trebas jen 11MB velky (rar, exe) do uloziste souboru v moji osobni databazi, premiofku mam, mista na ulozeni spousty, tk nevim diky )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam